15. dec – Vind en Nespressomaskine og masser af kaffe til 1.500 kr

nespressoinissia

I dag kan du vinde en Nespresso Inissia kaffemaskine, Nespresso kaffe, kopper, chokolade og kapselholder, så du har det perfekte kaffekit.

Den heldige vinder er nu tilfældigt udtrukket – det blev Katrine Overgaard. Hun har fået direkte besked via mail 🙂

Findes der noget bedre i en kold tid end en god kop vellavet kaffe? Det synes jeg i hvert fald ikke – og derfor er jeg rigtig glad for, at jeg i samarbejde med Nespresso i dag kan udlodde en overdådig kaffepakke, så du har alt, hvad du skal bruge til at skabe de helt perfekte kaffeoplevelser derhjemme.

Da jeg var på barsel, fik jeg en Nespressomaskine i julegave af min mand (eller; dengang var vi blot kærester 😀 ), og jeg lyver ikke, når jeg skriver, at den maskine havde en stor del af æren for, at jeg kom nogenlunde helskindet gennem min barsel.

Dagens første højdepunkt var simpelthen den kop kaffe, jeg lavede mig på maskinen, når Fidusen var faldet i søvn til sin første middagslur, og jeg kunne sætte mig med kaffen foran computeren og have lidt tid alene – og prøve at vågne op med kaffens hjælp efter endnu en nat med alt for lidt søvn.032-001

Jeg kan rigtig godt lide en kop kaffe, der er lavet helt fra bunden – med nyristede bønner, kaffe der er brygget på en espressomaskine med det helt rigtige tryk og mælk, der er skummet helt perfekt. Jeg er nemlig godt forvænt, da min mand gennem en del år har arbejdet i kaffebranchen. Det er dog ikke noget, jeg selv kaster mig ud i herhjemme, og derfor er Nespresso i stedet et vanvittig godt alternativ. Her er de nyristede bønner nemlig pakket ned i de lufttætte kapsler, så de beholder alle smagsnuancerne, de bliver brygget ved det rigtige tryk, og har du også en mælkeskummer fra Nespresso, så kan du nemt lave lækkert lunt skum – hvad enten det er en til en cappucino eller en latte.

 

nespresso3

nespresso2
Nespresso har lige for tiden lavet nogle limited edition variations, hvor der er medfølgende opskrifter på kaffedrikke, der er inspireret af de mest klassiske desserter i verden.

Jeg har allerede en klar favorit, Chocolate Mint Cappucino, som laves på følgende måde:

Ingredienser

1 teskefuld mørk chokoladesauce
Mælk
2 cl mintsirup
1 kapsel med Chocolate Mint Grand Cru Materiale

Fremgangsmåde

– Hæld chokoladesaucen i bunden af koppen
– Tilbered en Chocolate Mint Espresso
– Tilbered mælkeskum ved at hælde mælk og mintsirup i Aeroccinoen (eller ved at bruge en mælkeskummer)
-Hæld derefter det smagstilsatte mælkeskum i koppen

– det er en perfekt kombination af kaffe, chokolade og mint, som nærmest udgår en hel dessert i sig selv. Du kan finde de forskellige limited editions 2014 kaffer her.

 

Dagens præmie består af følgende:

1 Nespresso Inissia maskine
2. 2 stk Bukeela kopper
5 kapselrør i julefarver
1 kapselholder
2 limited edition chokolade

Så har du vist alt, hvad du skal bruge for at skabe en god kaffestund derhjemme 🙂 – præmien har en samlet værdi af ca. 1.500 kr.

For at deltage vil jeg gerne høre, hvilken kaffestund hver dag, du allermest ser frem til?

Læg dit svar som en kommentar her til indlægget, så er du med i lodtrækningen.

Sidste chance for at deltage er den 21. december kl 22, hvorefter jeg udtrækker en tilfældig vinder, der får direkte besked og offentliggøres i dette indlæg – held og lykke 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Den bedste kaffestund er om aftenen ved en 20-tiden, når mine 2 skønne sønner på hhv 2 & 4 år sover sødt i deres senge, og jeg kan slænge mig i sofaen i 30 mins tid inden der skal smøres madpakke og gøres klar til næste dag.
  Dét er ren afslapning for mig.

 • Jeg ser altid frem til morgen kaffen med min dejlige mand inden ungerne vågner bare sidde stille og roligt og nyde det..

 • Min eftermiddagskaffe <3 Skal flytte til feb. og i det nye hus er der så mange hyggekroge kaffen kan nydes i, kan ikke vente:-)

 • Min morgenkaffe er afgjort den mest værdsatte… Helst skal den første kaffe indtages inden familien står op… Sikke en lækker præmie der med garanti ville gøre morgener endnu bedre..

 • Jeg elsker, elsker, elsker kaffe men igennem de sidste to år, hvor jeg er startet på UNI, er kaffe gået fra at være en nydelse til en decideret nødvendighed. Jeg arbejder heldigvis på skolen, og får derfor gratis kaffe – og jeg forestiller mig, at min løn derigennem er noget nær fordoblet, for jeg drikker virkelig meget kaffe.
  Desværre er mine kaffevaner, som skrevet, gået fra nydelse til nødvendighed, og jeg tager ofte til takke med en omgang halv tynd, halvlunken kop, blot for at holde mig kørende.
  Min absolut YNDLINGS kaffestund er i stearinlysets skær hos min farmor, hvor verdenssituationen bliver vendt. Det er dér kaffen virkelig kommer til sin ret, og hvor jeg har tid og overskud til at nyde den dejlige smag og varme. En sådan stund ville jeg elske at kunne genskabe i min egen lejlighed, når jeg for første gang får besøg af min farmor i min lille oase i det nye år <3

 • For tiden NYDER jeg virkelig min morgenkaffe, hvor jeg ser julekalender med min datter. Vi har travle dage, men morgenerne er hellige 🙂

  Vores Nespresso-maskine er stået af, så jeg krydser fingre for at jeg er heldig at vinde en ny 🙂

  Glædelig 15. december 🙂

 • Den første kop efter jeg er mødt på arbejde om morgenen … Stakkels dem, der vover at nærme mig, inden den er sat til livs 🙂

 • Jeg sidder rigtig meget på læsesal her på slutningen af mit psykologistudie, hvor der bliver drukket en masse neskaffe fra mit termokrus. Derfor sætter jeg ret stor pris på, når kaffen ikke bare ryger ned som energiboost og er af bedre kvalitet. De bedste kaffestunder er hjemme hos mine forældre ved spisebordet, hvor jeg i øvrigt også lærte at drikke den sorte bønne. Mine forældre drikker hver dag, uden undtagelse, eftermiddagskaffe på samme tidspunkt. Her er der mulighed for lige at stoppe op og mødes når alle er kommet hjem efter skole og arbejde. En “tradition” jeg prøver selv at føre videre.

 • Jeg nyder allermest en kaffestund når vi er landet efter en dag i henholdsvis institution og fra studie og slår os med omkring bordet med et brætspil. Får Grint, hygget og snakket om dagen ordet vi har oplevet mens vi har Været adskilt.

 • Jeg drikker faktisk ikke selv kaffe, men jeg elsker duften af kaffe, så mine bedste ‘kaffeøjeblikke’ er helt sikkert morgenerne i weekenden, når min mand laver kaffe til sig selv, og hele familien hygger ved morgenbordet. Og han ønsker sig en Nespressomaskine 🙂

 • Jeg sad faktisk og snakkede med min mor om det, her den anden dag, hvilken kop kaffe man MEST ser frem til.. Hun har stadig sin eftermiddagskaffe som den allervigtigste. Min formiddagskaffe er jeg glad for, men det ER bare som om jeg vibrerer lidt af forventningens glæde, når jeg sidder og spiser min frokost – ved den blotte tanke om, at jeg skal have en kop kaffe bagefter. Måske et par mandler også. EJ, hvor er dén kop bare en vigtig!

 • Jeg er først lige ved at lære at drikke kaffe, men har fundet fidusen i en kop om morgenen. Det får mig til lige at sænke skuldrene og blive klar til dagen 🙂

 • Jeg arbejder i en SFO (Og har vikartimer på en skole om formiddagen), så mine dag er fyldt med larm, støj og skønne unger. Men når jeg kommer hjem, nyder jeg at lave mig en kop varmt et-eller-andet, og lige sidde og summe i min sofa. Få ro i hovedet og nyde roen. Og det ville da være helt perfekt hvis en sådan maskine flyttede herhjem – så er der ikke langt fra fyraften til en stille stund i sofaen 🙂

 • De bedste kaffestund er den første på dagen. Da jeg var i praktik og mødte tidligt, stod jeg op kl. 5:30 hver morgen for at nå at drikke morgenkaffe i ro og mag og få styr på børnenes madpakker og gøre mig selv klar og på den måde have overskud til at have en hyggelig morgen med børnene inden afgang. Nu, hvor jeg skriver speciale, sidder jeg som regel og bakser med det den halve – eller hele – nat, og så må jeg indrømme, at det sjældent lykkes mig at stå tidligt op og være overskudsmor på forkant med familiens behov. Nærmere noget med at vælte lidt for sent ud af sengen og få en fortravlet morgen, hvor den absolut bedste stund er når jeg endelig rammer specialekontoret med ro i ørerne og dagens første kop kaffe.

 • Lige nu ammer jeg, så holder en pause fra kaffe. Men det plejede at være den om eftermiddagen efter job, lige en lille pause fra det hele.

 • Ser frem til morgenkaffe hver aften når jeg ligge mig til at sove!
  Ville være lækkert at erstatte instantkaffen, med denne lækre maskine 🙂

 • Jeg ELSKER kaffe om eftermiddagen når både mig og min kæreste er kommet hjem fra arbejde. Vi mødes ofte nede på en af de lokale cafeer, hvor jeg får en kaffe latte, og han får en stempelkaffe. Så sidder vi og snakker om dagen, og kigger på folk der går forbi udenfor i kulden <3

 • Min bedste kaffestund er min morgenkaffe. Jeg sætte fast hver dag 15 min af til fuldstændig ro, hvor jeg lige kan samle mig sammen og skabe mig overblik og lavet prioriteringer for dagen, mens jeg drikker min kaffe. Ingen stress og jag i de 15 min. Det kan være resten af dagen.

  Faktisk tager jeg en lignende pause om eftermiddagen. Men det er ikke altid jeg lige når det 🙂

  Men min kaffenydelse har rum for forbedring, det ville være helt fantastisk at vinde den flotte maskine fra Nespresso, da min kaffe er fra stempelkande, og jeg ikke helt kan hamle op med den fede maskine <3 😀

 • Det må være når børnene er lagt i seng og jeg får en stund til at nyde en kop kaffe med min kæreste i sofaen.

 • Egentlig var min første indskydelse min morgenkaffe, da den er et ubetinget must… men ved nærmere eftertanke, så er det kaffen, når jeg kommer hjem fra arbejde og lige har en rolig stund for mig selv inden madlavning, rengøring og alle andre gøremål fortsætter, som jeg nyder allermest 🙂 🙂 🙂

 • En god kop morgenkaffe er jo fantastisk – når man har tid til at nyde den sammen med morgenmaden, før arbejde.
  Meeeeen, der er nu heller intet der stikker eftermiddagskaffe med et stykke chokolade til, og en masse bloglæsning! 🙂

  God jul!

 • Den bedste kaffestund er for mig helt klart om eftermiddagen. Når jeg er kommet hjem fra arbejde, kan smide mig på sofaen, tænde fjernsynet og nye en kop kaffe. Min jeg tror bestemt, at oplevelsen vil blive noget bedre med den kaffemaskine i stedet for min instant kaffe 🙂

 • Når alt er klaret om aftenen, barnet lagt i seng, så bare side i sofaen helt udmattet og nyde en dejlig kop kaffe:-)

 • Min favorit kaffestund er når den store er afleveret i børnehave og mini er puttet i barnevognen til lur! Så slapper jeg m en kop kaffe, desværre ender det ofte m nescafé da jeg ikke gider starte kaffemaskine – så denne præmie vil gøre kaffestunden endnu mere fantastisk!

 • Min yndlings kaffestund er altid den første på dagen. Som regel er det når jeg møder ind på kontoret som én af de første, og som det første henter en kop kaffe, hvorefter jeg starter systemerne op, tænder stearinlys og med en kop kaffe i hånden planlægger dagen inden mine kollegaer begynder at dukke op.
  Vandt jeg er jeg dog sikker på, at jeg ville stå endnu tidligere op, bare for at min første kop morgenkaffe, skulle være en kop af endnu bedre kvalitet end jeg er vant til 🙂

 • Jeg er gået på barsel, men skal forhåbentlig ikke føde før om 6 uger. Mine ynglings kaffestuder i øjeblikket er når ungerne er afleveret og jeg i fred og ro kan hvile min trætte krop med benene oppe i sofaen med en god kop kaffe:)

 • Haha, jeg ser allermest frem til en VARM kop kaffe – og ikke de sædvanlige halvkolde, som det ofte bliver til pt pga en lille krævende Øgle på 5 mdr. 🙂

 • Om morgenen! Til at vågne på. Jeg elsker den kop og drømmer om en nespresso. Tror jeg dropper kaffemaskinen helt til fordel for en nespresso. Så du er nødt til at vælge mig.

 • Min kærestes store ønske er sådan en maskine. Han elsker kaffe og specielt når de kan brygges. Den bedste stund for mig med kaffe er når min kæreste lige står op og man kan forkæle ham med duften af ny kaffe. Drikker ikke selv kaffe, men synes duften af ny kaffe er rigtig god.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *