Flotte masker og smukke cocktailkjoler

Ganni bodystocking Christy Lace nederdel

camellia lace sort blondekjole fra ganni

Ganni bodystocking Christy Lace nederdel

021

 

 

Ganni bodystocking Christy Lace nederdel

Ganni bodystocking Christy Lace nederdel

camellia lace sort blondekjole fra ganni

Jeg var som sagt til den mest fantastiske maskerade i lørdags med The Social Calender, som var arrangeret af Above and Beyond, som jeg nok skal fortælle meget mere om, når jeg får billederne derfra. Jeg havde store kvaler over, hvad jeg dog skulle tage på, eftersom dresscoden egentlig foreskrev lange aftenkjoler, men jeg fik af arrangøren at vide, at en elegant cocktailkjole også kunne gå an.

Jeg endte med en helt klassisk sort blondekjole fra Ganni, som er fantastisk smuk! – Den er perfekt til både julefrokost, nytårsaften og også bare et restaurantbesøg eller en cocktailaften med veninderne!

Den ene af mine veninder, Rikke, havde den smukkeste kjole hængende i skabet med matte, aflange pailletter fra Designers Remix, som nærmest ledte tankerne hen på 1920’ernes flapper kjoler. Den er desværre et par år gammel og ikke lige til at få fat på.

Min anden veninde, Camilla, havde købt et fantastisk sæt fra Ganni med en blondebodystocking og matchende nederdel. Det gode ved sættet er, at begge dele sagtens kan bruges hver for sig – især bodystockingen vil være fantastisk til et par jeans eller en helt enkel sort nederdel.

Jeg panikkede rundt på selve dagen for at finde en kjole, jeg kunne tage på. Det var en balance mellem at finde en kjole, der passede til dresscoden, men som samtidigt også var noget, jeg kunne bruge til andre lejligheder – og jeg synes, jeg ramte plet med blondekjolen fra Ganni.

 

Camilla: Bodystocking: Ganni fås også her -.- Nederdel: Gannifås også her -.- Maske

Rikke: Kjole: Designers Remix (gammel) -.- Maske: købt på Vesterbro

Lisbeth: Kjole: Ganni -.- Maske

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *