12. dec – vind 3 måneders forbrug af Neutral vaskekapsler

neutral

neutral2

I dag kan du vinde tre måneders forbrug af Neutral vaskekapsler.

Den heldige vinder er nu udtrukket tilfældigt – det blev Rikke B Andersen, som allerede har fået direkte besked 🙂

I dagens indlæg kan du vinde 3 måneders forbrug af de geniale vaskekapsler fra Neutral. De er uundværlige – og så kan du i stedet bruge husholdningsbudgetet på noget lidt sjovere;)

Det kan være svært at gennemskue, hvordan man skal dosere sit vaskemiddel – især i en travl hverdag, hvor vasketøjet hurtigt skal overstås (og det skal det jo som regel ;)). Men med de nye vaskekapsler fra Neutral er vaskemidlet allerede doseret på forhånd, så det er slut med at bekymre sig om allergi, hudproblemer, bakterier og miljøbelastning.

Vaskekapslerne fra Neutral indeholder nemlig ingen parfume, farvestoffer eller parabener og lever dermed op til Astma-Allergiforbundets strenge krav. Og det smarte ved dem er desuden, at man ikke behøver at være bange for at bruge for meget eller for lidt vaskemiddel, fordi de er doseret på forhånd, så man hverken risikerer, at tøjet stadig er snavset og fyldt med bakterier, når det kommer ud, eller at man skader både hud, miljø og vaskemaskine, fordi der sidder sæberester i tøjet efter vask. Man smider bare en kapsel ind i maskinen (eller to, hvis vandet er meget hårdt, tøjet er meget snavset eller der er meget af det), og det er det.

I dag udlodder jeg 3 måneders forbrug af Neutral. Det er en af de ting, det er virkelig rart at have, men virkelig kedeligt at bruge penge på – og derfor synes jeg i hvert fald selv, at dagens præmie er et kærkomment tilskud til husholdningsbudgettet.

For at vinde de 3 måneders forbrug af Neutral, skal du såmænd bare hoppe over på min side på Facebook (som du finder via dette link) og lægge en sød kommentar til opslaget om Neutral derinde.
Sidste chance for at deltage er den 18. december kl 22, hvorefter jeg udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres i dette indlæg.

Konkurrencen bringes i samarbejde med Neutral

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *