13. dec – vind en af de populære fleecejakker fra Molo

Indspilning i fuld skærm 13-12-2014 193029

I dagens kalendergave kan du vinde en af de populære og lækre fleecejakker fra Molo

Den heldige vinder er nu fundet ved lodtrækning- det blev Christine, der også har fået direkte besked via mail.

Molo har gennem en årerække været én af de helt store spillere på børnetøjsmarkedet, og de har formået at fastholde deres popularitet ved konstant at forny sig, samtidigt med at de stadigt har de styles og den stil, som de i første omgang blev kendte for.

En af de helt klassiske ting fra Molo – som i hvert fald for mit vedkommende er noget af det, jeg først og fremmest forbinder med mærket, er deres fantastiske fleecejakker.

Inden Trutten blev født, slæbte jeg min mand med på Molo lagersalg og købte en af disse fleecejakker til ham – så der er søde minder forbundet med netop disse fleecejakker hos os (og når jeg tænker tilbage, er det jo helt vanvittigt, at jeg turde at slæbe en kommende far med til et lagersalg fyldt med shoppelystne kvinder 😀 ).

De er lækre, lune, perfekte til at have på i bilen, ude i barnevognen eller under en regnjakke om foråret eller efteråret – og så fås de i en masse forskellige styles med nye udgaver hver sæson (Fidusen har forelsket sig grusomt i flere af de lyserøde udgaver, som hun kiggede på, mens jeg lavede dette indlæg 😀 ).

I samarbejde med Molo udlodder jeg i dagens julekalenderlåge en af deres fleecejakker, hvor du selv kan vælge farve og størrelse – dog med forbehold for, at nogle styles eller størrelser kan være udsolgt. Du kan se alle de lækre styles lige her.

For at deltage i lodtrækningen om en af de lækre fleecejakker fra Molo, skal du gøre følgende
1. Læg en kommentar til indlægget med en sød hilsen.
2. Tryk like/synes godt om på Facebook knappen nederst i dette indlæg – eller tryk på det fine hjerte inde på Bloglovin.

Derefter er der bare tilbage at krydse fingre! Sidste chance for at deltage er den 19. december kl 22, hvorefter jeg udtrækker en tilfældig vinder, der får direkte besked.

Dagens julekalenderkonkurrence bringes i samarbejde med Molo

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *