Sjusser, shots og den sjoveste aften

insta1

Jeg havde den mest fantastiske aften med min veninde i går.

En af de aftener, man kan leve længe på – hvor der blev talt i timevis, grinet, fjollet, drukket shots og sjusser, hoppet og danset til den lyse morgen.

Dagen i dag er blevet tilbragt i lavt gear – Trutten ligger syg med 39,5 i feber, så vi har alle hygget herhjemme, hvilket passede mig ganske glimrende 😉 Jeg lavede bl.a. disse fine, sunde julesnacks til børnene, som var et kæmpe hit – bananskiver, jordbær og mini-skumfiduser på spyd, hvilket var et stort hit hos børnene.

insta2
Nu er min mand taget til julefrokost, begge børn sov før kl 19, og jeg har planer om at tilbringe resten af min aften på sofaen med rigelige mængder chips og cola i selskab med Netflix – helt perfekt!

Petit Podiums Julekalender:

Dagens låge finder du hos Lou fra Golden Ghetto. Hun udlodder nemlig et gavekort på hele 1000 kr. til lækkert, økologisk børnetøj fra Serendipity Organics i Petit Podiums store julekalender! I kommer til konkurrencen her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *