20. dec – vind et fabelagtigt kuffertsæt fra SuitSuit til 3.600 kr

suitsuitsuitcase suitsuitkuffert

Den heldige vinder er udtrukket – det blev ima M der også har fået direkte besked via mail. STORT tillykke! 🙂

I dagens konkurrence kan du vinde et sæt med hele 3 kufferter fra SUITSUIT i et helt vildt lækkert design til en værdi af 3.600 kr

Kender du det der scenarie, hvor man står ved transportbåndet i kufferten, og den ene anonyme sorte kuffert efter den anden triller forbi – og det er fuldstændig umuligt at gennemskue, hvilken af dem, det er meningen, du skal have med hjem?

SUITSUIT har sat sig som mål, at de vil være en af de førende, fashionable og innovative virksomheder, der designer og producerer kufferter – og man må sige, at de allerede er meget godt på vej til at opnå netop det.

De har simpelthen de skønneste, sjoveste og mest fantasifulde designs, du overhovedet kan forestille dig. Blomster, leopardmønster, krokoprint, Eiffeltårnet, og Union Jack er bare et lille udvalg af de mange forskellige kufferter, du kan købe hos dem.

sutsuit

 

Hvis du allerede har nogle gode- men måske lidt kedelige – kufferter, så sælger de også covers, du bare kan trække udenom din egen kuffert, så den bliver forvandlet med et snuptag.

Søde Manja var faktisk en af grundene til, at jeg for alvor fik øjnene op for de smukke kufferter fra SUITSUIT – hun har nemlig en skøn pastelfarvet sag, som hun havde med, da hun sidst var i København under modeugen – og der fik jeg ved selvsyn øje for, at de ikke kun er flotte men altså også er af god kvaliteten.

Det pastelfarvede sæt, er også min personlige favorit – tæt forfulgt af det leopardplettede og det blomstrede 🙂

Du kan købe kufferterne via deres egen hjemmeside, som naturligvis sender til Danmark, og så forhandles de også her i Danmark af Kaza.

I dag udlodder jeg et sæt med hhv. 2 eller 3 kufferter – alt afhængigt af, hvilket sæt du vælger – og de har en værdi af helt op til 3.600 kr.

For at deltage skal du gøre følgende:

1. Klik dig ind på SUITSUITs hjemmeside her – og find det kuffertsæt, du gerne vil have, hvis du vinder.

2. Læg et link til sættet i en kommentar til dette indlæg – eller skriv alternativt navnet på sættet.

3. Følg mig på bloglovin eller Facebook – hvis du allerede gør det, så liker du bare opslaget her i stedet (via FB knappen nederst på siden eller hjertet inde på bloglovin.

Sidste chance for at deltage er den 26. december kl 22, hvorefter jeg tilfældigt udtrækker den heldige vinder, der får direkte besked og offentliggøres i indlægget her.

Bemærk venligst, at vinderen først udtrækkes efter nytår pga ferie 🙂

FØLGENDE KONKURRENCER ER OGSÅ STADIG ÅBNE I JULEKALENDEREN:

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *