#ifeelisensoric 2 – vind en smuk sommerjakke fra Wheat til 499 kr

073

084

076

088086  111

116

098  134

148

Indspilning i fuld skærm 05-05-2015 143933
 

Så er det tid til den anden konkurrence i kampagnen med Siemens, hvor vi sætter fokus på deres iSensoric vaskemaskine, der har et indbygget pletfjerningsprogram, som er specielt designet til at fjerne de mest almindelige pletter.

Når man har børn, er sådan noget jo en fuldstændig fantastisk opfindelse. Både fordi børnenes fedtede fingre pletter på mig – men især også fordi, de sjældent formår at have et stykke tøj på mere end et par timer, før det er beskidt 😀

Jeg kan rigtig godt lide at klæde mine børn fint på – og selvom det aldrig kunne falde mig ind at begrænse deres leg, så har jeg da ofte ærgret mig, når jeg har måtte putte deres fine tøj over i skiftetøjskassen, fordi en genstridig plet ikke har kunne fjernes.

Lige så fin og piget Fidusen kan se ud, når hun en sjælden gang sidder stille – lige så vild og drenget er hun, når hun slår sig løs på en legeplads. Pædagogerne i børnehaven har før grinet lidt af, at hun altid bliver afleveret fin og pæn om morgenen, med opsat hår og rent tøj – og 15 minutter efter, vi er gået, så har hun kastet sig over en mudderpøl og er beskidt overalt 😀

Da hun forleden spottede en kæmpe bunke jord, der bare lå der og lokkede, var hun heller ikke sen til at hoppe ombord. Det resulterede da også i en noget smudset jakke – som ellers er helt ny og fantastisk pæn (Trutten har en drengeudgave i samme smukke blå farve, hvilket er den eneste grund til, at hun er gået med til at have en blå – og ikke lyserød – jakke 😀 ). Jeg elsker, den fine A-facon, jakken har – som giver den en smuk kjolelignende effekt.

Kan du mon gætte, hvad pletten på jakken er?

Hvis du nu lægger en kommentar her til indlægget, hvor du kommer med dit bud på, hvad pletten er – så er du med i lodtrækningen om en jakke magen til – fra Wheat til 499 kr (dog helt ny og pletfri 😀 ) i en str. 4 år.

Sidste chance for at deltage er den 31. maj kl 22, hvorefter jeg udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres her på bloggen – held og lykke!

Konkurrencen her er en del af en kampagne, hvor Siemens over 10 dage her på bloggen hver dag udlodder et lækkert stykke tøj og den sidste dag udlodder deres fantastiske Siemens iSensoric vaskemaskine – i alt er der næsten præmier for næsten 19.000 kr – læs mere om vaskemaskinen og konkurrencen her – og find alle konkurrenceindlæg via dette link. Husk at kigge ind hver dag for at se de nye lækre præmier.

siemensisensoric

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *