Vind den store Myresluger fra bObles til 1.599 kr

 

Jeg har sådan glædet mig til at kunne åbne dagens låge og afsløre indholdet for dig.

Jeg er nemlig gået sammen med et af mine favoritbrands indenfor ting til børn – nemlig bObles.

I samarbejde med bObles har jeg i dag mulighed for at udlodde deres store Myresluger til en værdi af 1.599 kr.

Det fantastiske ved bObles (som jeg vist også har fremhævet utallige gange tidligere), er at de laver tumlemøbler til børn, som både er lækre at se på, sjove at lege med og ikke mindst fantastiske for barnets motoriske udvikling.

Vi har haft Myreslugeren et godt stykke tid – og efter min mening, så er den det mest geniale af alle bObles’ produkter (og det siger ikke så lidt, for vi har altså op til flere andre favoritter fra dem). Det er faktisk hele 4 møbler i forskellige størrelser, som kan bruges og kombineres på utallige måder. To af dem er buede under bunden, så man kan træne balanceevnen ved at stå eller sidde på dem. De kan bruges som stol og bord, skamler hvis man skal nå noget højt oppe, til at lege jorden er giftig, byggeklodser, lænestole, bilgarager, reoler  – ja kun fantasien sætter grænser – og hos børn giver det som bekendt meget vidde rammer 😉

Én af de mange geniale ting ved Myreslugeren er desuden, at den stort set intet fylder, når den ikke er i brug. De 4 møbler stables blot sammen til ét – og vupti, så kan du have den stort set overalt, selvom du ikke har ret meget plads i hjemmet (hvilket fx er en stor hjælp for os).

Jeg ved godt, at teksten her er én stor lovprisning af Myreslugeren fra bObles – men det skyldes simpelthen bare, at jeg virkelig også synes, det er ét af de mest geniale produkter, du kan købe til dit barn.

Du kan som sagt vinde en stor Myresluger fra bObles til en værdi af 1.599 kr i en valgfri farve.

Reglerne for at deltage er forholdsvis enkle: det eneste du skal gøre, at like bloggens Facebookside eller alternativt at følge mig på Bloglovin – hvis du allerede følger mig ét af stederne, så kan du i stedet like dette indlæg på bloglovin’ eller like indlægget på FB via FB-knappen nederst i dette indlæg. Du deltager herefter ved at skrive en kommentar her på bloggen, hvor jeg gerne vil høre alder og køn på dine børn samt dit yndlingsmærke indenfor børnetøj 🙂 Vinderen bliver fundet helt tilfældigt ved lodtrækning, så dit svar har ingen betydning for dine vinderchancer.

Konkurrencen slutter tirsdag den 11. december 2012 kl 10, hvorefter jeg udtrækker en heldig vinder, der får direkte besked og offentliggøres her på bloggen.

OBS. præmien kan kun sendes til en dansk adresse.

OBS. Konkurrencen er nu slut og den heldige vinder blev  Kristina, der skrev følgende kommentar:

Hej

Jeg har Storm på 9 mdr og Isabella på 3 år 🙂 yndlingsmærket til Storm er bobo choses og soft Gallery til Isabella.

Mvh Kristina

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *