#ifeelisensoric 5 – vind den smukkeste strik fra FUB

007

018

028

045

052

056

I dag er vi altså nået halvvejs i den her fantastiske kampagne med Siemens, hvor jeg sætter fokus på alle de genstridige pletter, som deres Siemens iSensoric vaskemaskine har et helt specielt vaskeprogram, der netop er udviklet til at kunne fjerne de pletter.

Hvis du først tuner ind nu, så fortvivl ikke – du kan nemlig stadigt nå at deltage i alle de konkurrencer, der indtil nu har været – hvor du kan vinde utroligt lækkert tøj til både dig og dine børn – find alle de første konkurrencer via dette link. Og husk at du den allersidste dag kan deltage i konkurrencen om din helt egen Siemens iSensoric vaskemaskine til en værdi af 11.495 kr.

Prik på prik på prik på prik…

Det kan vist siges at være tilfældet med Fidusens outfit, der er mønstermatch for alle pengene 😀

Noget af det, jeg elsker mest ved børnemode er, at man kan tillade sig at lege meget mere med stylingen – alt er tilladt, og jo sjovere dets bedre!
Det er lige præcist dette outfit også et rigtig godt eksempel på – jeg ville selvsagt aldrig kaste mig ud i sådan et mix 😀 – men Fidusen er simpelthen bedårende i det – hvis jeg da selv skal udtale mig om den sag 😉

Bluse: FUB -.- Nederdel: H&M (udsolgt online) -.- Strømpebukser: PopupShop (halv pris her) -.- Støvler: Rainbow & Snow (40% rabat)

Blusen fra FUB har jeg længe været forelsket i – som med stort set alt deres tøj er kvaliteten helt i top. Dejlig blød, varm og lækker – og dermed også perfekt til en af de forårsdage, hvor solen er dejlig varm, men hvor luften trods alt stadig er kølig.

Vi var en tur i skoven med børnenes søde fætter og kusine – og der blev klatret, hoppet, løbet og rullet rundt i efterårets tilbageblevne visne blade til den store guldmedalje. Vi havde medbragt kaffe til de voksne – og lidt lækkert til børnene – men ak ak ak… det er næsten også for meget forlangt af en 4-årig, at hun kan spise sådan en sag uden at spilde – og det skete naturligvis også.

Heldigvis er pletten en af de ting, som iSensoric maskinens pletprogram er ekspert i at fjerne – hvilken plet tror du mon, det er? 😉

I så fald skal du lægge en kommentar her til indlægget, hvor du kommer med dit bud på, hvad pletten er – så er du med i lodtrækningen om den smukke bluse fra FUB i str. 90 (ca. 2-3 år) til en værdi af 325 kr (dog helt ny og pletfri 😀 ).

Sidste chance for at deltage er den 31. maj kl 22, hvorefter jeg udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres her på bloggen – held og lykke!

Konkurrencen her er en del af en kampagne, hvor Siemens over 10 dage her på bloggen hver dag udlodder et lækkert stykke tøj og den sidste dag udlodder deres fantastiske Siemens iSensoric vaskemaskine – i alt er der næsten præmier for næsten 19.000 kr – læs mere om vaskemaskinen og konkurrencen her – og find alle konkurrenceindlæg via dette link. Husk at kigge ind hver dag for at se de nye lækre præmier.

siemensisensoric

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *