18. dec – vind møbler fra Flexa Play til 3.600 kr

Vind en ny opbevaringsbænk til børneværelset fra Flexa Play i gul, mintgrøn, hvid eller rosa.

flexaplay2

flexaplay

De tre heldige vindere er nu udtrukket – det blev: Josefine Bang Ruth – Tina Cornelius Skibsted – Elise Lauridsen. De har alle fået direkte besked via mail – stort tillykke! 🙂

I dag kan du vinde flotte møbler fra Flexa Play til børneværelset for 3.600 kr.

Flexa er kendt for deres flotte design, og for den gode kvalitet, du finder i deres møbler til børneværelset. De har lavet møbler siden 1972, og deres produkter er designet til at skabet et trygt og stimulerende miljø for børnene som tilpasser, vokser og forvandler sig i takt med barnets udvikling.

Flexa Play er det seneste skud på stammen af deres flotte produktserier. Det er en møbelkollektion i de smukkeste pastelfarver, som rammer plet i min smag til børneværelserne. De smukke afdæmpede farver er simpelthen SÅ fine, og jeg ville elske at indrette børnenes værelser med de forskellige møbler.

Jeg er derfor også helt vildt glad for, at Flexa har sagt ja til at medvirke i dagens låge i julekalenderen. Det er en præmie, jeg selv ville elske at vinde – og det er også den slags gaver, det er sjovest at give væk.

Vind en ny opbevaringsbænk til børneværelset fra Flexa Play i gul, mintgrøn, hvid eller rosa.

Jeg fik faktisk lov at vælge ret frit mellem de flotte produkter i Flexa Play serien, og valget faldt ret hurtigt på den smukke opbevaringsbænk, som både kan bruges til opbevaring af legetøj, men også som siddeplads eller måske et sengebord.

Det er nemlig et møbel, der kan bruges uanset barnets alder – ja faktisk kunne man sagtens bruge dem i sin egen indretning også – som fx en opbevaringsbænk i gangen.

Den fås i 4 forskellige fine farver – hvid, rosa, mintgrøn og gul – hvis man ikke er lige så farveforskrækket som mig 😉

Jeg udlodder i alt 3 bænke – i forskellige farver, så der er altså tre, der vinder en opbevaringsbænk til en samlet værdi af 3.600 kr.

For at deltage skal du gøre følgende (og husk venligst det hele – ellers er du ikke med i lodtrækningen):
1. Læg en sød kommentar til dette indlæg, hvor du skriver, hvilken farve du helst vil vinde.
2. Følg bloggen på Facebook eller Bloglovin – hvis du allerede følger med, så like venligst dette indlæg via FB knappen nederst her i indlægget eller via hjertet inde på Bloglovin 🙂

Sidste chance for at deltage er den 24. december kl 22, hvorefter jeg tilfældigt udtrækker de heldige vindere, der får direkte besked og offentliggøres i indlægget her. Bemærk venligst, at vinderne først udtrækkes senere pga julen.

Husk også, at du stadigt kan nå at deltage i disse konkurrencer:

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *