21. dec – Vind 2 flybilletter til Island med WOW-Air

wowair2-002wowair

Den heldige vinder er udtrukket – det blev Ann Kirckhoff som også har fået direkte besked via mail – stort tillykke! 🙂

Vind 2 flybilletter til fantastiske Island med WOW Air

I dag åbner jeg op for en låge fyldt med oplevelser af en helt speciel karakter. Du kan nemlig være med i i konkurrencen om 2 flybilletter til Island, så du kan komme helt tæt øens enestående natur og spirende kultur. Oplev varme laguner, geysirer og vulkaner og nyd den fremadstormende gastronomi i Reykjavik, der aldrig har været mere cool. Island har det hele – fra storslået natur til blomstrende kultur. Kom helt tæt på begge dele, når det islandske lavprisflyselskab WOW Air i dag på min blog udlodder 2 flybilletter til Island.

Den islandske hovedstad, Reykjavik, er rig på kulturelle oplevelser og er også kendt for sin nyligt fremadstormende, gastronomiske snilde, som man kan til et godt prisniveau. Naturen kan opleves gennem adskillige guidede ture eller ved at leje bil, men den mest autentiske oplevelse får man fra hesteryg. Jeg drømmer mig allerede væk til vandreture, varme kilde, smukke gejsere, voldsomme vulkaner og ikke mindst et par dage fyldt med oplevelser sammen med manden, jeg elsker.

Flybilletterne udloddes som sagt af det islandske lavprisflyselskab WOW Air, der flyver fra København til Reykjavik otte gange om ugen. Billetpriser starter helt nede ved 449 kroner, så det er slet ikke så uopnåeligt at komme til Island, som mange måske går og tror.

Deres personale er simpelthen SÅ fint klædt på – der er vist ikke andre flyselskaber, der kan bryste sig af så flotte uniformer 😀 I 2015 åbner WOW Air også op for lavprisruter til USA, hvor priserne starter ved 699 kr – det kunne passende være, at det skulle være dem, der skal fragte min mand og jeg af sted på vores første tur til USA 🙂

Præmien består som sagt af to flybilletter tur retur til Island med WOW Air med afrejse fra København. Overnatning og anden transport er ikke inkluderet, men der er en masse forskellige muligheder på Island i enhver prisklasse, så du kan skæddersy din ferie, som du allerhelst vil have den.

Hvis du mangler lidt inspiration, så har søde Emily Salomon udarbejdet den fineste guide til Island.

For at deltage i konkurrencen om to flybilletter tur retur til Island med WOW Air, skal du gøre følgende: (Bemærk, at du ikke kan vinde, hvis du ikke opfylder begge krav – jeg har desværre flere gange måtte udtrække nye vindere i andre konkurrencer, fordi folk ikke havde læst deltagelseskravene).

1. Læg en kommentar til dette indlæg med en sød julehilsen

2. Hop  ind på dette opslag på min Facebook side og læg en besked, hvor du skriver, hvem du vil have med, hvis du vinder. Husk at bruge samme navn i din kommentar her, som du har på din FB profil. Sidste chance for at deltage er den 27. december, hvorefter jeg udtrækker en tilfældig vinder, blandt alle de, der har opfyldt begge betingelser. Vinderen bliver kontaktet direkte og offentliggøres i dette indlæg. Bemærk venligst, at vinderen først udtrækkes efter nytår pga juleferie.

FØLGENDE KONKURRENCER ER OGSÅ STADIG ÅBNE I JULEKALENDEREN:

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *