Endelig tid til venindehygge – SATC2

200610

Åh hvor jeg dog nyder at have overstået mine eksaminer, så jeg igen har tid til at være social – tilbringe tid med både familien og veninderne.

I weekenden fik jeg derfor langt om længe set Sex and the City 2 i selskab med 3 skønne veninder.

Vi startede ud med en god middag ledsaget af lidt rosévin – og til selve filmen var vi udstyret med en større spand popcorn, blandselv slik og masser af cola – det er ikke ret ofte, jeg kommer i biografen, efter Trutten er blevet en del af mit liv – så jeg kan jo lige så godt gå all the way, når jeg endelig kommer af sted 😀

Jeg var godt underholdt af filmen – jeg havde nok heller ikke de helt store forventninger på baggrund af alle de anmeldelser, jeg har læst af filmen – men jeg synes, det var en skøn tøsefilm, som var i god ånd med serien.

Short: Cheap Monday -.- Skjorte: Malene Birger -.- Sko: Zara -.- Clutch: Marc by Marc Jacobs

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *