Elsk Hjertet arrangement på Skt. Petri

250210

Her til aften var jeg inviteret til en prisoverrækkelse med Hjerteforeningen på Hotel Skt. Petri.

Lige siden invitationen dumpede ind af min mailboks for efterhånden længe siden, har jeg haft sommerfugle i maven ved tanken om, at Hendes Kongelige Højhed, Kronprinsesse Mary, skulle med til eventet. Jeg er stor fan af Kongehuset, og nu har jeg altså boet i København i snart 7 år uden at spotte så meget som Grev Ingolf, mens min kæreste i hans storhedstid som bartender fik lov at afholde selveste Alexandras 40 års fødselsdag med kindkys og hvad har vi ellers- hrmpf!

Hun var dog ikke den eneste smukke kvinde i selskabet – både Kia og Katrine var nemlig også med, og vi havde en rigtig hyggelig aften med fantastisk buffet (jeg elsker man den slags all you can eat arrangementer), kølig hvidvin ad libitum og underholdning af Lars HUG, Monique, Marie Carmen Koppel – og et modeshow fra Københavns mode- og designskole.

Jeg var helt starstruck over at befinde mig SÅ tæt på smukke, smukke Mary. Hun var slank, høj og havde den mest fantastiske udstråling.
Uheldigvis måtte man ikke tage billeder under eventet (Kronprinsessen spiste nemlig, så det er åbenbart et no-go), så I stedet må du nøjes med et af mig med et fint overskæg for at understrege Elsk Hjertets slogan: Hvis du får en hjertekarsygdom, så ønsk du er en mand.

Vi fik desuden en overdådig goodiebag med alskens blandede godter – heriblandt et par fine øreringe fra JewlsCPH samt et sæt lysestager fra Holmegaard. Som jyde elsker man jo den slags gratis ting – og her var virkelig noget at komme efter.

Alt i alt var det en rigtig skøn aften i godt selskab – og det var virkelig en øjenåbner i forhold til hele problematikken omkring kvinder og hjertekarsygdomme – og det kræver sit helt eget indlæg på et senere tidspunkt 😉

Så mange tak til Hjerteforeningen for invitationen, tak til Kia og Katrine for skønt selskab – og tak til Mary for at give mig et teen-meets-boyband moment i en alder af 28 år.

goodiebag

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *