#ifeelisensoric 10 – vind en Siemens iSensoric vaskemaskine til 11.495 kr

_Vorlage

Stjernemarkerede billeder1
Indspilning i fuld skærm 05-05-2015 143933

OBS: den heldige vinder er nu fundet ved tilfældig lodtrækning – det blev Maria Ørum, som også har fået direkte besked.

Så er vi ved at være ved vejs ende i gaveregnen under #ifeelisensoric kampagnen her på bloggen. Gennem 10 indlæg har jeg nu sat fokus på nogle af de mange pletter, som den nye Siemens iSensoric vaskemaskine har et helt specielt pletfjerningsprogram, som tager sig kærligt af den slags pletter.
Det har været rigtig sjovt at lave – og det har været dejligt, at så mange har haft lyst til at lege med!

Men NU er det tid til hovedpræmien i konkurrencerækken – nemlig en spritny – og meget fin – Siemens iSensoric vaskemaskine (nærmere bestemt model WM14S871DN) med en vejledende udsalgspris på 11.495 kr.

Så kan en særdeles heldig vinder få lov til selv at afprøve det fantastiske pletfjerningsprogram, der er indstillet til specielt at kunne fjerne 16 forskellige typer pletter (som fx rødvin, chokolade, græs, jordbær, jord, make-up, kaffe mm.).

Vaskemaskinen har derudover et hav af andre smarte funktioner – som det netop er kendetegnende ved  Siemens’ produkter.

 • Der er fx lys inde i maskinen, når du åbner den, så det er nemt at se, om der lige ligger en sort sok og gemmer sig i hjørnet, mens den planlægger at ødelægge den næste lyse vask, der skal sættes over.
 • Den kan selv dosere vaskemidlet, hvilket er intet mindre end genialt, hvis du har en mand som min. Han går ikke så meget op i det der med at dosere, så han hælder en stor kop pulver i maskinen hver gang – uden at tage hensyn til, om maskinen er hel eller halv fuld – og uden lige at vurdere, om vaskemidlet er koncentreret eller ej ?
 • Der er selvrensende sæbeskuffe (STORT plus her – har du sidst tjekket din sæbeskuffe? uf! ? ).
 • Derudover er den energiklasse A+++ – som er den bedste energimærkning, man kan opnå.
 • Den er udstyret med en knap, der reducerer vasketiden med 60 % samt knappen ecoPerfect, for en mere energibesparende vask, der sænker energiforbruget op til 30 %.
 • Den har en magnetdreven motor, som sænker lydniveauet (især skønt for os, der bor i lejlighed)
 • Den har selvfølgelig også programmer til vask af uld og silke, så du slipper for at vaske det i hånden.

Det er ret nemt at deltage i konkurrencen om den her fuldstændig fantastisk lækre præmie:

1. Læg en kommentar til indlægget her – jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre, hvordan du første gang fandt frem til min blog?

2. “Synes godt om”/Følg bloggens Facebook side – den finder du lige her.

3. Kryds fingre og håb på, at lykkens gudinde udtrækker lige netop dig!

Sidste chance for at deltage er den 31. maj 2015 kl 22, hvorefter jeg tilfældigt udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres i indlægget her – held og lykke!

Konkurrencen her er en del af en kampagne, hvor Siemens over 10 dage her på bloggen udlodder et lækkert stykke tøj og den sidste dag udlodder deres fantastiske Siemens iSensoric vaskemaskine – i alt er der næsten præmier for næsten 19.000 kr – læs mere om vaskemaskinen og konkurrencen her – og find alle konkurrenceindlæg via dette link. Husk at kigge ind hver dag for at se de nye lækre præmier.

siemensisensoric

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • For pokker jeg gad godt eje den vaskemaskine, den lyder som en drøm for en housewife;-))

  Jeg fandt din blog for efterhånden mange år siden da jeg ledte efter en pusletaske fra Marc Jacobs -din blog kom frem da jeg googlede pusletasken og nej hvor jeg bare elskede den taske -på afstand for fandt den aldrig til salg. Må være 7 år jeg har fulgt dig nu for min datter bliver 8 i november og det var i min graviditet med hende<3
  Kh Pernille

 • åh det ville være skønt med en ny vaskemaskine og så en der kan vaske pletter, den er jo fantastisk, jeg er stor fan af din blog, tror jeg fandt dig ved at være interesseret i mode, er fan af flere blogs med dette ,det er her igennem jeg fandt din blog:)

 • Jeg ved det ikke! Det er nemlig så længe siden, jeg startede med at følge med, at jeg slet ikke kan huske hvor jeg fandt dig henne 🙂

  Min kæreste og jeg er pt bosat i en kollegielejlighed men er i gang med at kigge på lejlighed, da vi gerne vil købe – Og da vi også er i gang med “Projekt Baby” vil en vaskemaskine være mere end velkommen hos os 🙂

 • Jeg fandt dig da jeg var på barsel lidt før jul. Tror det var tilfældig via facebook reklamer eller likes. Kan ikke huske præcis hvordan, men gennem facebook 🙂

 • Jeg hørte om din blog igennem en kollega, som fortalte om dine sjove og gode måde at skrive på. Og må sige at jeg har været meget positiv overrasket. Har kunne bruge mange af dine tips, til både gaver, og hvis der skulle holdes fest- ikke kun egne fester.
  Og så krydser jeg ellers bare fingre for at denne lækre maskine kunne blive min ?

 • Jeg krydser fignre og håber på lykkens gudindes velvilje 🙂

  Jeg fandt frem til din blog gennem bloglovin. Jeg manglede en ny blog og følge, søgte og fandt denne – og nu har jeg fulgt jer i knapt et halvt år, så jeg er stadig en ret “ny” læser 🙂 Uanset held i konkurrencen eller ej siger jeg tak for en inspirerende blog!

 • uhh kan ikke huske hvordan jeg fandt din blog. Tror en af de første blogs jeg startede med at læse var Agurkeliv af Acie. Dengang var der tit en liste med blogs den enkelte blogger fulgte, dem sådan jeg ofte og så igennem. Tror måske det var sådan jeg fandt din blog.

  Uhh hvor ville det være lækkert at vinde. Vores vaskemaskine er begyndt at sige nogle underlige lyde. Den er egentlig ikke så gamme. (4 år), men da vi installerede den glemte vi at fjerne transportbeslagene, så tror den har taget lidt skade dengang. Den hoppede og dansede og var lige ved at falde ned fra det sted den står. Heldigvis opdagede vi det inden der skete mere og fik taget transportbeslagene af.

  Med to små børn og en kæreste som altid får pletter på skjorten, så ville denne maskine helt sikkert være et hit her hos os.

 • Puuuh det er jo lang tid siden, det må næsten være via en blogroll eller omtale hos Acie, Emily eller lign. Men det kan også ha været via jubii forummet. Men det er sgu lidt sløret 🙂 Det er i hvert fald mange år siden jeg fandt vejen frem til dig 🙂 Men en vaskemaskine den vil falde på et tørt sted, vores er lige stået af 😮 typisk op til sommerferie ik?

 • Vores vaskemaskine raller og lever ikke meget længere – så den gad jeg godt vinde!
  Kan ikke helt huske hvordan jeg fandt din blog – måske kommenterede du hos mig? Men jeg har læst med i årevis – kan tydeligt huske dine graviditeter

 • Den vaskemaskine ville da gøre (eller i hvert fald hjælpe) mit hverdagsliv med to snart tre børn til at blive lettere. Så en mega skøn præmie at vinde.

  Det er nok nogle år siden jeg faldt over din blok, da jeg søgte på noget børnetøj. Blev grebet at den umiddelbare tilgang du skriver med og har fulgt din blok siden og vil fortsætte med det.

 • Det var et svært spørgsmål.. Hmm.. Jeg vil tro, at jeg har “fundet” din blog på instagram, men det er jo meget længe siden efterhånden 🙂

 • Jeg fandt dig/jer på Facebook, og har fulgt med helt fra starten 🙂

  Kh Rikke

 • Det er faktisk ikke så længe siden jeg fandt din blog – faldet over den pga. Gateau marcel kagen 😀 jeg elsker kager, så er der noget der tiltrækker mig er det opskrifter på kager.. Og så synes jeg du har en rigtig fin personlig blog 🙂

  Jeg krydser fingre – har en datter på et halvt år, så bruger flittigt vaskemaskinen, som godt kunne trænge til en udskiftning!

 • Jeg fandt din blog gennem Petit Podium for et par år eller tre år siden 🙂
  Luksuspræmie! Med tre børn, to katte og en kæreste så er en ny vaskemaskine velkommen…

 • Jeg kan faktisk næsten ikke huske hvornår jeg startede med at kigge ind på din blog – men det var før i startede Petit Podium, så det er ved at være noget tid siden. Tror jeg fandt bloggen igennem nogle af de andre bloggere som var med til at starte det, Mit Udtryk og Guld.log.
  Og så er jeg er lige flyttet i ny lejlighed, hvor en vaskemaskine ville gøre underværker!

 • Vores vaskemaskine synger på sidste vers, så med to drenge i huset, krydser jeg fingre for at vi er de heldige. Jeg har fulgt trofast med på bloggen siden jeg ventede min største dreng for snart fire år siden, hvor jeg tog forskud på barselslivets glæder ved at følge med i dit og din søde lille fidus og selvfølgelig også truttens liv. Jeg har fået mange gode tips og tricks til lovet med børn fra bloggen 🙂

 • Jeg fandt din blog via en anbefaling på bloglovin’ 🙂 Og jeg har da slet ikke fortrudt at have fundet vej til din dejlige blog 🙂

  Vi flyttede i ny lejlighed sidste år, og alle hårde hvidevare er af meget gammel dato. Så en ny vaskemaskine vil helt sikkert falde i god jord.

 • Åh det min Aller største drøm med en vaskemaskine som alen mor til 4 på 2, 4, 5 og 7 år er det drømme ikke af skulle bruge en dag i vaskekælder om ugen .
  Hmm hvornår jeg lærte dig af kende
  Det jo så længe siden af jeg ikke kan huske det
  Men tror det har været i forbindelse med en konkurrence . Nu elsker jeg af følge med og få så tip i hverdagen og se det går jer godt

 • Årh den lyder simpelthen så fantastisk den vaskemaskine, jeg aner aldrig hvordan jeg skal få de utallige pletter af, så ville være så skønt med en maskine, der kan klare det for mig 🙂

  Kan ikke huske hvordan jeg i sin tid fandt din blog, kan det passe det er 4-5 år siden…
  Jeg tror jeg googlede og derved “faldt” over din blog, jeg har i hvert fald læst den lige siden 🙂

 • Siemens iSensoric vaskemaskinen lyder som en fantastisk maskine.

  Jeg startede med at følge bloggen i 2010 (måske endda 2009?). Jeg fandt frem til bloggen, fordi jeg længe havde luret lidt på en smuk læderjakke fra Samsøe & Samsøe. En klassisk google-søgning viste mig, at du tilfældigvis også havde skrevet om og anbefalet den jakke.
  Allerede den gang gik det op for mig, at du havde forbløffende god stil, og jeg har flere gange søgt inspiration her hos dig. Og så kan jeg takke dig for mange af mine yndlings-items i garderoben stammer fra dine anbefalinger. Men jeg er ikke blevet “hængende” alene pga. din sans for mode. Jeg synes også, at dine børn er bedårende, jeg elsker at følge med på jeres rejser og så synes jeg, at du er inspirerende på så mange punkter. Så lov mig, at du ikke stopper foreløbigt! 😉

 • Øhh. det er sørme længe siden..
  Det kan jeg ikke huske.. Jeg faldt bare for dit fede navn! 🙂
  Måske på facebook…

 • Hvordan jeg fandt din blog?! Det kan jeg virkelig ikke huske – har fulgt med herinde i evigheder 😀 Jeg tænker det måske har været gennem noget internetfora? Trendsales? 🙂

  Anyways så ville sådan en vaskemaskine virkelig falde i god jord her! Min kæreste og jeg flytter i hus om 4 mdr. og det kunne da være lækkert ikke at skulle bruge penge på en ny vaskemaskine, men så fx kunne købe et par nye spisebordsstole i stedet 😉

 • Nøj en lækker maskine 🙂
  Jeg fandt din blog via mit udtryks blog, da i var fire der havde petit podium sammen

 • For Søren en lækker vaskemaskine – den ville gøre STOR lykke i vores lille hjem!
  Jeg fandt dig via dit bryllup – og så blev jeg hængende 🙂

 • Jeg fandt herind da jeg var gravid med min søn der lige er fyldt 4 år. Jeg har siden læst med på daglig basis, og elsker at følge med i din lille smukke families liv.
  Vaskemaskinen vil bringe stor lykke herhjemme, da jeg lige er flyttet fra min søns far og skal til at etablere et nyt hjem.

 • Det ville være lækkert med en ny vaskemaskine,vasker rigtigt meget tøj,jeg fandt bloggen på bloglovin,da jeg går meget op i mode og design,syr selv meget. 🙂

 • Fandt din blog tilfældigt for snart laaang tid siden, da jeg Google efter et eller andet babyudstyr jeg ikke længere husker, hvad var.

  Følger med da dine interesser er de samme som mine. Vi har sønner der er lige gamle – jeg har boet på Østerbro men netop købt hus, så kender alle de tanker du har omkring at bo i byen og flytte ud. Kan kun sige – gør det!!! Er meget glad for at vores søn starter skole det sted han skal vokse op, så vi ikke skal flytte ham.

  Håber at vine maskinen til vores nye hus ???

 • Jeg fandt dig vist via en anden blog som anbefalede dig – eller måske endda via Bloglovin’ som foreslår blogs der har ligheder med dem man i forevejen følger. Har fulgt dig læææænge – og vil fortsat gøre det.

  Ork, den vaskemaskine der…. Krydser fingrene xxxx

 • 1. Kan jeg ikke huske :-p
  2. Nemt…gør jeg jo allerede 😉
  3. Krydser fingre, arme og tæer for at Lykkens Gudindes øjne falder på mig 😀

 • BumBum… det er garanteret en fb-veninde, der har haft delt ét af dine blogindlæg & så er jeg blevet nysgerrig. 😉

 • Det ville være rigtig rart med en ny vaskemaskine – den gamle er ved at have nogle år på bagen.
  Kan faktisk ikke huske hvordan jeg fandt bloggen

 • Kan ikke huske det hvordan jeg fandt dig, tror at en af mine fb veninder, kommenterede inde på fb, og så så jeg det og opdagede din blog 🙂

  Vaskemaskinen ville være en drøm at vinde, især fordi den er god til pletter, min 12 årige datter kaster sig rundt i buske og klatrer i træer, det giver altså pletter!

 • Googlede vist nok efter noget Poppy Rose tøj og fandt så din blog.
  Tænkte straks at det var rart med en blogger med god tøj smag til børn ??

 • Nøj, hvor ville jeg gerne vinde den maskine. ?❤
  Jeg fandt din blog via Petit podium. ?

 • Åh hvor vil jeg gerne vinde denne her!! Min vaskemaskine laver små huller i mit tøj, pisse irriterende når det er fine silkebluser og underbukser og alt andet for den sags skyld!??

  Puha, kan ikke huske hvordan jeg fandt bloggem, men det er mange år siden, måske gennem Fie fra mitudtryk?? dunno 🙂

 • åh jeg ville ELSKE at vinde – mit gamle vrag af en maskine trænger til udskiftning 🙂
  Jeg fandt frem til din side da en af mine veninder havde liket et af dine opslag 🙂
  Please jeg krydser alt hvad der krydses kan 🙂

 • Det er ved at være en del år siden jeg opdagede bloggen. Hvordan præcis din dukkede op husker jeg faktisk ikke, men jeg havde lige fået min anden datter, netop opdaget blogverdenen, og ledte efter gode blogs der indeholdt elementer til børn 🙂 Og den har fået lov at blive i mit feed fordi der er så mange gode indlæg imellem 🙂

 • Helt fantastisk kunne det være til en familie med to børn, der er evig aktive og derved har flere tøjskift om dagen. Mon ikke den klarer karategien og gymnastikdragterne også ??

  Har søgt på flere ting om børn og mode og derved fundet frem til din blog ☀️

 • jeg fandt frem til din blok via Facebook. Poppede op en dag og jeg blev ret hurtig fangede. Sidden har jeg fulgt dig og din familie.
  Min familie og jeg skal flytte i hus om nogle uge og har hverken vaskemaskine eller noget andet, så ville passe perfekt til starten på et nyt kapitel i vores lille familie.

 • Med tvillinger på 3 mdr ville denne vaskemaskine være LYKKEN herhjemme!!! 🙂

  Jeg fandt din blog engang jeg googlede hvad jeg skulle pakke i tasken til hospitalet, når jeg skulle føde!

 • Det kan jeg faktisk ikke huske. Men jeg har været med et par år snart. Og nyder at læse med.
  Miatilda A

 • Jeg har fulgt div så længe, at jeg slet ikke kan huske, hvordan jeg i sin tid “fandt” dig. Og jeg følger lige så ivrigt med nu som dengang. Du er altid inspirerende

 • Det var gennem en veninde, som fortalte rigtig godt om din blog.. Og det kan jeg jo kun give hende ret i.. Jeg nyder at følge dig på bloggen og Instagram 🙂
  – og sikken en lækker præmie.

  Jeg krydser alt hvad der krydses kan.

  Smil fra Stine

 • Åhr, hvordan fandt jeg din blog? Så vidt jeg husker likede en af mine veninder et af dine indlæg og så har eg hængt ved lige siden 🙂

  Sådan en vaskemaskine vil jo være helt perfekt i mit liv! Den lyder edder smart 🙂

 • Faldt tilfældigt over din blog gennem Facebook – måske fordi en ven havde liked den.

  Kunne SÅ godt bruge sådan en lækker maskine. Bor på 4. sal med to børn og vaskeri i kælderen. Det kunne spare mig for mange ture op og ned af trapperne. 🙂

 • 1 Tror det var via petit podium
  2. Det gør jeg allerede
  3 håber og krydser alt da vi mangler en vaskemaskine (pt er vi afhængige af fælles vaskeri)

 • nu siger du nok, at din man ikke er så kyndigt ift at dosere vaskepulver i maskinen mv. Men i det mindste lyder det da til, at han anvender maskinen. Det er mere end man kan sige om min mand. Han ville ikke ane hvad han skulle stille op med den eller hvilket program man anvender til hvad.
  Og senest er vores vaskemaskine begyndt at ødelægge mindst ét stykke tøj pr vask. Jeg mistænker tromlen for at være itu. Derfor vil denne vaskemaskine være meget kærkommen herhjemme, da jeg passer meget på vores tøj og sørger om muligt for at det holder længe.

  P.s. Det der pæetprogram lyder smart, når man har en 11 måneders terrorist i huset, som sjældent er ren mere end en time af gangen.

  Mvh Ditte

 • Jeg var inde på diary.dk og øverst oppe var der en sort bjælke med navnet/links til andre bloggere og det var så sådan jeg fandt din 🙂

  Jeg krydser fingre big time, jeg er SAå træt af at smide plettet tøj ud 🙂

 • Faldt over dig en af de første gange jeg var på Instagram. Der skulle kun et par inspirerende billeder til, så var jeg fast følger dér og på Facebook ???

 • Den maskine må jeg bare vinde!

  Som mor til 4 børn i alderen 2-10 år er der rigtig meget vasketøj, nærmest dagligt. Og den næstygste har formået at få hevet i den gummiring, i vores nuværende maskine, der skal få vaskemaskinen til at slutte tæt når lågen lukkes, så det er ikke altid at den er helt tæt 🙁

  Jeg fandt bloggen og din facebookside via en kollegas opslag på facebook.

 • Med to børn der er ude konstant og ALTID kommer hjem møg beskidte og en mand der er anlægsstruktør = tøj der aldrig bliver rent, må jeg være den rette ejer af denne lækre maskine. Lige nu har vi et gammel monstre, der stod her da vi flyttede ind. Hvor jeg altid skal sæbe det beskidte tøj ind inden det ryger i maskinen, for overhoved at blive bare lidt rent så det kan bruges igen og ikke skal i skraldespanden.
  Så krydser og liker

  • Hov jeg har fulgt med så længe så kan ikke huske præcis hvor jeg støtte på bloggen første gang.

 • Ih. Den gad jeg godt vinde. Vi er lige flyttet fra en helt ny vaskemaskine i vores gamle hus, til vores nye hus, hvor der står et lig med muggen/overkalket pulverbakke:-/
  Jeg er stor fan af din blok. Tror jeg fandt den en dag, jeg googlede et bestemt stykke tøj, jeg måtte eje. Ellers er jeg også stødt på indlæg, som er delt eller liked på facebook.
  Kh. Matilde Dahl (Mor til to med ofte meget plettet tøj og kone til en mand, der finder det MEGET vigtigt med HELT rene hvide skjorter hver dag:-))

 • Jeg har fulgt dig siden du startede bloggen – og det har været en hyggelig udvikling det har taget 🙂 Generelt er der meget få blogs (under 5) jeg rent faktisk følger, og gider læse. Dét kan du jo så tage som en kompliment 😀

 • Jeg faldt første gang om dig og dit fantastiske universe via min søster som fuldte dig. Krydser finger

 • Mmm, ååååååhu, er det måske et par år siden? Jeg FØLER, at det er lang tid siden, men jeg læste om Petit Podium ét eller andet sted, og faldt følgelig over dig og din fine blog. Og nu er vi her 🙂

  Ha’ en dejlig aften!

 • Jeg fandt vist din blog pga. en konkurrence – måske jeg så det på Facebook. Det er efterhånden længe siden, at jeg så bloggen, men har holdt fast siden og har også været medlem af Facebooksiden siden.
  Krydser fingre for, at min utætte vaskemaskine kan udskiftes med en ny ?

 • Hvor ville det være skønt med sådan en vaskemaskine her hjemme. Hader pletter ? Jeg hørte om din blog fra en veninde for meget lang tid siden ???

 • Jeg faldt over noget du havde skrevet som blev delt på Facebook, og blev fanget af måden du skriver på 🙂

  Jeg har drømt om denne maskine, siden jeg hørte om den første gang, vi trænger virkelig til en ny vaskemaskine da vores den larmer frygteligt, vi bor i lejlighed, og er ret sinker på vores opgang og opgangen ved siden af os, kan hører den meget tydeligt. Og så er jeg bange for at den er ved at gå i stykker, den kan nemlig ikke længere tømme skyllemiddelsrummet, så det gør jeg manuelt efter hver vask.
  Så ny krydser jeg alle fingre, tæer, arme og ben for det ville være den lækreste gave nogen sinde 🙂

 • Kan faktisk ikke huske hvordan jeg fandt din blog, men studsede over, at jeg vist havde set dig i tv engang….. Det handler bloggen heldigvis ikke om, men derimod om så mange andre skønne emner…

 • Hvor er det bare en lækker maskine, din blog fandt jeg gennem blogloving, søgte egenlig efter en anden men din dukkede op, og sikke en fantastisk blog

 • Så lækker en maskine! Håber og krydser ALT hvad jeg har. Desværre kan jeg slet ikke huske hvordan, eller hvornår jeg begyndte at følge dig…

 • Det er jo ved være et par år siden jeg stødte ind i din blog. Tror simpelhen at det var gennem en anden blog jeg blev gjort opmærksom på din. Så har fulgt med siden via facebook updates. Det er jo skønt, når I bloggere anbefaler hinanden osv. De læsere som er på den ene blog, bliver jo også lige pludselig læser på den anden blog. Win win både for os læssere og jer bloggere. 🙂

 • Åh det er jo drømme maskinen! Jeg har fulgt dig i evigheder synes jeg, startede fordi en god veninde ambefalede din blog. Noget jeg så selv har gjort mange gange siden,overfor andre 🙂

 • Da jeg ventede min anden datter i vinter og surfede rundt på Insta fandt jeg billedet af Fidusen, der skulle til ballet, og billedet “klar til kæresteaften”, og så var jeg solgt. Tænkte her kan jeg både følge med i lækre unger, mode og hverdag med et humoristisk uhøjtideligt twist. Så jeg er en relativ ny læser af din blog, men er glad for at have den til de sene nattetimer, mens jeg er på barsel 🙂

 • Åhh den ville være fantastisk herhjem til. Med en lille bulderprinsesse, som elsker at tumle (også i mudder) samt et hverdags puslespil som skal gå op, ville den være intet mindre end genial! 🙂
  Jeg krydser fingre for at vi er de heldige 🙂

  Jeg fandt første gang din blog via instagram, hvor jeg faldt for god stil (børne- og kvinde-) og charmerende børn 🙂

 • Den lyder for vild den maskine? – den er helt perfekt til mig, som elsker at vaske tøj?
  Faldt over din blog på facebook og har med stor fornøjelse fulgt den siden?❤️??

 • wow og atter wow til den super lækre præmie som jeg brænder for og med 4 børn er der tiltrængt <3 det er den bedste gave nogen sinde at vinde og vil blive brugt flittigt og være dybt lykkelig over <3 følger dig og deler hjertens gerne <3 <3

 • Hvor ville det være blæret at have den maskine stående i vores spritnye bryggers i vores spritnye hus ?

  Det er mange år siden jeg første gang faldt over din blog, jeg tror det var i forbindelse med trendsales. Da jeg så blev gravid med vores datter i 2011 blev jeg fast læser, da jeg fandt meget inspiration i dine baby/børne indlæg ?

 • Jeg stødte første gang på din blog i forbindelse med bryllupsforberedelserne. Har fandt jeg meget inspiration på din blog. Endvidere boede jeg i samme område på det tidspunkt så dine ideer var nemme at følge.

  Jeg ville ELSKE at vinde den vaskemaskine, vi bruger stofbleer på mindste pigen så her kører vaskemaskinen regelmæssigt 🙂

 • Jeg kan ikke huske hvornår jeg første gang mødte din blog – men jeg følger den med glæde og har gjort det længe, meget inspirerende 😉 TAK !

 • Fandt vej til din skønne blog via petit podium i sin tid. Elsker når du tester ting og kommer med tips og tricks. Vores vaskemaskine synger på sidste vers efter at have gået dagligt i 7 år, glæden ved 3 små børn.

 • Åh hvor vil jeg virkelig gerne vinde den her ;-)) Overtager min nye lejlighed hvor der mangler vaskemaskine 01.06, så det vil være helt perfekt.

  Jeg opdagede din blog på bloglovin via et populært indlæg og har fulgt med siden 😉

 • jeg kan simpelthen ikke huske hvordan jeg faldt over din blog. Men det er flere år siden, så jeg tror det har været noget baby-halløj.

 • waw ville godt nok være en stor drøm med sådan en maskine, har 4 drenge 4-10 år, så der vaskes rigtig meget her hjemme, meget tøj med pletter osv. og ja så har vi en maskine som desværre konstant går i stykker, så trænger til en ny <3 <3

  jeg fandt frem til dig for længe siden, via fb og har fulgt dig siden 🙂

 • Sikke da en lækker lækker maskine. Genialt den kan tænke selv. Det ville være skønt at vinde sådan et vidunder. Specielt med 4 skønne børn i huset, som godt kan finde ud af at være børn og sviiine sig til.

 • Det ville være lækkert med en ny vaskemaskine. Har 3 børn på udeskole så der er masser af pletter at kæmpe med 😉 har fulgt dig længe men kan ikke huske hvordan jeg stødte på dig 🙂

 • åh, med to børn, der ofte er helt vildt beskidte ca en time efter de har fået rent tøj på kombineret med min egen klodsethed, ville sådan en maskine være en drøm…

  Jeg kan simpelthen ikke huske, hvordan jeg faldt over din blog – men det er ved at være nogle år siden, og jeg har nydt alle dine indlæg siden da.

 • Sikke en fantastisk vaskemaskine.
  Som mor til 3 drenge kæmper jeg dagligt med især græspletter.
  Alle de andre typer pletter har vi selvfølgelige også 😉
  Ved vinderen bliver meget lykkelig.

  Jeg fAndt din blog fordi en veninde på FB likede et opslag om et super lagersalg. Da jeg Så gik ind og læste blev jeg helt grebet af dit (jeres!!) fantastiske bryllup!! Elsker alle detaljerne og sagde til min mand at vi simpelthen blev nødt til at gifte os igen. 😉 det gjorde vi dog ikke. Men de gode ideer kan jo også bruges til andre fester. Da din kjole kom til salg fornylig begyndte jeg dog igen at plage Om at vi skulle renew our woves ?

  Holder meget af din blog som
  Jeg følger trofast OG HAR STOR GLÆDE AF DINE MANGE TIPs. Lige fra gode kup på børnetøj til custommade Adidas Sneaks til ja vaskemaskiner. Anede fx ikke at man ku få en vaskemaskine med selvrensende sæbeskuffe.

 • Hmm det er vel godt og vel 2 år siden nu. Når man er på barsel, har man pludselig tid til at google rundt og finde nye blogs. Jeg tror det var noget duplo du anmeldte og jeg var kunne godt lide din måde at skrive fra børnenes perspektiv?

 • Lækker vaskemaskine – sådan en kunne man da ikke andet end at ønske sig 🙂

  Jeg fik en datter for halvandet år siden og nogle måneder efter jeg havde født, fik jeg dig anbefalet af en veninden, som selv har to børn og har fulgt dig. Så det var primært børne-vinklen jeg blev introduceret til – hvilket nu er blevet til at følge din blog generelt!

  Skønt at du vil dele dit/Jeres liv og erfaringer 🙂

 • Jeg fandt din blog i forbindelse med Petit Podium hvor jeg fulgte Manja..
  Er vild med kombien af mor/barn blog..
  Herfra krydser jeg fingrene for at lykkens gudinde vælger mig..

 • ???
  Jeg kan faktisk godt lide at vaske tøj, men jeg har en gammel vaskemaskine som vi overtog med vores huskøb. Vi skal lige til at lave vaskerum ❤️ Og dén der vaskemaskine vil klæde det rum SÅ godt ?
  Jeg fandt din blog på FB via nogle veninder som følger dig.
  Og jeg har ikke så meget som overvejet at hoppe fra. Super gode indlæg, med blandet relevans ❤️??

 • Sikke en fantastisk vaskemaskine?
  Jeg “fandt” din blog via Petit Podium for et par år siden – og nyder at læse med?

 • Orv hvor lyder den dog fantastisk den vaskemaskine. Den ville være noget så velkommen her i hjemmet, hvor der gemmer sig tøj bagerst i skabet med umulige pletter på 🙂

  Jeg faldt over din blog igennem facebook, da en veninde havde linket din facebookside, og så var jeg da lige inde og kigge, og har fulgt med lige siden 🙂

 • Det ville være så skønt at vinde. Vores nuværende vaskemaskine holder vist ikke meget længere og med små fødder i huset, så er der altid vasketøj.
  Jeg kan ikke huske hvordan jeg fandt din blog i sin tid, da jeg desværre har hukommelsesproblemer efter jeg blev påkørt for nogle år siden, men jeg følger den med glæde 🙂

 • Jeg fandt din blog, da jeg søgte inspiration til vores eget bryllup og fulgte dit på tæt hold ? Der var så mange ting jeg ikke havde tænkt over som du gjorde. Det hjalp mig rigtig meget at følge hvordan du gjorde. ?

 • Wow! Det ville være fantastisk at vinde denne lækre maskine. Det er en jungle at finde den rette vaskemaskine (eller dvs en som både er pæn, funktionel og til at betale). Men denne ville være som sendt fra himlen da vi skal flytte om en måned og endelig får nok plads til at have en vaskemaskine 🙂 Krydser fingre!

  Jeg hørte om din blog igennem en veninde og har fulgt med siden 🙂

 • Så vidt jeg husker fandt jeg dig gennem Facebook. Tror det var via likes men kan også have været ved noget reklame også på Facebook.

  Den maskine ser bare så super lækker ud og den ville stå rigtig godt her hos os?

 • det ville være lækkert, min er en ældre maskine med tendens til at lave uønskede huller i mit tøj ? så en ny vil være noget af det bedste der længe er hændt ??

 • Hej Lisbeth

  Sikke en fantastisk vaskemaskine! Med den bliver ordene ‘jeg skal vaske tøj’ nærmest overflødige, da det lyder som om den klarer det hele – mon den også hænger det op?

  Jeg tror (det er længe siden), at jeg fandt dig gennem Camille fra Clamourforglamour. Det er 5 eller 6 år siden, og jeg mener, at Trutten dengang lige havde stået model til det søde billede med strømpebukseben i høje hæle.

  Jeg krydser virkelig fingre!

  Kh. Sarah

 • jeg kan ikke huske hvordan jeg fandt din blog, men det var da jeg var på barsel med mit første barn i 2011. Siden da har jeg fulgt med?

  Vaskemaskinen ville jeg blive overlykkelig over at vinde! Synes aldrig jeg kommer i bund med vasketøjet, og pletter kommer det mange af når man har små børn?☺️

 • Den vaskemaskine må altså meget gerne flytte ind her og blive min nye bedste ven ?
  Vi har 4 børn mellem 4 og 10 år, så jeg vasker rigtig meget tøj. De er alle aktive på hver deres måde, de to store drenge spiller meget fodbold, så jeg “fjerner” mange græspletter på deres tøj. Mine to små piger er begge vilde med sand og vand, så det kræver også sit, at få deres tøj rent.

  Jeg har fulgt dig rigtig længe, og kan faktisk ikke huske hvornår/hvordan jeg “opdagede” dig. Men nyder at følge med ?

 • Uhhh en pletfjerner vaskemaskine- kan det blive bedre med små børn :0)
  Jeg fandt din blog via facebook :0)

 • Hmm. En dag for længe siden “poppede ” den op på fb da min veninde havde delt et indlæg. Og så blev jeg hængende 🙂

  k

 • Jeg huske ikke hvordan og hvornår jeg fandt dig, men elsker at læse din blog, der er både noget for mig som kvinde samt mig som mor ?
  Bliv endelig ved

 • En fantastisk vaskemaskine som jeg krydser både fingre og tæer for at vinde; jeg har nemlig ikke nogen vaskemaskine. 🙂

  Jeg fandt frem til din blog via Instagram hvor jeg selvfølgelig også følger dig og dine inspirerende indlæg.

 • Den maskine ser simpelthen så lækker ud. Vores maskine kører på sidste omgang, så jeg håber virkelig at den lander hos mig 😀

  Jeg har fulgt din blog i mange år. Hvordan det præcist startede kan jeg faktisk ikke helt huske, men jeg kom ind på din side og synes du så bekendt ud, tror måske vi er fra samme by 🙂
  Nyder at følge med både her og på instagram, altid inspirerede og vedkommende indlæg.

 • Jeg mener at jeg stødte på din blog, da en af dine posts blev delt eller liked på Facebook

 • Fandt din blog efter jeg søgte i søgefunktionen på facobook efter noget med børnemode og blev ganske opslugt af det og har fulgt med dig siden.

 • Hmmm….. Tror jeg fandt dig via Facebook, men præcis i hvilken forbindelse husker jeg ikke. Formentlig i forbindelse med en anmeldelse.

  Jeg krydser så meget fingre for at vinde den lækre præmie, så den gamle der har været under reperation kan blive kasseret.

 • Jeg startede med at følge dig en december måned for år tilbage, der var en masse gode artikler og du var synlig mange steder måske pga december konkurrencer. Jeg følger dig på dine sider. Med en lille i familien bliver der vasket meget, vores vaskemaskine trænger til udskiftning. Ønsker tilmed at kunne få en mere miljøvenlig maskine, skøn præmie til en børnefamilie.

 • Åh det er mange år siden jeg begyndte at følge, og det var efter et tip på en debatside som førte mig din vej 🙂
  Jeg krydser fingre – vil forkæle min mor med maskinen da hendes er i stykker.

 • Jeg fandt faktisk bloggen fordi jeg ledte efter en opskrift og fandt så frem til dig.

  Krydser virkelig fingre for den her vaskemaskine, med min tumling og mine arbejds tider, ville den være en lifesaver. Pt skal jeg ned i en vaskekælder og vaske vores tøj og vaske min søns tøj i hånden, da han ikke kan tåle det skyllemiddel de andre bruger. Xxx

 • Sikke en lækker præmie – med 3 små børn vil den blive en del af familien her?
  Via Facebook i forbindelse med en konkurrence vækkede din blog, min opmærksomhed!

 • Jeg kan simpelthen ikke huske hvor jeg fandt din blog. Det er vist lidt for længe siden 😀 men jeg begyndte vist at følge med via facebook under min barsel for 2 1/2 år siden. Fandt ud af, at det var lidt nemmere. 🙂

  Krydser fingre for en ny vaskemaskine!

 • Sikke en vanvittig flot gave. Jeg krydser fingre og håber jeg er den heldige.
  Jeg fandt dig, da jeg blev anbefalet at følge din blog fra en veninde…

 • Jeg kan desværre heller ikke huske hvornår jeg begyndte at følge dig..men fandt dig via Facebook. Og elsker at læse alle dine indlæg ?krydser SÅ meget fingre for den super flotte vaskemaskine. …

 • Jeg har efterhånden været fast læser i flere år og husker ikke længere, hvordan jeg fandt frem til din blog. Men jeg kan huske, at jeg synes, at det var sjovt, at finde dig, da du en gang har været min guide på en ferie til Italien 🙂

 • Det gjorde jeg via Facebook for meget lang tid siden og har været trofast læser lige siden.
  Jeg bruger usandsynligt mange timer ved vaskemaskinen, og den er netop brudt sammen. Så denne konkurrence må være skræddersyet til mig 🙂 hurra for vasketøj! Eller…

 • Jeg tror jeg fandt det via Google da jeg kiggede efter børnetøj … Som ellers ALDRIG sker …c”,)
  Og så har jeg fulgt med siden …. Det er så hyggeligt og dejligt med varierede indlæg om alt muligt

 • Jeg sætter min lid til lykkens gudinde og håber på pletfri garderobe til mig og familien fremover 😀 sidst jegskulle have t-shirt på måtte jeg igennem tre med gamle pletter inden jeg fandt en ren 😀 😀
  Første gang jeg stiftede bekendtskab med bloggen var via en konkurrence på facebook for halvandet års tid siden – og har jævnligt fulgt med siden – der er mange relevante indlæg 🙂 især dem, der er lidt i børnehøjde, passer alderssvarende til mine egne fiduser 😀

 • hvordan jeg fandt din blok husker jeg ærligt ikke, har fulgt dig i flere år, så jeg vil tro at jeg tilfældigt faldt over dig og har hængt på lige siden og jeg bliver også ved med at blive hængende – du skriver altid en masse som gør mig int, og som gør at jeg har lysten til at følge dig SMILER STORT

  MHT VASKEMASKINEN ja det er noget af en drømmemaskine og specielt med alle de ekstra programmer der er på – for mig vil det være en guds gave. så jeg slipper for at gå på vaskeriet og slæbe vasketøjet frem og tilbage – den sidste uge har jeg ikke bestilt andet end at fare frem og tilbage, da Magnus 18 mdr er meget syg, har fået en virus så lige meget hvad han for kommer det hurtigere ud end ind og det er begge veje, det er simpelthen så synd for ham og han har også smittet tvillingerne Emil og Silas 6 år – så der er rund på skal jeg lige love for og med 3 drenges vasketøj er der nok at se til, især da Emil både spille fodbold og begge drenge går til Parkour og udoverdet er 2 meget livlige klatredrenge der prøver sine grænser af hver eneste dag 🙂 så der skal noget tøj til for at holde dem rene og pæne 🙂

  så jeg krydser fingere for at heldet er med os, vi har virkelig brug for den vaskemaskine 🙂

 • Wow, den lyder god 🙂
  Jeg fandt din blog, fordi jeg fik den anbefalet på jubii-debatten.

 • jeg blev for ca 1 års tid siden anbefalet af en veninde at prøve at gå ind og læse på din blog… og har så hængt her siden 😉 tak for nogle super gode indlæg.

  ville ELSKE at vinde denne meget smarte maskine. det lyder til at selv min mand ville kunne finde ud af den 😉 drømmer og krydser fingre tæer og alle hårstrå for at vinde denne super lækre STORE give-away.

  <3

 • Super lækker præmie!

  Har fulgt dig længe, og kan faktisk ikke rigtig huske hvordan jeg egentlig fandt dig…

 • Jeg husker ikke hvor jeg stødte på din blog første gang, men jeg finder mange af dine indlæg interessante. Vores maskine herhjemme er mega dårlig og vi er to familier som deler. Vi ville derfor være lykkelige over at kunne få vores egen og slippe for en maskine som ikke bakker sæben ud af tøjet ? Jeg krydser alt hvad jeg overhovedet kan ???

 • Første gang jeg stødte på itsfashionbaby, var faktisk på Instagram. Efterfølgende begyndte jeg at følge dig på Facebook, og nu her på bloggen 🙂 Utroligt som ét billede kan være en tråd til så meget mere… Jeg blev fanget af et billede, tjekkede profilen på Instagram ud og valgte at følge… Noget fangede mig! Og så ruller den sociale medie lavine, hvor Facebook og bloggen ruller med 🙂

  Jeg sidder her kl 21.10 og har lige opdaget denne konkurrence og tænker, måske Lykkens Gudinde er med mig!!! Har i et par måneder øffet over at min vaskemaskine er SLIDT.
  Nå, men bare en lille stille bøn, fra en fulltime working, fulltime singlemor til en lækker lille tøs af en pomfrit, på 1,5 😉

 • Åhr den gad jeg godt vinde….jeg kan faktisk ikke huske, hvordan jeg fandt din bog – måske i forbindelse med et indlæg om ferie…under alle omstændigheder følger jeg med og finder islr inspiration ift. tøj til ungerne, så tak for det! Mvh Anna

 • Elsker den her konkurrence! Hvordan kan man få samme følelse over en hvidevare som et stykke tøj når man kun er 24 år?
  Skørt – men jeg er vidst ved at blive lidt voksen!!!
  Jeg fandt frem til din blog bl.a. fordi du både skriver om mode og familielivet, som er 2 ting jeg elsker 🙂 tak for en god blog!!

 • Jeg fandt din site, da jeg var på barsel lidt før jul. Det var igennem Facebook. Tror det var via facebook reklamer eller likes.

 • jeg kan faktisk ikke huske det. Måske faldt jeg over den under en søgning i forbindelse med min graviditet sidste år ?

 • Jeg fandt din blog en dag for længe siden, hvor jeg søgte på en jakke – og der var din blog med tips om selv samme jakke. Og så havde du børn på amme alder som min egen fidus! Så jeg har fulgt trofast med siden 🙂

 • Jeg opdagede din blog i forlængelse af Manja Lytz (din fransk / danske kollega & bloggerveninde via instagram og hendes blog. Tror hun havde skrevet et blogindlæg med link til din blog.

  Jeg krydser fingre for den lækre vaskemaskine vil være så velkommen hos mig og min søn .0))

  smil Lene .0))

 • bum bum, det er så mange år siden at jeg ikke husker det mere, men tænker at det har været en anbefaling eller henvisning fra en anden blogger 🙂

 • Oh my freakin’… Den MÅ jeg bare vinde! ?? Jeg drukner i vasketøj med fire drenge, hvoraf to er fodboldknægte ??

  Jeg kan faktisk ikke helt huske præcis hvornår eller hvordan jeg fandt din blog. Tror måske at jeg havde en veninde, der delte noget på Facebook af dig – eller også var det en skønham’rende herlig konkurrence ? De har det med at tiltrække mig ?

 • Jeg fandt frem til dig via en give away for nogle måneder siden. Nu har jeg lige oprettet Facebook, så jeg kan være med her. Og nu vil jeg krydse alt hvad jeg har.

 • Jeg fandt din blog via Instagram, sidstnævnte tilsluttede jeg mig først for ca halvandet pr siden under barsel med nr.2. Dog fulgte jeg dig kun på Instagram og så kan jeg ikke lige huske hvad der gjorde at jeg også sprang med på bloggen, en lækker konkurrence a la denne måske 😉 ?

 • Hvordan jeg fandt dig? Ej det kan jeg ikke huske, det er så længe siden! Jeg tænker det var pga et eller andet med børn? Eller noget privat issue agtigt? Jeg elsker dybere ting.
  Du er fulgt i hvertfald, så nu mangler jeg kun at trykke fingre!! (Lys indeni?? Wicked. I love it!!)

 • Jeg fandt dig på Petit Podium, og har fulgt sig troligt siden. Dine indlæg er super inspirerende, og det er spændende at følge med i dit og din families liv.
  Vores vaskemaskine er lige stået af, så din konkurrence er som sendt fra himlen, for vi vælter i vasketøj, og det er bare noget bøvl at skulle låne vaskemaskine hos andre

 • Åh, jeg vil så gerne vinde den lækre maskine.

  Jeg “fandt dig” i sin tid gennem den kære Guldlog og har fulgt med lige siden 🙂

 • Jeg kan simpelthen ikke huske hvordan jeg fandt frem til dig. Det har jeg fulgt dig for længe til at kunne huskr. Hihi..

 • Sikke en drøm af en vaskemaskine – den ville jeg elske at have boende. Jeg faldt over din blog her på Facebook, kan faktisk ikke huske hvad eller hvordan. Men jeg blev hængende, fordi der både er en masse om børn, mode, ferie, mad og konkurrencer – dejlig kombination ?

 • Jeg tror jeg ‘fandt’ dig på facebook først og har efterfølgende fulgt dig hér.
  Vores vaskemaskine trænger i dén grad til at blive udskiftet – med adskillige reparationer, underlige lyde og et håndtag der kun kan åbnes af moderen (virkelig irriterende), fordi det er knækket!
  Jeg krydser iden grad fingre og takker for mange inspirerende indlæg og lækre konkurrencer 🙂

 • krydser fingre, arme, ben og tæer. Vores vaskemaskine har tendens til at vaske tøjet “surt”, så det ville være for fedt med en Rolls Royce model. ?
  Jeg kan næsten ikke engang huske, hvor jeg først stødte på din blog. Men tror at det var, da petit podium var spritnyt. ?

 • Wow – den vil jeg virkelig gerne vinde! Med 2 børn på hhv 1,5 og 4 er der nok af pletter og vasketøj!
  Jeg har fulgt dig meget længe. Jeg tror måske det var før petit podium, hvor du havde julekalender med Louise, manja og Fie. Og så har jeg hængt ved siden.?krydser alt hvad jeg kan for at jeg er den heldige. Nu må det være min tur til at være heldig!!!

 • Jeg faldt over et indlæg på facebook og har læst med lige siden 🙂
  Vi har netop købt et håndværker tilbud af et hus og vaskemaskinen som fulgte med hører nærmest til på et museum og larm som en flok elefanter. Ville næste ønske du kunne se et billede af museums fundet 😛
  Derfor ville det være så lækkert med en ny vaskemaskine – med 3 børn under 3 år kører den nærmest i døgndrift herhjemme 🙂

 • Som kvinde i et hjem med barn hund og en mand der rejser i tide og utide uden varsel – så ville denne meget hurtigt blive min bedste ven 🙂

 • Det er en sindsyg lækker præmie!!! Det ville være en fantastisk dagligdags hjælp 🙂

  Første gang jeg faldt over bloggen var omkring opstart i forbindelse med petit podums julekalender det første år 🙂 og jeg har været glad for at følge med siden 🙂

  Ha en dejlig uge 🙂 tak for endnu en super lækker konkurrence, jeg håber heldet er med mig x
  Kh

  Annesofie

 • Uha kan ikke huske det med tror det var på Facebook, hvor en delte din side og ja siden har jeg været hooked ?
  og hold da op sikke en præmie, den vil vi sætte stor pris på her hjemme, og endnu engang tak for en fantastisk bog og fb side

 • Min søster var for flere år tilbage begyndt, at følge forskellige blogs. Hun introducerede mig så til denne “nye verden”. Jeg fandt så frem til din, og synes den var god. Bla. fordi dine børn lige er nogle måneder ældre end mine, så kan jeg blive opdateret med ønsker til feks. Jul/fødselsdag.
  Jeg er også glad for mange af dine indlæg om mode, rejser og restaurantbesøg.

  (Derudover har DU haft betydning/indflydelse på en helt speciel dag i mit liv -mit bryllup. Jeg købte tilbage i 2007 et par sko af dig, via Trendsales, som var mine brudesko.)
  Så da jeg genkendte dig på et billed på bloggen, vidste jeg hende skal jeg følge, hun har god smag 😉
  Og jeg har ikke fortrudt..

 • jeg fandt din blog for 100 år siden, igennem en bekendt der på det tidspunkt bloggede og omtalte dig. Har fulgt med lige siden

  Og den der vaskemaskine, yes baby, det ville være fuldstændig fantastisk at vinde den. Jeg flytter i ny lejlighed om 2 dage, vel at mærke uden vaskemaskine, så jeg ku ret godt bruge en, i sær med to små børn i huset. Jeg beder en aftenbøn og håber det hjælper mig

 • Jeg kom til for ca 5 år siden. Var via Petit Podium som jeg blev opmærksom på pga Manjas blog (gik på gymnasium med Manja for lææænge siden).
  Har fulgt med lige siden da du rammer godt ind i den verden jeg befinder mig i.

 • Fandt din blog første gang ved en Google-søgning, kan ikke huske hvad jeg ledte efter, men det har været noget til børnene ?

 • Er vaskeglad -meget vaskeglad! Kunne være himmelsk med en super fed vaskemaskine som denne!!

  Plus den gamle synger (faktisk ret højt) på absolut sidste vers…

  Din blog var den første jeg startede med at læse jævnligt, men hvordan jeg fandt den? Men nu er jeg så også typer der glemmer min mobil i køleskabet ?

  Krydser fingre for et vaskemaskine eventyr med harpy ending….

 • Jeg startede med at følge Golden Ghetto og spottede efter et stykke tid din blog øverst..
  Følger med hver uge og finder dig virkelig inspirerende. Og du skal vide, at vi med garanti sidder rigtig mange kvinder og følger med på side linjen, selvom det for det meste nok ikke ses på kommentarantallet 🙂 🙂

 • Jeg tror jeg stødte på din blog igennem andre blogs, måske gennem Kira Trust eller plummum, men husker det ikke helt. Det er i hvert tilfælde en fornøjelse at følge med på din blog! 🙂

  Vaskemaskinen vil jeg virkelig gerne vinde! Vores egen er gået i stykker og kan ikke “stå stille” når den vasker, hvilket betyder at vaskemaskinen hopper og danser i vores bryggers, og banker ind i radiator og vask. Som om man ikke har nok at se til med to små børn, så skal man også “holde øje” med vaskemaskinen når man vasker tøj! Det holder bare ikke!

 • Det er længe siden jeg fandt din blog , jeg startede med at følge Manjas og faldt over din. Siden har jeg fuldt jer i stort og småt.

 • Jeg fandt frem til din blog da jeg var hjemme på barsel med lillesøsteren – synes der er altid inspiration at hente 🙂 Det ville være super med ny vaskemaskine da der er mindre end 1 måned vi flytter til vores eget hus og så kan pengene bruges på nye spisebordsstole i stedet 🙂 Krydser fingre..

 • Ååååååhhh ville da være total for Nice…

  Den skal jeg da selvf. Ha æren af at få fingrene i…

  God dag

 • Kan ikke huske hvor jeg så din blog første gang. Men følger den meget gerne. Jeg ville ønske jeg vandt denne maskine da jeg i en måned har været uden.

 • Hold nu helt K… en feeeed præmie. Ville være en drøm at vinde 🙂

  Kan ikke huske hvornår jeg faldt over din blog, men det er efterhånden et godt stykke tid siden. Men mener bestemt det var på Fb jeg blev opmærksom på din blog første gang. Og nyder bestemt stadig at følge dig 🙂

 • ??? waw hvor er den lækker. Jeg startet med at følge din blog fordi mange af mine venner af delt en bobles konkurrence ? og på den måde begynder jeg at følge dig, og har nydet dine indlæg lige siden ?
  Jeg håber håber håber, krydres alt og håber jeg har lidt held med mig ?????

 • Lækker præmie ?

  Jeg fandt blokken tilfældigt på facebook for noget tid siden ?

 • Da jeg i sin tid var gravid med min, nu 6 årige, søn.. Jeg googlede nettet tyndt for inspiration og da babybusiness en dag lavede en top 5 over bedste blogs, fandt jeg frem til din 😀
  Har været trofast følger lige siden 😉

 • Må være ærlig og sige at jeg simpelthen ikke kan huske, hvordan eller hvornår jeg fandt din blog.
  Krydser fingre for mit held i din fantastiske konkurrence.

 • … Hvis jeg vandt, ville jeg give den til vores nabo. Hun har to børn, har en gigtsygdom og er alene om alt. Børnene i vores børnehave kommer altid hjem og er sorte fra top til tå Godt for børnene – lidt hårdt for mor at følge med.
  Din blog kom lige ind i mit liv fra Facebook ?

 • Jeg fandt dig ved at en bekendt på facebook også fulgte dig 🙂 ville være skønt med en ny vaskemaskine – den lyder jo perfekt 🙂

 • Jeg fandt vist din blog ifbm bryllupsforberedelserne! Jeg blev gift i samme kirke og har også boet hvor du bor og har to unger så jeg fandt det nemt at relatere 😉

  Krydser fingre – har lige købt hus og har en ting med vaskemaskiner… Jeg vil have min egen!

 • Jeg fandt dig på et forum på nettet for mange år siden? Har fulgt dig lige siden og elsker din blog og din måde at skrive på?
  Følger dig allerede på FB og ville eeeeelske at vinde en ny vaskemaskine!! Vi har en lille dreng på 2 år og en gammel vaskemaskine, så det kunne være skønt med en ny??

 • Kunne være skønt at vinde en sådan super maskine, til vores nye hus 😀 og måske endda ikke mere ttænke på pletter.

  Jeg er ret sikker på at jeg fandt dig via Bloglogin og garanti fulgt med i mange mange år 🙂
  Krydser og “spytter” 😀

 • Hejsa
  Har fulgt dig noget tid – hørte første gang om dig via en veninde på Facebook 🙂 Vi ville SÅ gerne vinde maskinen. Har 3 drenge i huset og vores vaskemaskine kører 3-4 gange – i døgnet!!! Så den er meget tæt på at stå af! Ville være SÅ fedt at vinde!!! 🙂

 • Jeg er vild med Siemens produkt jeg synes virkelig de gør en forskel også for miljøet som jeg sætter
  meget højt. Vi har en næsten lydløs vaskemaskine(som er dejligt i en lille lejelighed) en støvsuger der er
  den eneste min mand ville støvsuge med da han bare synes det er kram kvalitet og støvsuger. MEN vi har ingen vaskemaskine den lyder SUPER lækker Siemens når det er bedst 🙂 Jeg krydser alt det kunne vores lille familie virkelig godt bruge ♡

  Jeg har hørt om dig via Boligsious der anbefalede dig og det har jeg ikke fortrudt 🙂

  Krydser alt igen. Go dag !!!

  Kh
  Marie-Louise

 • Uh den kunne være fed at vinde!
  Vores 10 år gamle aeg har ellers tjent os godt men kunne godt trænge til en udskiftning da den har været på overarbejde efter vi fik vores tvillinge drenge for 2,5 år siden.

  Jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg begyndte at følge din blog. Jeg har fulgt med i omkring 4 år så din blog har bare næsten altid været der og en af dem jeg trofast chekker. Tror jeg oprindeligt fandt bloggen på Bloglovin

 • det er lidt over 2 år siden jeg første gang faldt over din skønne blog.
  I kattens mulm og mørke når min nyfødte datter skulle ammes eller ikke ville sove…
  Har fundet både trøst, humør, tips, tricks og fantastisk underholdning ved at følge dig siden…
  Så stor tak for det:)

 • damn en fed præmie
  Skulle jeg være så heldig,ville jeg forære den til min datter og svigersøn, som ingen vaskemaskine har.
  Tænk at kunne forkæle ens datter med så fed en gave, åhh sikke en lykkefølelse
  Tøjgaven vil jeg forære min anden datter, som i den grad mangler, voksealderen
  Jeg drømmer videre og xxx alt hvad jeg kan for at mit navn bliver udtrukket ?

 • Jeg husker ikke præcist hvornår jeg begyndte at følge din blog men da jeg selv begyndte at blogge for lidt over 2 1/2 år siden kiggede jeg rundt i blogland og fandt de blogs jeg synes var interessante og der er jeg sikker på at din var iblandt 🙂 Jeg får opslag både fra bloggen og fra din facebook side så jeg er helt “på”.
  Hvis jeg vandt denne vaskemaskine ville det være første gang i mit liv at jeg fik en NY vaskemaskine. Jeg er 46 år og har 3 børn – så der har været vasket meget gennem tiden – men aldrig i en ny maskine. Det ville være den ultimative drøm der gik i opfyldelse for mit vedkommende – så jeg krydser fingre og håber på at heldet smiler til mig .. det trænger jeg til 🙂
  Hav en dejlig dag

 • Nøj det kunne være fantastisk med sådan en sag, den vi har er noget gammelt skrammel med rust und alles 😉
  Jeg fandt frem til bloggen igennem en veninde og selvom jeg ingen børn har synes jeg det er super hyggeligt at følge med 😀

  Rigtig dejlig dag

 • Waauw.. sikke en lækker præmie .. <3 ja.. lækker lækker lækker .. Humørikonet smile
  Med huset fyldt med "grise-basser" .. så kunne det være dejligt med en sådan maskine .. har 3 børn og svigersøn … og en mand der HVER dag kommer hjem med beskidt arbejdstøj .. 🙂 Lars Andersen 😛 …
  Liket & Delt med alle mine søde FB venner ??

 • Har fulgt dig 11/2 år og mener det var/er kæresten der fulgte dig og jeg så med,men nu er jeg alene og vil da gerne vinde den vidunderlige vaskemaskine,da jeg nu bor på 2 sal og vaskerummet er i kælderen,så krydser fingre og tæer 😉

 • Hvor er det en fed vaskemaskine – den gad jeg sørme godt vinde <3 med 2 børn i henholdvis børnehave og på frit er der altid tøj med pletter der trænger til at blive vasket 🙂

  Uha jeg faldt over din blog via Facebook for et par år siden og har siden fulgt med i ny og næ 🙂

 • WoW den lyder fantastisk! Med en lille bandit på 1,5 og nummer 2 på vej kunne det være meget tiltrængt med en ny lækker vaskemaskine 🙂 Faldt over din instagram profil lidt tilfældigt for et par måneder siden og har siden da fulgt bloggen ivrigt. God torsdag! Jeg vile krydse fingre 😉

 • Hej 🙂 jeg fandt din blog, da jeg går meget op i børnemode og dine skønne børn er så utroligt lækkert klædt i alt det tøj, som jeg netop bedst kan lide 🙂 . Jeg vil virkelig blive glad for at vinde, da vores vaskemaskine bliver slidt meget, da vi har 5 børn og det ved man jo kræver en god vaskemaskine 😉

 • Jeg tror, at jeg er faldet tilfældigt over dig påFacebook? Det føles mest, som om du altid har været der

 • awesome præmie! Læste om din blog på facebook, den er nu kodet ind som foretrukne. Vil i fremtien kiggen ind fra tid til anden 🙂

 • Sikke en fin vaskemaskine!

  Jeg faldt over din blog via en anden bloggers blogroll, hvem kan jeg ikke huske, men det er i hvert fald en del år siden 🙂

 • Fantastisk præmie og med 4 drenge i huset,kommer den ikke til at stå stille herhjemme..
  Jeg kan ikke helt huske hvordan jeg faldt over bloggen,har fulgt med rigtig længe,men tror enten den har været linket fra en anden blog eller jeg har søgt rundt og faldet over den 🙂

 • meget inspirerende blog! Og så med mulighed for denne vilde præmie, krydser fingre 🙂 Har spottet dig gennem et opslag på facebook 🙂

 • Der var engang… 🙂 Ejh, fulgte med hos Manja for snart mange år siden og så blev jeg dirigeret din vej og har lykkeligt fulgt med sidenhen <3

 • Jeg har fundet din blog igennem dkgiveaways.blogspot.com :)) Det er efterhånden næsten 2 år siden vil jeg mene. 🙂

  Håber på at vinde!!

 • Blev tagget i en kommentar om at jeg skulle checke din side ud paa grund af denne konkurrence

 • Blev tagget i en kommentar om at jeg skulle checke din side ud paa grund af denne konkurrence saa her er jeg og kan se du tager mange gode emner op og loesninger til dem

 • Tror du dukkede op under mest populærere blogs engang og så har jeg læst
  med siden simpelthen 🙂

 • Jeg stødte første gang på din blog under min barsel, da jeg søgte inspiration til livet med småbørn. Jeg finder din blog dejligt alsidig, da der kommer meget forskellige indlæg og med mange gode billeder, der for mig har stor betydning for min læselyst. Med 2 små børn er det jo ikke altid at jeg har tid til at læse alle indlæg, men her har jeg mulighed for hurtigt at danne mig et overblik og vende tilbage, hvis jeg kan se at jeg gerne vil læse hele indlægget.

  Sidst kunne jeg godt bruge en ny vaskemaskine. Vaskemaskinen vi har nu fungerer til nøds. Irritationsmoment nr. 1, er måske ikke det det mest nødvendige, men for mig er det ikke at kunne se, hvor lang tid et program tager og hvornår maskinen er færdig bare rigtig irriterende. Maskinen kører herhjemme jo min. 2 gange om dagen, så jeg ville rigtig gerne bruge min tid på andet end at se på en vaskemaskine.

 • Uha, tror jeg første gang stødte på dig, da jeg søgte efter en taske… og senere på facebook da en veninde havde kommenteret på eller liket et indlæg på din inspirerende blog 🙂
  En vaskemaskine, som er helt min egen, vil være meget velkommen, når man som jeg har delt med en hel opgang, lige siden jeg flyttede hjemmefra 🙂
  Krydser fingre og håber meget på at vinde 🙂

 • Jeg fandt din blog for et års tid siden pga. en konkurrence og er blevet hængende fordi du skriver rigtig godt 🙂
  Jeg vil super gerne vinde vaskemaskinen for vores har været væltet så mange gange at den har det super skidt og med børn og hund så er en god vaskemaskine alfa og omega 🙂
  Mange hilsner
  Tina

 • Jeg fandt din blog tilfældigt på bloglovin for lidt tid siden.

  Den der vaskemaskine ville falde i god jord i mit hjem med drenge hvor især græspletter er en hverdags ting. 😉
  Desuden er min “gamle” mandags model af en vaskemaskine blevet repareret 3 gange (SUK!!), så en ny står i forvejen højt på ønskesedlen!

 • Den er jo for vild, den vaskemaskine. Og at vinde den, ville være en “Dream come true!” ☺

  Jeg har desværre først lige nu fundet din blog, men kan da se at jeg er gået glip af en helt masse, så nu bliver jeg sgu hængende! ☺ Jeg faldt over din blog på facebook, da en veninde delte din konkurrence om en radio

 • Jeg kan sørme ikke huske hvordan jeg fandt din blog, men jeg gaetter på det evt var via en julekalender du kørte i faellesskab med andre bloggere før petit podium opstod.

 • Jeg har efterhånden fulgt med i en evighed. Siden din Fidus og min Nanna var bittesmå, tror jeg. Det er fire år siden. Så jeg må indrømme, jeg ikke helt kan huske, hvordan jeg fandt vej herind. Måske en anbefaling via en anden blog, tror jeg. Men jeg kan huske, at det første indlæg, jeg læste, var dig i en fin hvid kjole, som giver Trutten en flyvetur, og bagefter et billere af dig i samme hvide kjole, der giver en ny baby en flyvetur. Der var noget ved det indlæg, der ramte noget i mig. Måske fordi jeg lige selv havde fået barn nr. 2 og var en sentimental type i de dage, og helt bestemt også fordi det var et ualmindeligt fint indlæg. Jeg har hængt ved lige siden, men kan godt savne de mere personlige indlæg som det føromtalte. Jeg tænker, det er en naturlig udvikling, at i takt med at bloggen er blevet mere kommerciel, er den blevet mindre personlig. Men jeg kan godt savne det mere personlige præg.

 • Jeg skal være ærlig og sige at jeg faktisk ikke kan huske hvordan jeg fandt frem til din blog for et godt stykke tid siden. Højest sandsynligt fordi en anden Blogger anbefalede din side 🙂
  Jeg krydser fingre for at jeg vinder. For med allergi og en meget aktiv 2,5 årig dreng er der en del vasketøj og en del af det med pletter 🙂

 • Ville være skønt med en ny lækker vaskemaskine som kan fjerne pletter. Min mand arbejder udendørs og får tit græspletter og jord på tøjet 🙂 ikke let at få af.
  Håber at blive den heldige og lykkelige ejer af denne geniale vaskemaskine

 • Jeg ville bare så gerne vinde den vaskemaskine.
  Min er lige gået i stykker og med en familie på 4 der dyrker meget sport får jeg lige om lidt en bjerg af vasketøj på størrelse med Mount Everest
  Jeg fandt din blog i forbindelse Fidusens fødsel. Kan ikke helt huske i hvilken forbindelse.
  Det morsomme er at vi faktisk har samme bryllups dag ( min dog i 2002 ) så jeg fulgte en del med i din blog der
  Så dig på smuk fest sidste år men du talte i telefon så jeg kunne ikke lige give mig til kende
  God blog
  Hanne

 • 1. Jeg fandt din blog i løbet af julen, hvor der var en hav at spændende konkurrencer. Har valgt at blive hængende og følge din blog, fordi jeg synes den er spændende.

  2. Tjek

  3. Jeg krydser alt hvad jeg kan, med en dreng på 1,5 år, ved jeg efterhånden alt om pletter. 🙂

 • Jeg har fulgt så længe, at jeg ikke husker det. Men jeg tror, det var i forbindelse med december konkurrencer og har fulgt siden pga. de lækre fotos

 • Har fulgt dig i en del år efterhånden. Kan ikke huske hvordan, man fandt petit podium platformen. Har fulgt dig lige siden.
  Jeg synes virkelig, at det var en fantastisk platform med 4 gode bloggere den gang.
  Ikke at den ikke er god idag 🙂

 • Hvor lyder den vild den maskine!

  Jeg fandt din blog via en veninde – som flere gange har delt dine opslag. Blev fanget – og har hængt ved siden 🙂
  Nyder dine mange forskellige indlæg

 • Jeg er ret sikker på jeg fandt dig igennem Mascha Vangs blog, kan dog ikke huske hvornår og hvordan hun gjorde mig opmærksom på din blog, men jeg har hængt ved lige siden.

  Og jeg har har ingen børn, men jeg nyder at fortælle dine fifs og anbefalinger videre til søstre og veninder – engang imellem tager jeg vist selv lidt æren af at være kommet frem til produkterne 😀

 • Jamen jeg tror faktisk det var lidt tilfældigt, at jeg fandt din blog. Det var før det blev rigtig moderne at blogge og jeg søgte efter en bestemt vare og vupti! Der dukkede din blog op med netop det, jeg søgte efter.
  Har været trofast læser lige siden og er glad for din blanding af ung kvinde, mor & familiemenneske ?

 • Sikke da en smart og super praktisk maskine! Den vil jeg sørme gerne vinde til mit plettede, dejlige liv!
  Jeg fandt dig via en konkurrence via Facebook og følger med i dine søde og sjove beretninger. ?

 • Faldt over din fantastiske blog da jeg søgte på Google i forbindelse med min datters fødselsdag. Der dukkede du op med masser af gode ideer og siden har jeg hentet megen inspiration på din blog og et par gode grin, lidt ekstra at tænke over – fantastisk blog!

  Håber lykkes gudinde finder mig – nu prøver jeg ihvertfald at smide et lod i puljen, selvom jeg egentlig er gået uden om alle de andre dage. Så gudinde ???? ????

 • Uh det er efterhånden lang tid siden jeg faldt over din blog. Jeg tror jeg søgte efter et eller andet og så poppede din blog op:) nu følger jeg den trofast, især fordi jeg også selv har børn.
  Vaskemaskinen ville være mere end fantastisk, den ville gøre mit liv sååå meget lettere

 • Den lækre vaskemaskine er altså nødt til at flytte ind herhjemme 😉 er så træt af at vores vaskemaskine laver huller i tøjet, og at fjerne pletter fra min datter på et års tøj er nærmest umuligt med den ældre “vaskekone” vi er indehavere af pt.. så det bliver endnu en udfordring at få fjernet de jordbærpletter, som Liva fik smurt sit fine festtøj ind i idag 🙂

  Jeg stiftede det første bekendtskab med din blog, da vi forsøgte at blive gravide med vores datter. Det må være sommer 2013, hvor jagten på al viden om lækkert babyudstyr og skønne unger ledte mig denne vej (tak Google!). Dette har siden hen ledt til at skønt bekendtskab, både med denne blog og ikke mindst de andre PP blogs 🙂

  Krydser fingrer for vi vinder, så vi kan komme de jordbærpletter til livs 😉

 • Første gang jeg opdagede din blog må have været da min veninde delte et af dine indlæg på hendes facebookside. Det var vidst et med dine små poder, hvor den ene hyggede sig foran et spejl med lidt dans 🙂 det var så skønt og livsbekræftende at jeg var nødt til at følge dig !

  Krydser fingre for at vinde en vaskemaskine, så sønnike kan spilde alt hvad han lyster uden at mor skal bekymre sig..

  ?

 • Ihh, jeg ville elske at vinde den vaskemaskine. Vores er efterhånden så gammel at det er utroligt, den stadig virker, og nu er den begyndt at æde vores tøj og lave underlige pletter på tøjet. Økonomien er bestemt ikke til sådan en lækker en som den Siemens iSensoric vaskemaskine man kan vinde her. Jeg krydser alt hvad der kan krydses.
  Jeg begyndte at læse din blog i december, da der var en masse skønne konkurrencer. Jeg synes din blog var så spændende at jeg stadig med glæde læser med.

 • Jeg begyndte at læse din blog fordi jeg fik den øjnen på for din blog da jeg havde fået den anbefalede, og lige siden har jeg fulgt med

 • Jeg tror jeg lavet en Google søgning efter noget ; drengerøj eller taske til hospitalet eller noget i den stil. Har fuldt dig i 4 år tror jeg…

  Kh Stine

  PS. Vaskemaskinen vil være perfekt i vores nye hus

 • Jeg har fulgt dig siden én af mine Facebookvenner havde liket et opslag fra dig. Likede med det samme din Facebookprofil og følger med i stort og småt.
  Jeg håber at vinde dette vidunder af en vaskemaskine, for med tre tøser der konstant hiver tøj frem og en mand spiller amerikansk fodbold er der bunker af vasketøj den kan give sig i kast med ☺

 • Fandt din blog ret tilfældigt da jeg planlagde min mands og mit bryllup ? Har fulgt med lige siden ?

 • Uha det er efterhånden lang tid siden! Men jeg tror jeg ganske enkelt surfede lidt rundt på bloglovin, og pludselig faldt jeg over et af dine spændende indlæg, siden har jeg været fast besøgende 🙂 Jeg krydser fingre, det ville virkelig være dejligt! 🙂

 • Jeg fandt første gang frem til din blog på facebook, på daværende tidspunkt var jeg gravid og du gav utrolig meget inspiration. Om børn, en selv som mor, kager, børnefødselsdage osv. Der har både været seriøse oplæg og andre oplæg hvor man bare har grædt af grin. Du er hudløs ærlig og det er så fedt! Samtidig vil jeg virkelig gerne vinde, da jeg har en vaskemaskine der larmer så sindssygt meget, at det ikke er til at holde ud! + JEG VINDER ALDRIG NOGET SOM HELST OG HAR BESTEMT IKKE HELD I KÆRLIGHED ?

 • Jeg fandt din bog fordi min veninde havde delt
  Et link til den på Facebook 🙂 Krydser fingre for at jeg er heldig 🙂

 • Jeg kan faktisk ikke huske det længere fordi det er så mange år siden. Jeg vil tro det var igennem Jubii debatten hvor både du, Acie og Camille var. Så det er mange år siden 😉

 • Det var vist via Facebook og et link til en af dine fine konkurrencer:-) jeg nyder at læse med på bloggen!

 • den vaskemaskine ville være intet mindre end fantastisk at vinde. Jeg er mor til 4, den sidste er blot 5 år, så der ryger meget vasketøj igennem “mors vaskeri” hver eneste dag.
  Jeg faldt over din blog da jeg ventede min efternøler og skulle starte totalt forfra med alt udstyr. Jeg har læst rigtig meget og fået en mængde gide ideer.

 • Jeg så din blog først gang grundet dine fantastisk detaljer til dit smukke bryllup. Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt omkring husdyr.

 • Tror faktisk det var et rent tilfælde at jeg opdagede dig;) men nyder at følge med og er her for at blive:) har 4 unger som elsker at blive beskidte, så det kunne være lækkert med maskinen….

 • Jeg aner ikke hvordan du er endt på min bloglovin 🙂 Jeg har fulgt med i et stykke tid nu. Enten har jeg læst om dig hos andre, eller så er jeg blevet lokket herind af en konkurrence. Der er jeg nemlig ret nem at friste 😉

 • Jeg fandt første gang din blog gennem tvillingegruppen på Facebook, hvor du havde postet et af dine blogindlæg, kan dog ikke huske hvilket. Siden har jeg fulgt med så godt som tiden med to små tvillingedrenge nu tillader det ?
  Og åh hvor vil jeg dog elske at vinde sådan en lækker vaskemaskine – og forære den til mine søde forældre, for deres er i stykker og de har ladet os flytte ind mens vi sælger hus på Nordsjælland og køber i Jylland – så snart er der rigtig meget brug for en god vaskemaskine derhjemme ?

 • Mødte dig første gang for 6 år siden. Elsker at følge dig og din skønne familie ❤

 • Det var min veninde som har anbefalet din blog og jeg har fulgt din blog i næsten 2 år 🙂 Din blog har inspireret mig med opskrifter, ideer til hvad man kunne lave på en hyggelig dag, uleaften, nytår og endda bryllup 🙂 Tak og keep up the good work!

 • Jeg har fulgt dig længe, så jeg kan slet ikke huske, hvordan jeg fandt frem til din blog… Men jeg tænker, at det sandsynligvis har været via Facebook – det er ofte der, jeg støder på forskellige interessante sider 🙂

 • Jeg kan simpelthen ikke huske hvordan jeg i tidernes morgen fandt frem til din blog. Sikkert i forbindelse med at have søgt efter noget børnetøj. Jeg vil rigtigt gerne vinde vaskemaskinen- den vil gøre god nytte her med 4 skønne børn. 🙂

 • Jeg fandt din bog via bloglovin hvor jeg var inde og læse en anden bog og fik din anbefalet 🙂

 • åhh den vil vi gerne vinde. Særligt fordi den gamle er ved at takke af. Og ikke mindst fordi vi har 3 børn her i huset. Den ælste spiller dagligt forbold – det giver grønne pletter på tøjet. Den mellemste elsker at tegne , gerne med tuscher – det giver pletter. Og så er den mindste lille fis, som er en eigtig gylpe pige og så er hun så småt begyndt at få fast føde, hvilket betyder ret meget plettet tøj.
  Og så ikke at glemme farmand, som er soldat og ofte kommer hjem med ret meget beskidt tøj.
  Derfor kunne være vildt fedt, at vinde så lækker en vaskemaskine, det ville gøre min og familiens hverdag lidt lettere.

  Nu er det ved at være rigtig lang tid sidden, at jeg første gang opdagede din blog, så ved simpelthen ikke hvordan jeg fandt den, men vil tro det var via en anden blog.
  Nu bliver du fulgt mest via instagram.

 • Jeg har fulgt dig igennem efterhånden mange år, vi har jævnaldrende børn bare modsat køn. Jeg hørte første gang om din blog igennem en veninde har fulgt dig siden. Vaskemaskinen ville virkelig være kærkommen hos os. Den gamle synger så meget på sidste vers, med to krudt ugler hjemme og en mor der løber, har hest og arbejdet med dyr så skal der vaskes en del tøj. Så vi krydser fingre.

 • Jeg faldt over din blog via facebook, og har længe fulgt dig. Jeg er rigtig glad for tips omkring børnetøj, og har flere gange købt ting via din anbefaling, og er aldrig blevet skuffet.

 • Sikke en fantastisk præmie-den vil vække stor lykke hos os, da vi lige har købt et hus og med to små piger, ja, laver man nærmest ikke andet end at vaske

  Jeg “faldt” over dig på fb for godt et års tid siden og elsker at følge dine sjove, søde og inspirerende indlæg.

  Jeg krydser alt der kan krydses. ?

 • Jeg må være helt ærlig og sige at det kan jeg faktisk ikke huske – det er NOGET længe siden jeg første gang var forbi bloggen 🙂

 • Det gjorde jeg via bloglovin? vi har lige købt en isensoric tørrerumbler, og ville da være fantastisk at vinde denne til at stå ved dens side? krydser fingre✌️?

 • Har hørt meget godt om denne maskine fra min kammerat. Han var meget begejstret, så det kunne være fantastisk med sådan en i en travl hverdag med to små børn?
  Jeg hørte om din blog gennem bekendte, og følger den nu glædeligt?

 • Kunne være skønt med en udskiftning af min meeeget gamle vaskemaskine. Faldt over din blog i forbindelse med at jeg googlede noget om indretning af børneværelser, og følger den gerne, synes den giver meget inspiration i forskellige retninger.

 • kan faktisk ikke huske hvordan jeg fandt frem til bloggen første gang, da det efterhånden er meget lang tid siden.. Men følger med, nu tit fra fjæsen hvor jeg ofte er på pga arbejde..!
  Ville elske den maskine da vores egen er ved at stå af!! Og manden skal stå for tøjvask den næste måned da jeg skal væk fra familien og på genoptræningsophold efter en ryg operation ?

 • Uh, det vil være så fantastik, som alle andre også synes, men kan jo være lykken smiller mod mig denne gang??
  Jeg fandt din blog efter jeg så en af mine FB venner likede den da jeg var gravid??

 • Tror jeg fandt frem til dig i forbindelse med lanceringen af Petit Podium, hvor jeg fulgte Fie og Louise. Har fulgt med siden og nyder det, selvom jeg langt fra har børn er det et skønt univers at følge med i hos dig 🙂

 • Jeg fandt frem til dig via facebook ?
  Hold fast hvor ville den passe godt ind her. Vores kan snart ikke mere ?

 • Åh… Jeg ved faktisk ikke, hvordan jeg landede her. Måske en anbefaling fra bloglovin? Det er efterhånden lææænge siden, og jeg bliver trofast hængende <3 skøn blog selv for os uden børn

 • Det er jo en superfin præmie, der virkelig kunne lette min hverdag og ikke mindst spare på vand- & strømudgifterne.

  Fandt for år tilbage via Facebook, og et link der, som en veninde havde loadet.

 • Kan simpelthen ikke huske i hvilken forbindelse jeg fandt din blog, men er blevet hængende 🙂
  Vil være skønt med den maskine. Er mor til 4 dejlige unger, så vaskemaskinen kører praktisk talt nat og dag her. Og den nuværende er begyndt at sige mærkelige lyde ?

 • Hvordan er næsten ikke til at sige, var her på nettet. Kom der den skønne side frem. Og så var der en skøn vaskemaskine.

 • Uha sikke en lækker maskine! Den ville stå så fint på badeværelset hos min kære moder, som mere end fortjener den efter at have vasket tøj for 5 børn i snart 31 år 🙂 Jeg husker faktisk ikke hvordan jeg faldte over bloggen, men jeg er næsten sikker på jeg så nogen på facebook kommenterer/like et indlæg, og blev fanget af bloggen så den røg i bogmærkerne 🙂

 • Jeg fandt dig for mange år siden da jeg ledte efter noget på nettet og tilfældigt og megetheldigt stødte ind i din blog. Har fulgt dig siden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *