16. dec – vind 2 lækre hovedpuder med dun fra Auping

113454 Auping Kussens en Dekbed 48003

I dag kan du vinde to lækre Auping Natur Air hovedpuder til en samlet værdi af 900 kr.

Den heldige vinder er nu fundet ved lodtrækning – det blev Camilla Hovej, som har fået direkte besked via mail – stort tillykke!

Jeg har jo lovet dig, at min julekalender vil byde på forkælelse til hele familien på alle tænkelige måder, og i dag er det nattesøvnen, der bliver kredset om hos dig og én du holder af. Jeg udlodder nemlig to helt fantastisk lækre og luksuriøse hovedpuder fra Auping – deres Natur Air hovedpuder, så du kan sove sødt hver eneste nat.

Jeg er datter af en madrasfabriksdirektør, og jeg er derfor vokset op med formaninger om, at det er virkelig vigtigt at ligge godt om natten. Det er trods  alt der, du tilbringer mere end 33% af dit liv – og så skal man altså også have udstyret i orden.113518 Auping Kussens en Dekbed 48112

Auping Natur Air hovedpude er en dunpude med 100 pct. naturligt materiale.

Pudens fyld består af 80 % små fine europæiske andefjer og 20 pct. andedun, mens våret er 50 % bambus/50% bomuld og indertekstilet 100% bomuld. Dunet er ideel til at absorbere fugt og materialesammensætningen gør, at pudens materiale føles vidunderligt luftigt og giver nakken blød og optimal støtte.

Puden har desuden en 3D vævning som giver stor åndbarhed og bruges til at forbedre ventilationen.

Jeg forudser en masse søde drømme på sådan en pude fra Auping – og apropos drømme:

For at deltage skal du gøre følgende:
Læg en kommentar til indlægget her og fortæl mig om, hvad din største drøm er – eller alternativt hvad den sidste drøm er, du kan huske 😀

Sidste chance for at deltage er den 22. december kl 22, hvorefter jeg udtrækker en heldig vinder, der får direkte besked og offentliggøres i indlægget her. Bemærk venligst, at vinderen muligvis udtrækkes en smule forsinket pga julen.

Konkurrencen og den lækre præmie bringes i samarbejde med Auping

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Sidste drøm, jeg lige kan komme efter, blev husket, efter opvågning, var da der fornylig var over 300 mill.i eurolotto.Jeg drømte at jeg vandt, og derefter betalte kommunen de 128 mill.de havde budgetteret at skulle spare på skolerne :O
  Desværre, vandt jeg ikke 😉
  Glædelig jul.

 • Jeg drømmer rigtig mange mærkelige drømme, jeg havde én forleden, der handlede om at det var blevet juleaften og jeg ikke havde købt en eneste gave! Hele min familie havde derimod købt sindsygt mange til mig og jeg havde bare så dårlig samvittighed.

  Min største drøm lige pt. er at kunne starte i gymnasiet til næste år…

 • En af mine største drømme er lidt patetisk og gammeldags. Men i den seneste tids udvikling i verden med krig, død, ødelæggelse mm, så drømmer jeg om en tryg verden, hvor mine børn kan vokse op uden at være bange

 • Min største drøm blev fuldendt den 28. september 2014, da vores datter kom til verdenen. Tror virkelig ikke at der er noget der kan overgå det.

 • Tror min største drøm lige nu er at flytte sammen med min nye kæreste og blive en rigtig familie med ham og mine to drenge.

 • Min største drøm er, at min lille øgle får en godt, trygt og dejligt liv – og forhåbentlig en lillebror /-søster en dag 🙂
  KH/

 • Min største drøm er en tur til USA med autocamper med min lille familie. Min seneste drøm var at juleanden var dårlig så vi kun skulle have medister – me not happy 🙂

 • Min største drøm må være at tilbringe en måneds tid i Alaska og få lov at opleve den sindssyge smukke, men hel rå og vilde natur! Det har være et ønske af mit siden jeg var omkring 10 år gammel… og er nu 30. Men med et lille barn nu, så går der nok yderligere nogle år, da hun naturligvis også skal med og have eenne oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *