Frk Lanvin & NOMA

I fredags var jeg på mit livs første besøg på NOMA – verdens bedste restaurant.

For mere end 4 år siden havde min kæreste og jeg reserveret bord, da jeg fandt ud af, at jeg havde en lille Trut i maven. Vi besluttede os derfor for at vente, til jeg kunne nyde vin til maden og få den fulde oplevelse ud af det.

Det ene år tog det andet og vi var også så heldige at få en lille Fidus i familien – og derfor er det først nu, vi endelig har haft mulighed for at komme af sted.

Jeg har simpelthen været SÅ spændt på det – jeg elsker mad og god vin, og at kunne indtage et måltid på verdens pt bedste restaurant er jo noget nær den ultimative oplevelse i den genre.

Jeg var meget nervøs for, om det overhovedet kunne leve op til mine meget høje forventninger, men de blev indfriet mange, mange gange – heldigvis.

Selve oplevelsen og maden vil jeg gerne fortælle meget mere om – så det kommer i et senere indlæg -lige nu handler det i stedet om noget mindst lige så vigtigt – nemlig mit outfit 😉

Mit outfit havde været planlagt i meget lang tid – faktisk havde jeg mentalt forestillet mig netop denne kjole på NOMA, da jeg allerførste gang spottede den. Jeg skulle dog grusomt meget igennem for at få denne kjole – du kan læse hele den fine historie lige her.

Til gengæld var den bestemt også en værdig ledsager til sådan en fin middag. Den er i lækker silke med en masse fine plisseringer, og så har den et stort bindestykke i livet, som ender ud i en kæmpe sløjfe bagpå.

Kjolen er som sådan meget enkel – men pga de lækre detaljer er der slet ingen tvivl om, at det er en yderst fornem sag, man har med at gøre.
Jeg tilføjede et par helt enkle sorte stiletter og min oversize clutch i en fin koralfarve for at give lidt kulør – og toppede det hele med mine smukke nye øreringe fra Julie Sandlau.

Så var rammerne sat til en helt igennem fantastisk aften.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *