17. dec – Vind et gavekort på 1.500 kr til Bundgaard sko

Opdateret for nylig57

I dag kan du vinde et gavekort på 1.500 kr til Bundgaard sko, så du kan købe vinterstøvler, termo gummistøvler eller sko til dit barns garderobe.

Jeg har nu tilfældigt udtrukket en vinder. Det blev Katrine, som også har fået direkte besked via mail – stort tillykke 🙂

Så er det atter tid til at forkæle de små i dagens låge – eller – du kan selvfølgelig også vælge at se på det på den måde, at du nu slipper for at bruge penge på fodtøj til børnene og derfor i stedet kan bruge penge på at forkæle dig selv 😉

Bundgaard sko har åbnet deres egen webshop, hvor du kan købe deres kæmpe udvalg af både vinterstøvler, termo- gummistøvler, sko – og naturligvis også sandaler, når vi igen nærmer os den lune tid.

Vinterstøvler er noget af det, der efter min mening er allervigtigst at investere i til børnene, fordi de både skal have en god pasform, være varme og vandtætte. Så selvom jeg køber meget af børnenes tøj brugt, og selvom jeg aldrig er bleg for at købe tøj til børnene, hvor prisen måske er vigtigere end kvaliteten – men ikke med vinterstøvler.

Bundgaard, som faktisk har 110 år på bagen, er kendt for deres gode kvalitet – vi har desværre selv til gode at prøve dem, men jeg er vild med deres lækre designs og de fine styles, du bl.a. kan se her på indlægget. Støvlerne med snørebånd er især fine – og det geniale er, at der er en lynlås i siden, så børnene nemt selv kan tage dem på og af.

Hvis du gerne vil deltage i konkurrencen om gavekortet på 1.500 kr til Bundgaard Sko, skal du gøre følgende:

1. Klik dig ind i deres webshop – den finder du her – og find så det par sko, støvler eller termostøvler, du allerbedst kan lide.

2. Læg en kommentar til dette indlæg (her på bloggen – ikke inde på Facebook) hvor du linker til den style – eller skriver stylenavnet.

Så er der bare tilbage at krydse fingre – sidste chance for at deltage er den 23. december, hvorefter jeg udtrækker en heldig vinder, der får direkte besked og offentliggøres i dette indlæg. Bemærk venligst at vinderen udtrækkes forsinket pga. julen.

Konkurrencen bringes i samarbejde med Bundgaard

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *