Vind en Siemens iSensoric vaskemaskine og lækkert tøj til dig og dine børn til i alt næsten 19.000 kr

siemensisensoric

Indspilning i fuld skærm 05-05-2015 143933

Dette er startskuddet på en konkurrence, hvor du kan vinde en Siemens iSensoric vaskemaskine samt lækkert tøj fra bl.a. Baum und Pferdgarten, Stine Goya, FUB, MarMar Cph og Wheat til i alt ca. 19.000 kr.

Kender du ikke det der, hvor man har en fin bluse eller kjole, som man faktisk er lidt tilbageholden med at bruge, fordi man er bange for at spilde på den? Efter jeg er blevet mor, er det blot taget til – nu er det nemlig ikke kun min egen klodsethed, der ofte er skyld i pletter hist og pist – nu har jeg nemlig 20 små fedtede fingre, der gang på gang smovser mig ind i alverdens ubestemmelige ting.

Siemens, som bl.a. laver vaskesmaskiner, er tilsyneladende også bekendt med det problem. I hvert fald har de lanceret en vaskemaskine, Siemens iSensoric, med et helt specifikt pletprogam, som er indstillet til specielt at kunne fjerne 16 forskellige typer pletter (som fx rødvin, chokolade, græs, jordbær, jord, make-up, kaffe mm.).

Vaskemaskinen har derudover et hav af andre smarte funktioner – som det netop er kendetegnende ved  Siemens’ produkter.

  • Der er fx lys inde i maskinen, når du åbner den, så det er nemt at se, om der lige ligger en sort sok og gemmer sig i hjørnet, mens den planlægger at ødelægge den næste lyse vask, der skal sættes over.
  • Den kan selv dosere vaskemidlet, hvilket er intet mindre end genialt, hvis du har en mand som min. Han går ikke så meget op i det der med at dosere, så han hælder en stor kop pulver i maskinen hver gang – uden at tage hensyn til, om maskinen er hel eller halv fuld – og uden lige at vurdere, om vaskemidlet er koncentreret eller ej 😉
  • Der er selvrensende sæbeskuffe (STORT plus her – har du sidst tjekket din sæbeskuffe? uf! 😀 ).
  • Derudover er den energiklasse A+++ – som er den bedste energimærkning, man kan opnå.
  • Den er udstyret med en knap, der reducerer vasketiden med 60 % samt knappen ecoPerfect, for en mere energibesparende vask, der sænker energiforbruget op til 30 %.
  • Den har en magnetdreven motor, som sænker lydniveauet (især skønt for os, der bor i lejlighed)
  • Den har selvfølgelig også programmer til vask af uld og silke, så du slipper for at vaske det i hånden.

_Vorlage

Vi har en Siemens vaskemaskine i vores nuværende lejlighed, som vi har haft i 6,5 år, og vi har været SÅ glade for den. Derfor er jeg også glad og stolt af at kunne præsentere et samarbejde med Siemens, hvor jeg har fået lov at være ambassadør for deres Siemens iSensoric vaskemaskine. Jeg får lov at prøve og teste vaskemaskinen på både mit og børnenes tøj, så det forhåbentlig er slut med at gemme det gode tøj væk af frygt for pletterne.

Sådan et samarbejde kommer dog ikke kun mig til gode, og der er derfor rigtig mange gode grunde til at følge med på bloggen de næste 10 dage.

Du får nemlig mulighed for at vinde tøj til både dig selv og børnene for mere end 7.300 kr – og for at runde det hele af på passende vis, udlodder jeg den sidste dag en Siemens iSensoric vaskemaskine (nærmere bestemt model WM14S871DN) med en vejledende udsalgspris på 11.495 kr til en særdeles heldig læser af bloggen.

Jeg vil de kommende 9 dage vise et outfit hver dag, hvor jeg har været så uheldig at spilde en plet. For at deltage, skal du lægge en kommentar til indlægget med det pågældende outfit, hvor du gætter på, hvad pletten mon stammer fra. Der vil være små hints på billederne, så det burde ikke være alt for svært 😉

Den 10. dag er det så selve vaskemaskinen, der udloddes – og til sidst finder jeg vindere af alle de lækre sager, som alle får direkte besked og også bliver offentliggjort i hvert enkelt indlæg 🙂

Så følg med fra i morgen – hvor jeg skyder første konkurrence i gang med et fint outfit.

010

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *