Du kan stadigt nå en del konkurrencer i julekalenderen

IMG_9105.JPG

Vi er på vej mod det fynske og jyske til familiejulefrokoster 3 dage i træk – hyggeligt men lige lovligt intenst 😉

Til gengæld får vi næsten financieret alle julegaverne, da vi har lejet vores lejlighed ud via Airbnb imens – winwin 😀

Billedet er præcist 3 år gammelt fra juledagene i 2011 – jeg faldt over det i går og kunne slet ikke stå for den lillebitte Fidus på billedet – hvor er der sket meget siden da.

Mens du lige holder pause fra julemaden, kan du passende nå at deltage i nogle af de konkurrencer i min julekalender, der stadigt er åbne.

Det kunne jo være, at lige netop DU blev den heldige vinder af en af de følgende lækre præmier:

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Hvor er det bare et skønt billede 🙂 håber I har haft en rigtig dejlig jul. Vi er selv på vej til det jyske for at se min familie, da vi har holdt jul hos min svigerfamilie i år.

  • God tur! Vi starter også turnéen i dag, bare i det nordjyske 🙂 Det er skide smart det airbnb, vi har også gode erfaringer med at leje lejligheder i storbyer, mine veninder finansierer tit deres eksotiske ferier på denne måde 🙂 Vi har dog ikke selv prøvet at leje vores hus ud, jeg tror ikke rigtig markedet er til det i Nordjylland 😀

  • Dejligt billede af dig og den lille fidus 🙂 , selvom det er 3 år gammelt.
    Og øreringene er stadig fantastiske ❤ hihi

  • Vi har også været på farten, ja faktisk siden den 19. Dec, med en lille prinsesse på 20 mdr, så vi er godt trætte.. Vi mangler dog lige en fødselsdag imorgen, også kan vi slappe af.. Håber i får nogle dejlige og afslappende dage, og at i har haft en indtil videre god jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *