Ballade i benene – og festlige outfits fra arkiverne

festligeoutfits

Jeg har ballade i benene, lyst til at danse, googler opskrifter på cocktails, er i fuld gang med at arrangere fredagsbar på kontoret og det er vel at mærke kun tirsdag…

Realistisk set bliver fredagsbaren tidligst, når jeg er tilbage fra Cape Town, der er ingen chance for cocktails i hverdagene, og eftersom jeg kun danser når jeg har drukket shots, så er den nok også udelukket de kommende dage 😀

Men men men – det skal da ikke forhindre mig i at være velforberedt, til når lejligheden byder sig – og jeg er derfor i fuld gang med at udse mig outfits til festivitas og ballade.
Jeg har kigget arkiverne igennem – hvilket egentlig er en meget fin måde at få et overblik over, hvad klædeskabet gemmer på, og jeg prøver nok i virkeligheden bare at få overbevist mig selv om, at der er god grund til at shoppe nyt 😉

Jeg kan i hvert fald hurtigt konkludere, at jeg tilsyneladende har en forkærlighed for pailletter, silke, læder og blonder – og at jeg stort set kun er i sort, når jeg går ud 😀

Paillettop -.- Lanvin-kjolen -.-  Sort Stine Goya kjole -.- Lædershorts og blondeskjorte -.- Pailletshorts og blazer -.- Læderleggings og Leopardtop -.- Pailletkjole fra IRO -.- Blondekjole fra Ganni -.- Jeans, paillettop & blazer -.- Blondekjole fra H&M vol.2 -.- Jumpsuit fra Rützou -.- Oneshoulder dress fra Topshop -.- Nederdel og paillettop -.- Læderleggings, blazer og overskæg -.- Blondekjole fra H&M

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *