24. dec – Vind en Acer Iconia Tab 8 tablet til 1.600 kr

090 acer

Den heldige vinder er nu udtrukket – det blev Malene Marie Bisgaard Andersen som har fået direkte besked via mail. STORT tillykke 🙂

I dag kan du vinde den nyeste tablet fra Acer – Iconia Tab 8 til en værdi af ca. 1600 kr.

Rigtig glædelig jul!

Så er vi ved at være nået til vejs ende i min julekalender, som forhåbentlig har forsødet din december måned med søde overraskelser og gode præmier for de heldige vindere. Det har været dejligt at kunne hygge sådan om jer, og jeg har nydt alle de søde kommentarer og hilsner, I har lagt i mit kommentarfelt – TAK! De sidste vindere bliver først fundet efter nytår, da de fleste af mine samarbejdspartnere holder ferie – det gør jeg dog ikke, så kig endelig forbi, når du slår mave her i juledagene 🙂

Men nu til dagens præmie – i dag udlodder jeg en fantastisk lækker tablet fra Acer til en værdi af 1.600 kr.

Jeg er  – og har altid været – en PC-pige. Jeg er ikke vild med æbler 😉 og jeg arbejder hver dag ved min Acer computer, som jeg har haft i snart 3 år – så jeg kan fuldt ud stå inde for mærket. Derfor er jeg også ekstra glad for, at Acer har takket ja til at deltage i min julekalender, hvor de udlodder deres helt nye tablet – Acer Iconia Tab 8, som har et virkelig lækkert design med et metalcover, og som ligger rigtig godt i hånden.

Iconia Tab 8 har en 8″ HD skærm, så du kan se alt knivskarpt, der er kamera både foran og bagpå, hvor det bagudrettede har hele 5 Megapixel og derfor tager virkelig gode billeder.

De skriver selv om Acer Iconia Tab 8, at den er bygget til at underholde og designet til at imponere. Den er kraftfuld men petit, og den har et væld af funktioner og tekniske finesser, som gør, at den opfylder de behov, man har til en tablet.

 • Hvis vi skal over i den nørdede afdeling, så kan jeg dele følgende detaljer om den:
  2 GB RAM
 • 16GB Flash Memory
 • 7,5 times batterilevetid
 • 1,33GHz Quad-Core Intel Atom
 • Bluetooth 4.0
 • HDMI (så man fx kan tilslutte den til sit fjernsyn)
 • microSD kortlæser.

Den kan altså blive din – hvis du er den heldige vinder!

For at deltage, skal du gøre følgende:

Læg en kommentar til indlægget, hvor du skriver, hvad du håber allermest at finde under juletræet i aften. Andet kræves der ikke – nu er det nemlig jul, og så skal tiden bruges på hygge med dem, du holder af.

Sidste chance for at deltage er den 30. december kl 22, hvorefter jeg tilfældigt udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres i dette indlæg. Bemærk venligst, at vinderen først udtrækkes efter nytår.

FØLGENDE KONKURRENCER ER OGSÅ STADIG ÅBNE I JULEKALENDEREN

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hvad jeg håber at finde unde træet, er en rolig aften med min mand og mine børn, og dernæst en bog jeg længe har ønsket mig. Glædelig Jul.

 • Jeg håber allermest på at finde et Daniel wellington ur. Mit gamle gik for nylig i stykker, så jeg har faktisk kun ønsket mig et nyt ur 🙂
  Glædelig jul!

 • Jeg håber på noget så kedeligt som bøger til mit studie- også håber jeg på, at min familie bliver glad for de gaver, som jeg har købt til dem 🙂

 • Hov, det gik lidt hurtigt! Men jeg håber allermest at finde en mælkeskummer, da jeg lige nu læser heftigt til eksamen og det ville forsøde de lange dage og de mange kopper kaffe 🙂

 • håber inderligt at finde en forlovelsesring under træet i år.. min dejlige kæreste har været ekstra fjollet omkring julegaverne i år.. og snakker hele tiden om han glæder sig til at se mig åbne den.. ville være den bedste julegave ever <3

  • Der er stadig søvn i øjnene ellers virker mit tastatur bare ikke mere 🙁
   Men rigtig glædelig jul skulle der stå 🙂

 • Gavekort! Ved godt det er lidt fjollet at ønske sig, men vil så gerne forny min garderobe og så er gavekort altså bare nemmere end at de ender med at købe noget, som ikke passer osv.!
  Ellers har jeg et par bøger på ønskesedlen som også meget gerne må ligge under træet!

  Rigtig glædelig jul! <3

 • Mit Aller største ønske er en positiv graviditetstest. …men den ligger nok ikke under træet….men håber 2015 bliver året hvor Emilie bliver storesøster ❤
  Rigtig glædelig jul og godt og lykkebringende nytår ❤

 • Åhhh jeg Håber SÅ meget at finde en rejse/ hotelophold eller andet selvforkælelse. Det sidste 1 1/2 år har været rigtig hårdt med alvorlige hændelser og vi trænger i den grad til at finde en til kærligheden og hyggen igen.

  Rigtig glædelig jul til dig og dine ❤️

 • Rigtig glædelig jul —

  Med 3 drenge i huset syndes min mand at vi slulle droppe gaverne til os mor og far– så jeg får desværre ingen gaver – men min 3 drenge får hver især hvad de har ønsket sig – et nyt sæt håndbold tøj til den største – en ny ishockey stav til den mellemste og en flexibane til den mindste – farmor kommer og holder jul med os og hun plejer at have en lille gave med til hver sf drenge –

  Rigtig glædelig jul

  Vh dorthe pedersen

 • Jeg har tabt næsten 20 kg Det sidste halve år, så håber virkelig der gavekort og tøj under træet. Tab er mit tøj

 • Jeg håber aller mest på noget personligt, som fx et smykke med 3 hjerter, 3 babyfødder eller lignende, der symboliserer mine 3 dejlige unger. Elsker også deres hjemmelavede gaver

 • Noget makeup fra MAC ville være skønt, men glæder mig faktisk mere til at give gaven til min kæreste. Tror nemlig jeg har ramt plet 🙂
  Glædelig jul

 • Jeg håber aller mest at der ligger lidt forkælelse til mig – gerne massage 🙂
  Er øm i hele kroppen af at have travet gulvet tyndt med kolik baby de sidste tre måneder. Glæder mig til første jul hjemme i vores nye hus 😉
  Håber også meget på en hyggelig hjemmelavet ting fra min store pige.
  Glæder mig fortryllende meget til i aften 😉
  Rigtig glædelig jul 😀

 • Jeg håber at finde en ny pung – den jeg har nu er mindst 20 år gammel og er gået i arv i familien (jeg er altså kun 29 år). Og ellers synes jeg selv, at jeg har en undskyldning for udsalgsshopping i januar 🙂
  Glædelig jul!!!

 • Jeg håber der ligger nogle skønne oplevelser! Tur i byen med middag på lækker restaurant, ophold, koncertbilletter og den slags og noget lækkert vin fra manden, noget hvid bourgogne ville bringe lykke. Hjemmelavede skønne gaver fra ungerne er det jeg glæder mig allermest til <3

  Glædelig jul

 • Wow.
  Min absolutte yndlingsgave ville være en overlocker så jeg kan få syet endnu mere i fritiden 🙂

 • Jeg håber på at finde en oplevelse til min mand og jeg – og jeg ved faktisk, at den er der, da jeg selv har købt den til os som en gave fra mig til ham.:) Har aldrig glædet mig så meget til at give en gave, som i år!

  Rigtig glædelig jul til jer.

 • det lyder måske lidt tosset men jeg håber så meget på der er en gryde som jeg kan bruge til vores bål så skal der laves suppe derude her mellem jul og nytår. Ungerne elsker bålmad så det ville være den bedste gave

  Et lille ønske om en ny pc, iPad og mobil er der også men det største er som sagt gryden til bålet

 • Ved faktisk ikke hvad jeg håber mest på… har ikke ønsket mig noget der er direkte livsnødvendigt – så tror faktisk bare at jeg er virkelig spændt på, at se hvad min søde kæreste og famiæie har fundet på til mig. Derudover glæder jeg mig meget til at se/høre hvad de synes om de gaver jeg har købt til dem. Især fordi at jeg har lavet en lille ekstra gave til min mutti – har hæklet et halstørklæde, første gang jeg hækler noget “rigtigt” og det er faktisk blevet virkelig flot! 😉

 • Jeg er sikker på der gemmer sig en masse fine ting, men det jeg glæder mig aller mest til er at give en helt speciel person en gave som slet ikke er regnet med

 • Jeg håber inderligt der ligger en tablet eller en Kitchen Aid køkkenmaskine under træet til mig
  Glædelig jul til alle….

 • Jeg har ikke ønsket mig det helt vilde i år, men en ting jeg længe har ønsket mig og som jeg ville blive lykkelig over lå under træet til mig, er en portræt tegning af min skønne datter på snart 2 år <3 Så det håber jeg der ligger til mig <3
  Glædelig jul til dig og dine kære <3

 • Jeg håber at min mand og vores datter bliver glade for deres gaver – og måske at der også er en lille pakke til mig 🙂

 • Håber på en køkkenmaskine, da det er det højeste ønske. Det kunne nemlig være en god hjælp når der skal bages til familien 🙂

 • Jeg ved ikke hvad jeg selv ønsker ligger under træet, mine to største juleønsker er allerede kommet til mig, og det ene er at min oldemor ville vågne fra hendes koma lign. Tilstand. Det er med op og nedture for hende men hun er vågen 🙂 rigtig god jul til jer alle og jeres nærmeste

 • Håber der ligger en ny pung til mig, og så glæder jeg mig til gaven fra datteren (lavet i skolen)
  Vil ønske jeg vinder, så vil jeg glæde manden med den <3 hans er desvære færdig, så han vil da blive lykkelig og jeg kan få min for mig selv igen 🙂

 • Jeg håber allermest at kunne finde en masse gaver til min lille datter under træt, som vo sammen kan åbne og lege med hele aftenen og julemorgen. Rigtig julehygge med dem jeg elsker

 • Jeg ved at der ikke er gaver under træet i aften. Min kæreste holder ikke jul, og min søn tænker ikke på at give gaver til jul. Og det er altså ikke for at lyde stakkels eller noget. Jeg har store planer for januar-udsalget, og jeg har også købt flere ‘julegaver’ til mig selv i løbet af måneden – bla. en lækker cashmere sweater fra H & M der var sat ned med 50 %.
  Glædelig jul til alle herinde, og endnu en gang tak for en dejlig julekalender.
  Miatilda A

 • Er faktisk ret ligeglad med hvilke gaver der er til mig under træet – bare det blir en hyggelig aften med familien og ikke mindst min skønne søn 🙂

 • Det lyder ret kedeligt, men jeg ønsker mig allermest en fotoscanner så jeg hurtigt selv kan få fremkaldt billeder af vores to børn:-)
  Glædelig jul.

 • Jeg håber, at finde de ting under træet, som jeg ved vil skabe glæde i såvel børn som voksnes hjerter… ❤

 • Jeg ønsker mig mest af alt små fine kunstværker, kreeret af mine to drenge. Det er og bliver min yndlingsgave:-)

  Rigtig glædelig jul til dig og din familie.

 • Jeg holder meget af musik. Cd’er bruges ikke rigtigt mere – nu streames der. Så jeg ønsker mest af alt (af materielle ting) en god højtaler til at kunne streame musik.. Og at dømme ud fra gaverne, så tror jeg faktisk, den allerede ligger under træet 🙂
  Rigtig glædelig jul

 • Uhh hvad håber jeg at finde, det har jeg faktisk ikke tænkt så meget på. det vigtigeste er at være sammen med min familie <3

  Men men men en lækker trøje eller et smykke ville heller ikke være dårligt 🙂

  Rigtig glædelig jul til alle <3

 • Jeg drømmer om en Jane König halskæde med “A” og “F” – men jeg tror det ikke – selvom jeg har sendt links til manden for længe siden..

 • Jeg har ønsket mig nogle rigtig gode strikkebøger med børnetøj. Dem håber jeg ligger under træet 🙂

 • Udover en tablet, så håber jeg at finde et Julie Sandlau smykke under træet iaften med mit navn på 🙂
  Glædelig jul!

 • Fantastisk præmie! Jeg er heller ikke en æble-pige nemlig 🙂 Og er endnu ikke kommet med på tablet-bølgen, så det ville være vildt lækkert at være heldig her! Jeg ved faktisk ikke hvad jeg håber ligger under træet i aften…..jeg har allerede fået det største ønske opfyldt, da jeg havde fødselsdag for nogle dage siden og af mine forældre fik en ny computer i kombineret jule- og føsdagsgave (den gamle var gået helt død…) Mest af at håber jeg at jeg har ramt rigtigt med gaverne til min familie i aften! Men jeg har da ønsket mig et par gode bøger, en parfume og smykker fra HandcraftedCPH (SÅ fine!)

 • Jeg håber at der ligger nogle nye bøger, jeg elsker at læse, og der er intet bedre end at få nogle flere gode bøger til samlingen.

 • Rigtig glædelig jul til dig og dine kære. Og tak for en dejlig julekalender, desværre har jeg ik vundet men ønsker denne gave du udlover til min datter så hun kan se film via den på sit tv, da den gamle gik i stykker.
  Men mit største julegave ønske i år er jeg kan passe det tøj som jeg evt skulle få. Og jeg om et år kan se tilbage på idag

 • Gaver, der gør mine børn glade og til mig selv en stavblender, så jeg kan komme godt i gang med babymos 🙂 glædelig jul

 • Jeg er mest spændt på, hvad jeg får af kæresten. Han driller mig igennem hver eneste december måned med hints om hvordan pakken ser ud. Men aldrig noget, der kan afsløre pakkens indhold. Så han holder i den grad spændingen oppe 🙂

  Jeg håber på at få en Jane Köning lovetag-halskæde.

 • Da jeg skulle skrive ønskeseddel i år, kunne jeg kun komme på kedelige, praktiske ønsker. Så jeg håber virkelig meget, at nogen har været kreative og fundet på en overraskelse eller to! 🙂

 • Det jeg ønsker mig allermest kan ikke pakkes ind, men af de ting der KAN pakkes ind og komme under træet, ønsker jeg mig nogle flotte Kähler lyshuse

  Glædelig jul 😀

 • Jeg ville elske hvis der lå en Macbook, men så dyre gaver giver vi slet ikke i min familie, så jeg har ikke ønsket mig den officielt. 😛 Til gengæld håber jeg på lækre nye bøger og meget gerne en højtaler-dims til min iPhone som jeg dog kun har ønsket mig fra én side af familien, der har forstand på den slags. 😉

 • Jeg er fuldstændig ligeglad med hvad der ligger under juletræet, men jeg glæder mig helt vildt til at se min datters ansigt når hun åbne hendes egne gaver og til hyggen og nærværet 🙂

  Glædelig jul

 • Mit højeste ønske er en ny taske til mit studie og nogle af de lækre lakker fra opi 🙂 glædelig jul og godt nytår <3

 • Et rejsegavekort 🙂

  ☆☆☆ ⒼⓄⒹ ⒿⓊⓁ ☆☆☆
  ┊ ┊ ┊ ★
  ┊ ┊ ☆
  ┊ ★

 • Jeg håber, at der ligger et Polar loop fitness armbånd, som jeg ønsker mig. Så det kan motivere mig under mit vægttab i 2015.
  Rigtig glædelig jul 🙂

 • Vi skal være forældre for første gang til en lille pige til april så jeg håber så meget at der ligger en masse babyting under træet. Vi har bla ønsket os allergivenlig babydyne, madrasser, autostol, de fineste uroer m.m Glædelig Jul

 • Jeg håber allermest på at finde nogle væghylder. Vi bor stadig i flyttekasser efter at være flyttet for snart et år siden, fordi jeg ikke har kunne finde plads eller penge til at gøre noget ved det, så det ville gøre en stor forskel.

  En rigtig god jul til dig og dine kære 🙂

 • Håber nok mest på noget lækkert til boligen. Har nogle familiemedlemmer som er gode til at finde skønne personlige ting på loppemarkeder. Jeg har intet specielt i tankerne, men håber mest på en hyggelig juleaften med familien.

  Glædelig jul!

 • Håber der ligger en iPhone under træet, for min nuværende Tlf, fejler nærmest alt… Og ellers en plakat fra ‘ kortkartellet’, de er ret fede!

 • Jeg håber på at følgende ligger under juletræet:

  Sokker og strømper (det mangler jeg altid!)
  Et årskort til Brøndby Stadion
  En tablet (gerne en Iconia Tab 8).

 • Jeg håber, at der ligger en masse gaver som især børnene bliver glade for 🙂 Men jeg håber også at der ligge en ny taske fra Erbs til mig (og jeg har en lille anelse om, at ønsket måske går i opfyldelse) 🙂

  Glædelig jul ✨

 • Det betyder egentlig ikke det store. Hvis man må drømme, så ville en rejse være fantastisk, men ellers nyder jeg bare min datters glæde over dagen

 • Jeg håber på at finde et eller andet genialt, jeg slet ikke selv havde tænkt jeg ønskede mig. Det er den bedste slags gaver!

 • Jeg ønsker mig allermest Kubus fra by Lassen. Men er sikker på at jeg får alt muligt andet lækkert i stedet for. Rigtig glædelig jul 🙂

 • i år har vi aftalt, det er børnene der kun får gaver, så ville blive overrasket hvis der er nogen til mig 🙂 men et billed af mine niece, ville bringe lykke 🙂

 • Jeg krydser fingre og håber at vinde. Mit største gaveønske her til jul er en taske hvor jeg også kan have mon pc i .

 • åhh det er svært.
  Det lyder skørt men har ikke haft en masse gaveønsker i år.

  Vi har haft et hårdt år med megen sygdom i vores familier.
  Det har været hårdt – specielt for vores store dreng på 5 år.

  Så mit største ønske i år har egentlig været at vi alle har en god og hyggelig aften uden bekymringer eller andet… At vi kan lukke verden ude og bare nyde at være en familie.

 • Hvor er det nogle skønne præmier du har i din julekalender;)
  Jeg ønsker mig ikke noget specielt under juletræet – det der betyder mest for mig er, at min søn på 3 år får en rigtig dejlig jul sammen med vores familie…
  Du og din familie ønskes en rigtig dejlig jul og et godt nytår
  Hilsen Line

 • Jeg håber så meget at finde et Lund Copenhagen magurit armbånd under træet samt et lækkEet brunch gavekort til mig og min datter. Elsker at tage på tøsetur med min 10 årige datter. Samtidig ønsker jeg aLle glædelig jul og godtnytår.

 • Jeg håber at der ligger de gaver mine børn ønsker sig allermest, men det gør heller ikke noget hvis der ligger en kaj bojesen abe til mig 🙂

 • Jeg håber mest på, at jeg finder en Kenwood køkkenmaskine, som jeg har ønsket mig i langt tid, så jeg krydser fingre 🙂

 • Uhh… håber der ligger et messing salatbestik!
  Og efter nytår, måske en Acer tablet, som jeg vil bruge som kogebog ude i køkkenet 😉

 • Jeg håber at både mig og min datter får et årskort til vores lokale svømmehal, vi elsker at komme i svømmehallen, men det er lidt dyrt. Hvis vi havde årskort kunne vi tage afsted så meget vi gerne vil med god samvittighed.

  Rigtig glædelig jul.

 • Gaver til min datter på 4 måneder.. De fleste af dem kan hun ik engang få glæde af, men en gå stol kunne være fantastisk ❤️

 • Jeg ønsker mig faktisk kun et par nye badesko, så jeg har noget godt på fusserne her mens jeg ruger dejligt på lille pige i maven. Og så håber jeg min englesøn har det fantastisk oppe i himlen med alle de andre engle.
  Men en tablet kunne jeg sørme godt bruge. Den er bare meget iver vores gave budget, så må pænt drømme mig til den ❤️

 • God jul og jeg drømmer om at finde et sæt nyt løbetøj så julefedten kan løbes af i det nye år. Til min søn håber jeg at finde noget tilbehør til hans køkken som allerede fik i går og har leget med hele dagen!

 • Jeg ville rigtig gerne finde en forlovelses ring fra min kæreste gennem 12 år. Vi har nu 2 børn, hvor den yngste er 13 dage. Vil så gerne fejre vores kærlighed med et ja i kirken. Ved dog godt den ikke er derunder 🙂

 • Da jeg ikke selv får gaver, håber jeg bare at der ligger nogle ting som vil gøre mine børn rigtig glade, så er deres mor også glad <3

  Glædelig jul til dig og din familie 🙂

 • Jeg håber allermest på at finde en rigtig god bog af Ben Elton der hedder “To brødre” som jeg rigtig gerne vil eje. Det er den bedste bog om 2. verdenskrig som jeg har læst – og jeg har læst mange 😉 Rigtig glædelig jul og godt nytår! 🙂

 • Jeg har slet ikke tænkt på mine egne gaver i år, men på hvad det er jeg giver til de andre, glæder mig til at se hvor glade de bliver for de gaver vi har købt

 • Glædelig jul

  Jeg håber at finde en ny føntørre, den er brændt sammen den jeg har så mangler virkelig en ny

 • Jeg håber mest på at finde…gaverne til min datter – det er første gang, hun selv kan pakke dem op, og det glæder jeg mig sådan til at opleve!

 • Jeg håber aller mest at finde Hobitten under juletræet. På Bluray i 3D, med hologram-forside.
  Rigtig glædelig jul 🙂

 • Jeg ønsker allermest at se min familie får hvad de ønsker sig. Elsker at se de nærmere pakke gaver op og nyde dem bagefter.

  Rigtig glædelig jul.

 • Jeg håber at finde en gave der er tænkt specielt til mig. ER nemlig sikker på at min dejlige datter -som er yngstebarnet ud af 4 <3 – har lavet noget smukt til mig <3
  Rigtig glædelig jul

 • Glædelig jul 🙂 jeg har mange ønsker, men den gave jeg glæder mig mest til at åbne, er lillemandens første hjemmelavede julegave til mor og far 🙂

 • jeg håber på at finde en tablet da jeg har ønsket mig en i flere år, men muligheden er meget lille da jeg ikke for julegaver længere, det er kun børnene der for gaver i vores familie – men man har jo lov at drømme <3

  ‎"*★ Glædelig ★* ☆♥ ★ jul ★ 2014 。* 。
  ° 。 ° ˚* _Π_____*。*˚
  ˚ ˛ •˛•*/______/~\。˚ ˚ ˛
  ˚ ˛ •˛• | 田田|門| og godt nytår til dig og din familie

 • Jeg ønsker mig sådan en skøn lænestol jeg kan sidde og læse en god bog i… Tak for en dejlig december på din blog-sikke et arbejde du lægger i det. Jeg følger dig også til daglig så jeg ved jo det er standarden… Glædelig jul til dig og dine- må den blive fyldt med forkælelse, hygge og godt selskab

 • Man kan godt mærke på mig, at jeg er blevet mor, min ønskeliste består mest af praktiske køkken ting, og det eneste som ikke er praktisk, men vil være en jubii gave fra min ønskeliste er en philips juicer. Men ønsker mig nu mest bare en dejlig aften, med masser af god mad og hygge. Glædelig jul herfra.

 • Jeg ønsker mig allermest en minibryllupsrejse med manden. Vi har endnu ikke været af sted, da børnene er for små, men i det nye år burde en weekendtur være en mulighed. Håber manden har tænkt det samme <3

 • Jeg håber at finde nogle fine og sjove hjemmelavede gaver fra de 2 ældste piger på 6 og 4 år. Deres stolthed og forventning er fantastisk.

 • Jeg bliver glad for, hvad end der måtte gemme sig under træet. Julemaden, som vi har forberedt de sidste dage (og as we speak), som vi skal nyde i selskab med familien, glæder jeg mig mest til!

 • åh jeg håber allermest at få et par nye bukser, og mine gamle flækkede i går aftes efter en julefrokost. ha ha . så kryds lige fingre 🙂
  Vh Katrine

 • Jeg håber at jeg finder noget som jeg ikke har ønsket mig men rammer plet..
  noget der viser min elskede familie har lagt tanker i det… Ingen store krav her.. ♥

 • Jeg ønsker mig de fine “blad-fade” fra Kähler, så dem håber jeg på ligger under træet i år 🙂

  Kh Rikke

 • Jeg ønsker mig bare en dejlig juleaften – men vil blive glad for et par nye handsker. De gamle er helt slidt op 🙂

 • Jeg ønsker at min familie får en fantastisk jul og husker på at det ikke er gaverne der er højdepunktet men nærværet og hyggen.

  God jul til alle

 • Vi skal i år nyde julen med vores datter på 20 mdr. Vi er glade for at have hende hos is, hun blev i 2013 født ekstremt for tidligt, så tiden har været hård med mange måneders indlæggelse. Så største ønske er bare det at have en max hygge aften med de aller nærmeste.

 • Jeg ønsker mig en tablet, som jeg kan tage med mig, når jeg skal besøge familie, så jeg ikke skal låne for lige at chekke mails, som man nu skal når man er arbejdsløs og søger jobs

 • I aften håber jeg nok egentlig mest af alt på en dejlig og hyggelig aften, men også rigtig meget på en masse lækkert tøj. Efter vægttab må jeg indrømme at mit skab er tomt, og sækken til genbrug er KÆMPE!
  Lidt men godt☺️

  Tak for en skøn kalender her i december, selvom jeg på ingen måde kan prale af at have vundet noget selvom jeg har været flittig. Men det har nu været vildt hyggeligt at læse med både indlæg og kommentarer.
  Ps håber særligt at vinde idag da det vil skabe harmoni i hjemmet med INGEN iPad eller lign.

 • Jeg håber at finde en personlig gave som er købt specielt til mig , hvad det så er betyder ikke så meget.

  Glædelig jul og tak for en rigtig god blog med dig og din søde familie

 • Glædelig jul. Jeg håber at der ligger et nyt objektiv til mit kamera under juletræet. Tak for en fin pakkekalender.

 • Jeg håber at der ligger en hjemmelavet gave fra en af børnene. Elsker når de selv har lavet gaver for at glæde andre (også deres mor)

 • Jeg ønsker mig lige præcis en tablet 🙂
  Vi voksne giver dog ikke hinanden gaver. Men håbe kan jeg da altid 🙂
  Rigtig glædelig jul til alle……

 • Jeg håber der ligger nogle gode gaver fra min familie og søn de r er købt med hjertet! Og at vi får en skøn hyggelig aften

 • Jeg ønsker mig en tablet 😉 og en dejlig varm jakke, er træt af at fryse og har ikke råd til en ny.. Rigtig glædelig jul

 • Jeg håber der står en køkkenmaskine. Men det gør der ikke. Jeg får nemlig ingen gaver, og nej, det er ikke skrevet for at få medlidenhed. Her hos os er det kun børnene der får gaver 🙂 Hvad jeg ønsker mig eller mangler, må jeg købe i læbet af året. Så bliver december ikke så overdrevet dyr. Og mine børn er vigtigere end jeg 🙂
  Glædelig jul!!

 • Jeg ønsker mig allermest nogle indretningsting som stod på min ønskeliste, blandt andet en diamant pære lampe, som jeg har cravet længe.

  Ville absolut også få meget glæde af en tablet, da det er lettere end at have min computer med omkring. Især når jeg besøger min søster i KBH (bor i midtjylland)

  Håber du har en dejlig jule 😀

 • Det lyder corny, men jeg ønsker mig ingenting. Jeg håber bare på, at det bliver en rigtig hyggelig aften for alle, og især de små. Og så alligevel: hvis vi gav den slags gaver i vores familie, ville jeg bestemt ikke blive skuffet over en rejse sydpå

 • Jeg ønskede mig ABBA´c samlede værker på cd og det fik jeg af min søn på 12 år. Samtidig havde jeg ønsket mig en brødkasse med kobber låg og kobberstager – og sørme om ikke jeg også fik det af datter og svigersøn – så min juleaften var helt perfekt som den skulle være 🙂
  Rigtig glædelig jul til alle <3
  June

 • Jeg håbede på at se min skønne drengs smil, for hver gave han åbnede. Det lykkedes og tilmed smil hver gang han afleverede gaver til os andre!

 • Ih jeg ønsker mig gode bøger nye lamper til køkken og håber på en fantastisk hyggelig aften hvor børnene bliver overraskede og glade for deres gaver <3 god jul

 • For første gang i 5 år har både min mand og jeg kunne ønske os en gave, de andre år har vi ik haft råd til det da vi har haft 1,5 indkomst at leve af. Så når man lige pludselig kan ønske noget så har jeg haft det som at ‘blive sluppet løs’ i en slikbutik. Men jeg ønskede mig et dejlig tørklæde til min jakke , det fik jeg af min datter og så fik jeg sørme en sangfugl som jeg har ønsket de sidste 3 år. Jeg sidder lige mu med den STØRSTE taknemmeligheds følelse efter en dejlig jul, hvor min mor sidste år var meget meget syg, og da vi i aften gik omkring juletræet og jeg med hende i min hånd, fik jeg en klump i halsen, for hun røg på hospitalet dagen efter og se hende i dag og hvor stor en forskel der er, det må jeg sige at være min største julegave ønske. Håber alle har haft en lige så skøn dag/aften som jeg

 • Nu har jeg åbnet aftenens pakkerne og jeg fik mange dejlige ting 🙂 i morgen skal jeg mødes med den del af min familie som ikke var med i aften. Jeg har en gave til gode og jeg håber rigtig meget at det er en ansigtscreme fra Avene :)) Ellers må jeg give den til mig selv når butikkerne åbner igen efter helligdagene.

 • Jeg er blevet forkælet med lige præcis de sko jeg ønskede mig.
  Og så forbarmede min søde svigermor sig over mig og har foræret mig Jeanett Veronica Hindbergs ‘P.s. Trænger til flødeskum (og diller)’ og den bog har jeg ønsket mig siden den kom ud, så det er bare PERFEKT!

  Glædelig jul

 • Det er kun min datter der få julegaver i år, men jeg ved hun har lavet en julegave til mig og min mand i børnehaven, og den har jeg bare glædet mig rigtig meget til.

  Men en tablet er bare det helt store ønske, sådan en har jeg rigtig længe ønsket mig , dog er pengene ikke til det og ville bare være sååå lækkert at vinde den

  Glædelig jul

 • Jeg vidste det først da jeg fandt det – en flybillet til at besøge min bedsteveninde, som er flyttet til England! Jeg havde ikke ønsket mig det, fordi jeg synes det var en alt for dyr gave, men min dejlige kæreste havde nok luret at jeg ville blive ualmindeligt glad. Og det gjorde jeg! Sikke en gave, jeg kunne ikke ønske mig noget bedre, og jeg glæder mig sådan til at skulle afsted! Billetterne er bestilt, og transport er der også sørget for! Og nu er det min tur til en overraskelse, hun skal nemlig ikke vide det, før jeg kommer. Årh hvor jeg glæder mig til at se hendes ansigt!

 • Nu er det blevet den 25. så jeg ved, hvad der lå under træet, men det jeg ønskede mig mest og blev mest glad for var en hat til cykelturene

 • Jeg håbede på en gave fra min kæreste… men igen i år mente han, det ikke var nødvendigt. Snøft!! Dog var jeg forberedt og havde købt en helt ny kogebog om fisk til mig selv… så kan han lære det :-/

 • Jeg håbede allermest på bogen ‘Derfor hopper jeg’, men der var ikke under træet i går – Men vi får gæster i dag, hvor vi også skal bytte gaver, så måske ligger den under træet i dag.
  Glædelig jul!

 • Jeg har ingen ønsker i år, der når op på siden af ønsket om at alt må gå godt med resten af min graviditet og fødsel 🙂
  Ønskede mig dog virkelig en ny topmadras til min seng – og det fik jeg 🙂

 • Jeg ønskede mig virkelig nogle af de smukke armbånd fra Anni Lu og der var jeg heldig for der lå et meget smukt et af slagsen under træet:) glædelig 1 juledag – og så endda med SNE:-)

 • Jeg fik alle tingene på min ønskeseddel, og det var en helt igennem perfekt juleaften. 🙂 Mit største ønske er nu, at jeg får en god karakter for mit bachelorprojekt, som jeg afleverede i midten af december!

 • håbede at få nogle tallerkener, men dem må jeg så finde på udsalget. Blev ellers forkælet med en masse andet godt.

 • Jeg fik slet ikke gaver, men regnede heller ikke med noget. Min lillesøster og lillebror fik dog nogle fine gaver og så er alt vel godt <3 Kunne dog alligevel være fedt med en slags 'julegave' og har faktisk længe gået og drømt om en tablet, til f.eks. at hente e-bøger ned, som kan læses på de evigt lange ture med offentlig transport 😀

 • Jeg insisterede på at der skulle ligge bare én gave til mig under juletræet, så jeg ikke åbnede dem alle om morgenen. Da aftenen oprandt og mine to børn på 1,5 og 3,5 åbnede gaver på livet løs med julelys i øjnene, så blev mine gaver helt lige meget. Sikken en forandring det har været for mig at få børn!:-)

 • Jeg fik 500kr til tøj og min datter og to bonus-piger, et håndaftryk af min datter i trylledes og en kranz og Ziegler marguerite til mit armbånd af mine forældre. Havde ikke regnet med at få noget af “mine børn”, så det var en stor og glædelig overraskelse, som dog først skal bruges til næste sommer når lillebror er kommet til verden og jeg har tabt mig lidt

 • Rigtig glædelig jul.
  Jeg ønskede mig et gavekort til restaurant Pasfall i Odense………..og fik det!
  Vi havde en rigtig hyggelig aften og min datter og svigersøn tog opvasken, skønt.

 • Jeg havde regnet med at der var en enkelt gave til mig, eller rettere min søn i mavsen, fra min bror og hans kone. Og at det ville være en Sophie giraffe hvilket jeg var SÅ glad for, for jeg elsker virkelig den giraf! Det fik jeg ret i. MEN! Der var så også bare lige 4 andre pakker til ham, med de ting som min svigerinde og bror mener er uundværlige samt nogle af de ting som deres børn har været vilde med. Og så dukkede der også en del andre uventede op og jeg endte med at sidde og småtude af glæde over min dejlige, kærlige familie 🙂

 • Vi giver bittesmå gaver, så jeg glædede mig til at se, hvor kreative mine nærmeste havde været. Og I tell you, min mand havde som sædvanligt været vild. Bog med billeder fra alle vores første gange, altså stederne i verden, hvor vi gjorde forskellige ting for første gang. Et krus med billede fra dag 1, hvor vi mødte hinanden første gang, og billede fra dag 961, hvor vi blev gift. Og noget mere, der er lidt for svært at forklare for andre end os. Han er sød <3

 • Jeg håbede allermest at finde Tom Dixon bogmærket “tool the bookworm” i fjerpensudgaven – og sørme om det ikke lå der 🙂

 • En lille ting til mig, selvom vi havde aftalt ikke at give gaver til hinanden i år. Men sørme om manden ikke havde flottet sig alligevel 🙂

 • Jeg håbede mest at finde den lyskæde jeg havde ønsket mig, og heldige mig – den lå der dælme 😉
  Rigtig glædelig jul 🙂

 • Jeg glædede mig til at se hvad min kæreste (og far til min datter) havde fundet på. Det blev et fint armbånd med et lille E for Emma (vores datter). Så sødt 🙂

 • Ja nu var det jo igår der var juleaften,men jeg håbede lidt der lå en kitchen aid køkkenmaskine til mig under træet og gaver mine piger havde lavet. Jeg fik sørme begge dele og især pigernes gaver gør mig fuldstændig varm indeni-de ER bare de bedste når de er lavet med så meget kærlighed❤️

 • Jeg var så heldig at finde et gavekort til min yndlings skønhedsklinik til lækre behandlinger – glædelig jul 🙂

 • <3 Jeg havde håbet,t finde et bestemt smkk fra Chanti , nogle turkise glas og krus…..Men men jeg fi en bog(som jeg havde ønsket mig) og en terokande !!!!!!!!!

 • Jeg havde håbet på der var noget romantisk, men men men …………
  NOPE der var et par gode film , en bog osv OGSÅ godt…….. Meeeen……,

 • Jeg ønskede mig ikke rigtigt noget , har jo en dejlig kone , søn ,bonus børn mm
  Men fik alligevel flotte sager……

 • Jeg glæder mig altid mest til gaverne fra børnene, at se hvor Kreative de har været i Børnehave og Skole. I år har vores datter givet os et Krus, som hun har malet på. Vores søn, har sat og lavet Titanic ud af ler, og malet den abstrakt. Fantastiske gaver at få, man bliver så stolt <3

 • I min familie er det kun børnene, der får gaver. Og så laver mine børn hjemmelavede gaver til hele familien, hvilket er en både bekostelig og tidskrævende affære at orkestrere for mig i månederne op til jul, men for de stolte små givere og de glade modtagere er det en hyggelig tradition, som lærer børnene om glæden ved at give noget, som de har lagt tid og hjerteblod i, og det falder altid i umådelig god jord hos modtagerne at modtage personlige gaver, som de små krabater har lagt så meget tid og omtanke i. Aaaanyways… så véd jeg jo hvert år godt, at der “kun” ligger de hjemmelavede gaver, børnene har lavet i børnehaven, med mit navn på under træet. Hvilket på forhånd godt kan virke lidt kedeligt, men når de stolt overrækker mig hver deres lille pakke, som de har ventet så spændt på at give mig, så går det op for mig, at jeg har alt, hvad jeg kunne ønske mig og mere til. I går åbnede jeg de fineste portrætter af mine børn, fanget på legepladsen af en pædagog i deres børnehaven, fint rammet ind i rammer, de selv har pyntet. Billeder af rundkindede børn med lykkelige smil og strålende øjne, fanget henne på yndlings-legepladsen – og det var da lige, hvad jeg drømte om.

  Når det er sagt, vil jeg virkelig gerne prøve sådan en Acer. Vi har en Ipad mini, som opfører sig meget besynderligt. Tror, det er aldersdomsrelateret. Den har nogle år på bagen efterhånden, og jeg gruer for den dag, den stiller træskoene. Hele familien er mere afhængige af den end vi vil indrømme.

  Jeg håber, I har haft en dejlig jul og kigger bestemt forbi på mine speciale-overspringshandlinger i de kommende dage, så blog endelig løs 🙂

 • Jeg håbede på et ur, men det lå der ikke. Tilgengæld var der andre dejlige ting og en dejlig aften. Glædelig jul:)

 • Ærligt – jeg håbede på en støvsuger, så jeg kunne komme til at gøre ORDENTLIGT rent igen (overspringshandling under specialet), men den var der desværre ikke. Jeg kunne også godt bruge en computer/tablet, da min gamle computer døde i september, og min nye åbenbart heller ikke kunne klare specialemosten, hvorfor den pt. er “feriebarn” i HP’s servicecenter (og det er altså ikke nemt at skrive speciale uden computer), men det kunne jeg aldrig drømme om at ønske mig. Vi har slet ikke den slags gavebudgetter i min familie 😉

  Men jeg havde en fantastisk juleaften i skønt selskab og de få gaver, som jeg fik, var personlige, så jeg er meget taknemmelig. Du og din familie ønskes en fantastisk (bag)jul <3

 • Jeg håbede på nogle nye sofapuder men fik en vinterjakke som er helt perfekt og sidder super godt! Det var endnu bedre end håbet og min kæreste skal have Maks point for denne julegave – jeg er SÅ glad 🙂

 • Nu er julen jo godt nok overstået og da jeg faktisk ikke havde nogle ønsker i år (GISP – ja, det er rigtigt…) så kan jeg kun sige at det eneste jeg ønskede mig højt og inderligt, var en rolig, skøn og ikke mindst hyggelig aften i selvskab med alle mine kære. OG heldigvis fik jeg alt dette samt en masse kærlighed og mad der frydede ganen og maven. Jeg er taknemmelig. Jeg er glad og gaverne jeg fik var lige i øjet og fine, men ærlig talt siger de mig intet. Med (STOR) risiko for at lydelig MEGET hellig må jeg blot konstatere at der er langt vigtigere ting i tilværelsen og jeg sætter så stor pris på de små øjeblikke og ting vi kan glæde os over. Helbredet for eksempel – for det kan man i den grad ikke tage for givet…

 • Det er tosset med for første gang i historien er jeg ikke i julestemning og havde ikke gjort mig tanker om indholdet under træet. Jeg har været så træt og udkørt i år at det ikke har haft betydning hvad lå under træet. Jeg tror jeg mest af alt håbede på min 6 måneder gamle baby ville klare sig igennem i de nye omgivelser og da vi skulle overnatte håbede jeg på at få bare lidt søvn. Jeg var alene afsted med ham så tror bare jeg håbede på han ikke ville være ked af det hele aftenen plus JULEfrokosten dagen efter. Men det gik rigtig godt, og da vi pakkede gaver ud var der et par dejlige overraskelser i form af undertøj så jeg kan få skiftet sportsbherne og ammebherne ud og bettemanden fik også noget dejligt lejetøj som han kan hygge sig med det næste lange stykke tid.
  Jeg tror kort og godt keg håbede på hygge og ro og det fik jeg 🙂
  Glædelig jul til dig og familien 🙂

 • Jeg håbede virkelig at finde en gusto dolce under træet, men troede absolut ikke at den ville være der! Så kæmpe stor glæde, da den alligevel var der!

  Glædelig jul og fantastisk godt nytår!

 • Jeg håbede at finde en trillebør eller kogebøge, men fandt desværre ingen af tingene. Til gengæld fik jeg så stor en pengegave af mine forældre at jeg kan købe begge dele selv 🙂

 • Jeg ønskede mig virkelig en cykelkurv – og det fik jeg! Har kørt rundt med en smadret én af slagsen det sidste års tid. Det har været ret besværligt at transportere indkøb, arbejdstaske, træningstaske osv. i en kurv hvor bunden var faldet af 😀

 • Jeg havde ikke som sådan nogle ønsker, til julegave. Eller jo, en termokop 🙂 Og i år, fik jeg alt det som jeg ikke vidste jeg ønskede mig + en termokop MED STEMPEL – haha, perfekt!

  Jeg fik også en åh, hvad er det nu de hedder, til at koge vand med – 1 L, et kort til massage, et tørklæde, ørebøffer og penge.

  og alle tingene, var virkelig noget jeg kunne bruge ❤

  Meget mere end jeg havde forventet, for mine tanker gik mere på en hyggelig aften med familien end på gaverne. Og det fik jeg også ❤

  Glædelig Jul ❤ Godt Nytår ❤

 • Nu er juleaften jo i fortiden, men jeg håbede på køkkenting og makeup, og det fik jeg. Dog var posen med bland-selv-slik også et hit, haha.

 • Jeg håbede på en sort Lyngby vase og en parfume. Og det fik jeg 🙂 Så jeg er glad! Vigtigst af alt er nu at min søn fik en dejlig jul med en masse gaver 🙂

 • Jeg håbede bare at aftenen blev super hyggeligt, og endnu en oplevelse til mindebogen 🙂 det blev det!
  Jeg ønskede mig bla gavekort til tøj, og det må jeg sige at jeg fik ☺️ Hele 1900 kr sammenlagt og alle til H&M – det jo helt vild ;D hehe..

 • Jeg håbede på dejlig mad og en hyggelig aften med min dejlige familie. Var lidt spændt da det var første gang vi som egen familie, skulle stå for det hele- men synes det gik lige som det skulle.

  <3 Glædelig bagjul til alle og kommende godt nytår

  eva_vejlstrup@hotmail.com

 • Nu har det været jul og jeg ønskede mig mest oplevelser
  Med familien og det var jeg så heldig at få, så nu er der kun tilbage og glæde sig

 • Glædelig jul Lisbeth 🙂 …Jeg fik så mange fine ting – blandt andet en smuk smuk kobberglobus og tilhørende små stjerne stickers til at markere hvor jeg har været, og så har min kæreste købt den fineste frakke til mig, som desværre ikke er kommet med posten endnu…

 • Jeg ønskede mig bl.a. det skønneste sengetøj fra jysk i et ternet papir mønster, og det var der også under juletræet så man kan tro jeg at jeg blev glad, selvom det jo bare var sengetøj fra Jysk. 😛 <3

 • Mellem os… Et smykke, et vedhæng i guld, med min søns forbogstav indgraveret… Fra min kæreste, min søns far. Jeg skulle så have haft en æske fra Normann til mine smykker, men han havde ikke nået at købe den inden jul…

 • Mit aller største ønske var at finde min kæreste gennem 5,5 år på knæ under juletræet… Det sagde han dog ikke skete og det havde han jo så ret i… Derudover ønskede jeg mig spejlrefleksdigitalkamera så alle øjeblikke med bebs kan foreviges, tablet fordi pc’en er gået og den er lidt nemmere håndterbar, ørestikker og lidt andre ting… Fik desværre ikke noget af det, men fik da bl.a. 2xdobbelt vaffeljern, hemmelige bøger, en bette vase, en duft og lidt andre småting så jeg kan jo ikke tillade mig at klage over det…

 • Jeg havde før jul givet mig selv en meget stor julegave i form af en helt ny bil, så jeg følte at jeg havde alt det jeg skulle have, og ønskede mig derfor ikke andet specifikt end nogle hyggelige dage med min familie. At hyggestunden så blev afbrudt af, at jeg blev syg og nu ligger i sengen på 5. døgn, er så en helt anden sag 😉

 • Jeg havde håbet på noget duftevand, men det var der desværre ikke noget af.:)
  Istedet vil jeg forsøge at vinde denne, og gøre både søn og jeg selv, glade 😀
  Glædelig jul og godt Nytår <3

 • Mit støreste ønske til jul var en rejse som jeg fik fra min mand. Jubiiii… Vi skal til Maldiverne til sommer. 🙂 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *