Endnu et besøg på Madklubben Steak

phd

I sidste uge var vi ude at fejre min kloge svoger, som netop har forsvaret sin ph.d i medicin.

Vi var endnu en gang på besøg hos Madklubben Steak i Pilestræde, mens den syge lille Trut hyggede sig hjemme hos os med sin søde Mormor.

Jeg har tidligere skrevet om mit første besøg på stedet, og har i mellemtiden været der endnu en gang på en date med min kæreste- og jeg må altså desværre indrømme, at jeg ikke længere er nær så begejstret for stedet, som jeg var i første omgang.

Bøfferne er gode – det er der slet ingen tvivl om! – men jeg synes simpelthen, det er SÅ ærgerligt, at det eneste alternativ til bearnasisesaucen, er en flaske barbequesovs på bordet.
Jeg er nemlig ikke den store fan af bearnaise – ja faktisk er jeg muligvis én af de eneste i dette land, som tilsyneladende er befolket med fan af den famøse franske sauce, som overhovedet ikke kan lide den – og jeg elsker ellers enhver anden form for både sauce og sovs.

Så det er en lidt tam fornemmelse at spise et lækkert og velstegt stykke kød med en gang tørre pommes og en smule grøn salat.

Derudover, så er Madklubbens priser jo egentlig dejligt billige ved første øjekast – men ved mange af deres retter er der et tillægsbeløb på enten 50 eller 100 kr, så man ender ofte op med en noget større regning end først antaget – og så vil jeg egentlig hellere betale en smule mere og gå på MASH, hvor man også får den service, som Madklubben som en del af deres koncept ikke har.

Men vi havde en skøn aften med familien, og det var rigtig rart at komme lidt ud og væk fra al den sygdom.

Kjole: H&M -.- Sko: Marc by Marc Jacobs -.- Taske: Louis Vuitton -.- Øreringe: Julie Sandlau

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *