Tur i teatret

Sidste weekend var jeg så heldig at være i teatret til premieren på Hvid Magi – Sort Samvittighed på Betty Nansen. Det er en fantastisk forestilling, der er bygget over mange af Anne Linnets sange, og jeg har faktisk tidligere været inde at se den for knapt to år siden.

Jeg havde taget min veninde med, og hun bemærkede i pausen, at jeg konstant sad med et stort smil på læben under forestillingen – og det er helt rigtigt. Jeg var dybt opslugt af forestillingen, som da også høstede stående bifald fra hele salen.

Efter forestillingen tog vi hen på Lidkoeb – en ny cocktailbar, som folkene bag Ruby har åbnet på Vesterbro.

Hvis du er vild med Ruby, kan stedet varmt anbefales. Der er samme gode stemning, lige så fantastiske cocktails – og så har de indrettet det med langborde, så man næsten altid falder i snak med de andre, man kommer til at sidde ved.

Outfitbilledet blev knipset udenfor stedet, da vi var på vej hjem – så jeg beklager det lidt trætte udtryk 😉

Kjolen er en gammel blondekjole fra H&M, som stort set intet kostede, men som alligevel redder mig gang på gang.

Dagens kalendergave finder du hos Manja, som i dag udlodder en virkelig lækker præmie med en værdi på helt op til 3.700 kr – det vil du IKKE gå glip af!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *