19. december – vind 24 flasker vin fra Spier Vintage Selection

064

068

075

OBS – den heldige vinder er fundet – det blev Daniella Lind, der har fået direkte besked – stort tillykke!

I dag kan du vinde 24 flasker af den helt fantastiske rødvin Spier Vintage Selection til en samlet værdi af 2.400 kr

I dag skal de voksne forkæles – det er nemlig vigtigt med lidt luksus i en travl hverdag, og hvis man skal hygge lidt ekstra i weekenden, når børnene er lagt i seng, så nyder min mand og jeg at åbne en god flaske rødvin, mens vi spiser en lækker middag, taler ugen igennem eller måske ser en film sammen.

Julen har også masser af hyggelige og gode stunder sammen med familie, venner, god mad og god vin – og vin er netop det, du kan vinde i dagens kalenderlåge – endda hele 24 flasker fra Spier til en samlet værdi af 2.400 kr.

Det er Spier Vintage Selection, der er på højkant – Spier er en prisbelønnet vinproducent og en af de ældste vinvarme i Sydafrika, som stammer helt tilbage fra 1692. Det er vine, der er defineret af årstiderne. Klimaforholdene og jordkvaliteten påvirker vinens smag, og druerne dyrkes i områder, som tilbyder optimale forhold. Med så lidt menneskelig indblanding som muligt udnytter vinproducenterne, hvad naturen har at tilbyde. Det resulterer i vine, som afspejler det bedste fra hver enkelt årgang.

Cabernet Sauvignon/Merlot/Cabernet Franc/Petit Verdot/Malbec i Spier Vintage Selection blandingen fungerer rigtig godt med traditionelle juleretter, og det er samtidigt også en rigtig god vin til chokoladedesserter og ris a la manden. Jeg har fx brugt den til at blande i min gode og nemme hjemmelavede gløggessens – og det var en stor succes.

2012 var en stor årgang for rødvine, da druemodningsperioden i februar og marts var præget af ideelle, kølige vejrforhold for langsom modning, hvilket har resulteret i god farve og smag.

I overensstemmelse med Spiers bæredygtighedsetik, er der lagt særlig vægt på naturfølsomme landbrugsteknikker. Dette omfatter plantning af efterafgrøder mellem vinstokkene for at holde jorden kølig og brug af ænder til at holde skadedyr så som snegle væk, ligesom rovfugle bruges til at jage gnavere.

Spier reducerer sit vandforbrug, og har et innovativt rensningsanlæg, der genanvender 100% af spildevandet, som bruges til vanding. Vinfarmen genbruger også over 90% af sit faste affald og støtter lokale iværksættere.

Det er altså en vinproducent, der har fokus på miljøet og benytter så skånsomme produktionsmetoder som muligt – så du kan drikke vin med god samvittighed – i hvert fald rent miljømæssigt 😉

For at deltage i dagens lækre kalenderkonkurrence, skal du gøre følgende: (og husk det hele – ellers er du altså ikke med i lodtrækningen):

1. Læg en besked til dette indlæg (her på bloggen – IKKE på Facebook), hvor du skriver, hvordan du har fundet frem til min blog, og hvor længe du har fulgt med – dit svar har ikke afgørelse for din deltagelse 😉

2. Like dette indlæg via Facebookknappen nederst i indlægget eller via hjertet inde på bloglovin.

Sidste chance for at deltage er den 25. december kl 22, hvorefter jeg tilfældigt udtrækker den heldige vinder. Vinderen får direkte besked og offentliggøres også i dette indlæg – jeg udtrækker dog først vinderen efter nytår.

FØLGENDE KONKURRENCER ER OGSÅ STADIG ÅBNE I JULEKALENDEREN:

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Shoppingforkids havde en dag linket til dig ( mener jeg), det er vel 1/2-1 år siden. En fornøjelse at følge din blog og lade mig inspirerer i småbørnsfamilielivet 🙂

 • har fulgt dig de sidste 2½ – 3 år og altid har du noget spændene på programmet, det er en fornøjelse at følge med, jeg lære også noget nyt indimellem hvilket sikkert nok er tiltrængt hehe

  ha en super fantastisk lækker jul med familien

  knus og søde tanker / Pia

 • Jeg har kun lige opdaget bloggen i dag, men har allerede brugt et par timer på at læse. Rigtig god blog.

 • Jeg fandt din blog i sommer, da jeg googlede bryllupsinspiration. Siden har jeg hjulpet en veninde med at arrangere sit drømmebryllup – især slikbuffet’en var hun vild med, og det skal jeg love for at alle gæsterne også var.

  Elsker at følge med, og glæder mig til fortsat at gøre det fremover 🙂

  Christine

 • Er næsten ny følger (få uger). Har næsten lige opdaget din blog, men er allerede glad for at følge den. Jeg opdagede den via andre blogs jeg følger 🙂

 • Fundet frem i dag, i gennem en af mine venner fra Facebook, som har delt en af dine konkurrence 🙂 Bliver spændende at følge med din blog 🙂

 • Fandt din blog via en søgning på Gerhard Richter firkant billedet. Så kom din gang frem, og siden har jeg fulgt med. Var faktisk den allerførste blog jeg læste (og kendte til) Har fulgt dig i 3 års tid tror jeg 🙂

 • Jeg kan simpelthen ikke huske hvornår og hvordan jeg fandt herinde, men det er nok et 1,5år siden, og via en anden blog, det er der jeg finder hen til de fleste nye blogs 🙂 det var nok i forbindelse med at min kæreste og jeg begyndte med babydrømmene, og jeg søgte efter nye mommyblogs 🙂

 • Jeg opdagede blogland for alvor for lidt mere end et år siden ( jeg er altid lidt bagud), og i den forbindelse faldt jeg også over din blog. Jeg tænker at det har været igennem en andens blogroll, eller bloglovin’ (som i mine øjne er et fantastisk værktøj). Jeg er i hvert fald glad for at jeg faldt over dig.. <3
  Miatilda A

 • Husker ikke, hvor længe… et års tid, måske?
  Og der var vist en veninde, der sendte mig et link til noget interessant, du havde skrevet. Og så var jeg hooked. 🙂

 • Jeg kan ikke huske præcis hvordan Jeg endte på din blog, tror det var via en anbefaling fra anden blog. Jeg har fulgt dig i flere år 🙂

 • Kan knap nok huske hvordan jeg fandt frem til din blog, men jeg tror bare det var ved at udforske lidt på bloglovin. Jeg har nok fulgt med i 1½-2 år 😉

 • Jeg har vist fulgt med i et par aar. Mon ikke det var en af bloglovin’s forslag. Jeg er her i hvert fald stadig

 • Det er et par år siden mener jeg, er ikke sikker ej heller hvordan jeg kom hertil. umiddelbart er mit gæt facebook eller facebook og en anden blog.

 • Jeg fandt dig på FB via alle mine veninder 🙂 Kan ikke huske præcis hvornår jeg startede med at følge på FB 😉

  Kh

  Heidi

 • Jeg har ikke rigtig fulgt med endnu, fandt først bloggen for nogle dage siden. En af mine “venner” på Facebook delte et link til en julekalenderkonkurrence 😉

 • Det er ca. et år siden, jeg begyndte at følge din blog. Fandt frem til dig, fordi bloglovin anbefalede dig :-).

  Glædelige jule- og nytårshilsner
  Åse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *