Annoncering

It’s Fashion, Baby! er en livsstilsblog med fokus på mode til både mor og børn, rejser, oplevelser, haveliv, interiør, skønhed og mad. Den læses typisk af den modebevidste kvinde mellem 25 og 50 år i en moderne børnefamilie og drives af Lisbeth Kiel Bjerrum.

Jeg er altid åben for forskellige samarbejdsmuligheder mellem min blog og brands, virksomheder eller webshops. Jeg har blogget i mere end 11 år og har på den måde opbygget en stor gruppe af faste læsere, som følger med på bloggen og har stor loyalitet overfor mig og tiltro til de ting, jeg anbefaler.

Det er derfor også vigtigt for mig, at et samarbejde bliver skræddersyet til at passe både annoncøren samt min blog og mine læsere, så jeg ikke går på kompromis med de værdier, der netop er skyld i, at jeg har opbygget en stor troværdighed over for mine læsere. Jeg plejer gerne at sige, at i et samarbejde med mig skal 1 + 1 helst give 3 – fordi det altafgørende er, at mine læsere får værdi af det, der bringes her på bloggen.

Der er mange forskellige former for samarbejdsmuligheder: som fx anmeldelser, giveaways, sponsorerede indlæg, omtale på tværs af bloggen og instagram, videoindhold, gæsteblogindlæg mv.

Du kan kontakte mig pr mail på info@itsfashionbaby.dk for at høre mere om muligheder, priser eller for at få tilsendt mit mediekit.