Smukt og sommerligt outfit

300

299 305

308

309-001

Jeg kæmper altid en brav kamp for at få min mand til at tage billeder af mig til bloggen – eller sådan set for at få ham til at tage billeder helt generelt 😀

Han er blevet noget mere flink til det de seneste år, men ofte er jeg ikke helt tilfreds med kvaliteten og resultatet – han har det heller ikke nemt 😉

Lige inden ferien købte jeg et nyt kamera til bloggen, og Trutten får derfor nogle gange lov til at låne mit eget spejlreflekskamera – så jeg satser på, at han om et par måneder er klar til at overtage tjansen! 😀

Men i hvert fald, så blev disse billeder fra en af vores sidste aftener på ferien helt fantastiske – jeg elsker de tunge varme solstråler, og faktisk prøvede vi hver aften at time vores gåtur ind til byen med solnedgangen, fordi den var så helt utrolig smuk og overvældende.

Outfittet er to favoritter fra klædeskabet, som jeg selv synes, der fungerer virkelig godt sammen. Pailletblusen er efterhånden et par år gammel, og jeg har virkelig brugt den meget. Nederdelen er fra denne sæson – og lige nu er den på udsalg lige her. Den har jeg brugt rigtig meget fx også bare med en helt almindelig t-shirt og så en lidt pænere jakke som fx denne.

Den er lidt stor i det – jeg har den i en str. 34, og den sidder helt perfekt – og det plejer jeg altså normalt ikke at kunne skrue mig ned i 😉

Pailletbluse: Selected Femme -.- Nederdel: by Malene Biger -.- Øreringe: Julie Sandlau

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *