22. dec – vind bObles bl.a. i grå for 4.700 kr

Test og konkurrence af bobles tumlemøbler

De 5 heldige vindere er nu udtrukket og blev: Louise – Kamilla Trabjerg – Ann-Kathrine Rossau- Maiken Hust – Mette Lynghøjen.

De har alle fået direkte besked via mail/Facebook – stort tillykke! 🙂

I dag er der hele 5 heldige vindere, der kan vinde bObles tumlemøbler til en samlet værdi af 4.700 kr

Mine indlæg og konkurrencer om bObles er altid nogle af de mest læste og populære her på bloggen – og med rette. Jeg tror, de fleste læsere her på bloggen elsker de fantastiske tumlemøbler lige så meget, som vi gør i vores lille familie, og det forstår jeg virkelig godt.

Som jeg før har fortalt, så startede vi vores samling til Truttens første juleaften, hvor han fik én af sin søde Farfar og Farmor. Dernæst er samlingen vokset stødt, og selvom Trutten lige om lidt fylder 6 år, så er det stadigt noget af det legetøj, der oftest bliver fundet frem herhjemme. Forhindringsbaner, bilbaner, huler, skamler, siddepladser – der er næsten ikke dét, de kære tumlemøbler ikke har stået model til.

Jeg har fået lov at vælge 5 af mine favoritter, som i dag bliver udloddet her på bloggen. Det var bestemt ikke nogen nem opgave sådan at skulle begrænse sig og fravælge nogen, men ikke desto mindre er jeg rigtig glad for, at jeg kan lade bObles udlodde sådan en fantastisk ting her på bloggen, som passer perfekt ind hos mig – og hos mine søde læsere.

Valget er faldet på følgende bObles, som du altså kan vinde i dag: Elefant, krokodille, den store myresluger, ormen og den store fisk.

Anmeldelse og konkurrence af den grå krokodille fra bObles

Krokodillen

Krokodillen var den første bObles, vi havde derhjemme, og den er perfekt til både de helt små børn, der kan øve sig i at kravle på den. De lidt større børn, der træner balancen, når de går op af krokodillen eller bruger den som et trin til det de ikke kan nå, og til de store børn der kan stille den på højkant og gå op af den som en stige.

Anmeldelse og konkurrence af den grå elefant fra bObles

Elefanten

Elefanten var vores næste bObles, og der er også genial til flere forskellige aldersgrupper. De helt små kan faktisk bruge den liggende ned som et støttende ryglæn, når de lige har lært at sidde selv men en gang i mellem stadig mister balancen og falder bagover. Når de bliver lidt større er Elefanten god at kravle op på – og måske endda hoppe ned på, når man bliver ekstra modig. Når børnene er større, er den genial til at vende om, så man kan vippe på den – og man får virkelig trænet balancen på den måde.

Anmeldelse og konkurrence af den grå store myresluger fra bObles

095

Anmeldelse og konkurrence af den grå store myresluger fra bObles

Den store myresluger

Den store myresluger er måske mit favoritmøbel fra bObles – fordi den har så mange forskellige anvendelsesmuligheder, og fordi den fylder så lidt, selvom det er hele 4 møbler i et. Den kan bruges som bord og stol, som en masse elementer i forhindringsbane, som skamler til det man ikke kan nå, eller som lænestol hvis man lægger én af de store ned. To af dem buer under bunden så man træner balancen, eller så man kan sidde og vippe frem og tilbage, hvis man bruger den som stol. Du kan læse en af mine tidligere anmeldelser og test af den store myresluger fra bobles her.

075

Anmeldelse og konkurrence den store fisk og orm fra bObles

Anmeldelse og konkurrence den store fisk og orm fra bObles

088

Ormen

Denne er ny i vores samling, men vi har faktisk manglet den længe 😛

Ormen bruger vi som siddeplads til Trutten, der nogle gange godt kan have svært ved at sidde stille alt for længe af gangen. Ormen er nemlig så genial, at den er buet under den ene bund, så han sidder lige så fint og vipper på den og kan dermed få afløb for noget af sin energi. Faktisk bliver den brugt i nogle klasselokaler i stedet for almindelige stole, og det har reduceret støj og forstyrrelser markant i forhold til andre jævnaldrende klasser.

Den har også været brugt til at træne balancen med af både Trutten og Fidusen, når de klatrer op og står ovenpå den – her kræver det dog en del is i maven fra min side for at undgå at gribe ind 😀

170

178

Den store fisk

Den store fisk kan anvendes sammen med Ormen, hvis man ønsker at sidde højere oppe. Så lægges den bare ovenpå, og vupti – så har du en højere stol 😉 Den kan også bruges som fodskammel dertil.
Alternativt kan den store fisk også bruges som en lille siddeplads til de mindre børn – og både børn og voksne kan bruge den som en skammel, når der er noget, man ikke kan nå – og så er den genial at hoppe ud fra for alle aldersgrupper.

Krokodillen, Elefanten og den store Myresluger er alle i den helt ny og flotte grå farve, mens fisken og ormen kan vindes i en valgfri farve.
Der er altså 5 personer, der hver vinder én af disse bObles i dagens konkurrence -de har en samlet værdi på 4.700 kr

Hvad skal du gøre for at deltage?

De tre grå bObles (elefanten, krokodillen og den store myresluger) bliver udloddet her på bloggen, mens den store fisk og ormen bliver udloddet på bloggens facebookside.

Du har altså to forskellige chancer for at deltage!

Sidste chance for at deltage er den 28. december kl 22, hvorefter jeg tilfældigt udtrækker de 5 heldige vindere, der alle får direkte besked og offentliggøres i dette indlæg.
Bemærk venligst, at vinderne først findes efter nytår af hensyn til juleferie.

 

FØLGENDE KONKURRENCER ER OGSÅ STADIG ÅBNE I JULEKALENDEREN

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer