#ifeelsensoric 7 – vind en Stine Goya brush kjole til 1.300 kr

040

042

013

015

018

029

Indspilning i fuld skærm 05-05-2015 143933

 

 

Jeg er SÅ glad for, at jeg i dag kan udlodde en af mine favoritter fra klædeskabet – nemlig denne smukke kjole fra Stine Goya til 1.300  kr.

Den er draperet på en helt fantastisk måde, som formår at fremhæve alle de helt rigtige ting og skjule de ting, man gerne vil gemme lidt væk 😉

Det gode er også, at en faktisk kan dresses både op og  ned – jeg bruger den på arbejdet med en cardigan eller blazer – og så kan man lige tilføje et par høje sko og smide jakken, hvis man skal ud til en cocktail efterfølgende.

Brush kjolen er vist efterhånden en klassiker fra Stine Goya – og denne udgave er i sort men overdrysset med fine små guldpletter – SÅ fin!

Jeg havde kjolen på til vores faste venindebrunch, som denne gang var på Schäffergården, og overraskende nok, så lykkedes det mig at spise op til flere højtbelagte madder med stenbiderrogn og creme fraiche uden at spilde – selvom det egentlig er én af de ting, der næsten er dømt til at gå galt.

Til gengæld sørgede den søde lille gueststar på bloggen, min venindes søn, for at isensoric vaskemaskinen fra Siemens med sit specielle pletfjerningsprogram igen kom på arbejde – en type af plet, som helt sikkert er meget velkendt for de af jer, der har børn 😉 Kan du mon gætte, hvad det er?

I så fald skal du lægge en kommentar her til indlægget, hvor du kommer med dit bud på, hvad pletten er – så er du med i lodtrækningen om denne helt fantastisk smukke kjole til 1.300 kr fra Stine Goya i en str. S (dog helt ny og pletfri 😀 ).

Sidste chance for at deltage er den 31. maj kl 22, hvorefter jeg udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres her på bloggen – held og lykke!

Konkurrencen her er en del af en kampagne, hvor Siemens over 10 dage her på bloggen udlodder et lækkert stykke tøj og den sidste dag udlodder deres fantastiske Siemens iSensoric vaskemaskine – i alt er der næsten præmier for næsten 19.000 kr – læs mere om vaskemaskinen og konkurrencen her – og find alle konkurrenceindlæg via dette link. Husk at kigge ind hver dag for at se de nye lækre præmier.

siemensisensoric

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *