14. dec – vind en Pilen cykel til 5.500 kr – og 10% rabatkode til din nye cykel

pilen  pilen5pilen3

I dagens konkurrence i julekalenderen kan man vinde en klassisk Pilen Lyx med 3 gear til en værdi af 5.500 kr.

Den heldige vinder er nu fundet ved lodtrækning – det blev Marie Viskum, der også har fået direkte besked via mail – stort tillykke! 🙂

3. søndag i advent skal da fejres – og i dag bliver det fejret med et brag af en præmie her på bloggen, nemlig en af de klassiske og meget lækre Pilen Lyx cykler, der har en værdi af 5.500 kr, som jeg udlodder i samarbejde med Saxil Cykler.
Det er ikke kun vinderen, der får noget ud af denne låge, for jeg har nemlig også fået lov at dele en rabatkode med jer, som giver 10% rabat på en almindelig Pilen Lyx samt Pilen Sport, hvis du køber den i denne webshop – eller i de to fysiske butikker der ligger i København – mere om rabatkoden senere i indlægget 🙂

Saxil Cykler åbnede helt tilbage i 1952, så det er en cykelbutik med stolte traditioner indenfor service og ikke mindst kvalitet. De har i dag to butikker i København, der ligger på hhv. Blågårdsgade 13, 2200 Kbh NV samt Vesterbrogade 166, 1800 Frb C.

pilen4

Saxil Cykler har i Danmark eneforhandling på de særdeles lækre og robuste Pilen cykler, som bliver bygget i Sverige af ægteparret Martin og Louise Avender. Martin Avender har arbejdet med cykler, siden han var en helt lille dreng, og var i sin tid med til at starte Kronan cykler, indtil han i 1998 fik lyst til at starte sit eget – og dermed var Pilen cykler en realitet.

pilen1

Kendetegnet for Pilen Cykler er, at det er cykler af særdeles god kvalitet, og de er bygget med kærlighed og med kvalitet for øje, hvilket skinner igennem i hver eneste lille detalje – som fx de fine bagageskilte, der stadigt er håndmalet af Louise Avender. Visionen er at lave den bedste brugscykel overhovedet – til en rimelig pris – og ikke at blive en kæmpe producent.

Cyklerne er inspireret af de gamle svenske cykler tilbage fra 50’erne og 70’erne, så de er stabile og robuste og kan derfor klare både regn og sne.

pilen2

En af de ting, jeg personligt synes, der er helt fantastisk ved Pilen Cyklerne er, at de alle leveres med både lys, støtteben, lås, reflekser og cykelkurv fra starten – og således er prisen altså helt reel, fordi man ikke med det samme skal ud at tilkøbe en masse nødvendigt ekstraudstyr.

Ved alle cyklerne er der til gengæld også mulighed for at customize og tilpasse dem, så man mod en ekstrapris får sin helt egen unikke cykel, hvor man både kan vælge andre farver, dæk, håndtag, hjul mm.

Som sagt har jeg fået mulighed for at tilbyde jer alle en rabatkode, hvis I skal ud at købe en ny cykel. Koden giver 10% rabat på Pilen Lyx og Pilen Sport fra den 1. december til den 15. januar, hvis du køber den i deres webshop her – eller i en af de to fysiske butikker i København; Saxil Cykler, som ligger på hhv. Blågårdsgade 13, 2200 Kbh NV eller Vesterbrogade 166, 1800 Frb C.

Koden hedder SAXPIL15

Derudover kan én heldig læser af bloggen her vinde denne vanvittigt lækre og kvalitetssikre Pilen Cykel. Der er helt konkret tale om en standard Pilen Lyx med 3 gear i en valgfri farve blandt de, der findes på webshoppen – og præmien bliver sendt direkte hjem til vinderen. Præmien har en værdi af hele 5.500 kr.

For at deltage skal du gøre følgende: (og husk nu det hele -ellers kan du altså ikke vinde 😉 )

1. Synes godt om min Facebookside – den finder du her
2. Læg en kommentar til indlægget her, hvor du skriver, hvilken farve du helst vil vinde – der er en oversigt over farverne her
3. Tryk på den lille FB knap her nederst i indlægget for at like indlægget.

Har du gjort alle 3 ting? Godt! Så er der bare tilbage at krydse fingre – og måske sprede en masse hyggelig julestemning omkring dig 😉

Sidste chance for at deltage er den 20. december kl 22, hvorefter jeg tilfældigt udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres i dette indlæg.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *