Min første aften uden baby – til Nelly event

Man kan ikke just beskylde mig for at være den hurtigste i blogland, når det kommer til at skrive om dette event – men bedre sent end aldrig – og nu kan du i hvert fald ikke påstå, at du ikke har læst om andet rundt omkring de seneste dage 😛

For et par uger siden, var jeg inviteret ind på Nasa (hvilket gav nogle vilde flashbacks til byturer præ-Trutten – omend Nasa ikke just var det etablissement, jeg frekventerede mest) af Nelly, som lancerede en ny skokollektion.

Som debut på en babyfri aften, så kunne det næsten ikke blive bedre!

Jeg havde en god veninde under armen, vi blev hentet herhjemme af en fin Nelly taxa, der var uanede mængder af gratis champagne og sushi – og så var der sko overalt, hvoraf vi hver måtte vælge to par, som gratis ville blive sendt hjem til os efterfølgende – what’s not to love?

Skoene var ret høje sammenlignet med de sko, jeg ellers har – men det var netop en fin mulighed for at bevæge mig lidt ud af min sikkerhedszone i forhold til de ting, jeg normalt shopper efter.

Skoene på de første 4 billeder er nogle af dem, der lå tættest på min stil – og skoene på det andet billede endte jeg faktisk med at bestille som back-up – hvis nogle af de ønskede skulle være udsolgte.
De er helt knaldede og på ingen måde noget, jeg normalt ville købe – men der var altså et eller andet ved dem, jeg faldt for – muligvis de fantastiske lilla glimmerhæle?

Jeg er lidt spændt på at se, hvilke par jeg ender med at få – men jeg skal nok vise dem frem, så snart jeg modtager dem 🙂

Silkekjole: Zara -.- Pailletblazer: Zara -.- Læderleggings: Vila -.- Clutch: Marc by Marc Jacobs -.- Stiletter: Marc by Marc Jacobs

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *