#ifeelisensoric 6 – vind den smukkeste bluse fra & other stories

kaffe

kaffe2

kaffe3

kaffe4

kaffe5

kaffe6
Indspilning i fuld skærm 05-05-2015 143933
Denne smukke bluse forelskede jeg mig i via Instagram, og faktisk var jeg på jagt efter den et godt stykke tid, før den endelig igen kom på lager, så jeg skyndte mig, at slå til.

Jeg elsker den smukke hals og de helt fantastisk fine ærmer – de detaljer er så helt igennem fine og feminine – men sammenholdt med materialet, som er helt plain bomuld, så udgør det en smuk kontrast.

Vi har før været inde på det der med mig og hvidt tøj. De to ting er garanteret at gå galt – sådan ca. på samme niveau, som hvis jeg lader Fidusen være alene med en slikskål i bare 2 minutter.

Det krævede derfor ikke mange minutters gåtur i skoven, før min fine hvide bluse var knapt så hvid – og før jeg allerede mentalt var på vej hjem, for at sætte den i blød. Heldigvis kunne jeg i stedet satse på min Siemens iSensoric vaskemaskine, som netop har denne plet kodet ind i sit specielle pletfjerningsprogram.

Kan du mon gætte, hvilken plet det er? Der er et par hints på billederne, og jeg kan sige så meget, som at jeg ikke kan lide Te 😉


I så fald skal du lægge en kommentar her til indlægget, hvor du kommer med dit bud på, hvad pletten er – så er du med i lodtrækningen om den smukkeste bluse fra & Other Stories  (dog helt ny og pletfri 😀 ) i en str. 34 (den er ret fleksibel i størrelsen). Blusen er SÅ smuk, og er udsolgt overalt – med god grund 😉

Sidste chance for at deltage er den 31. maj kl 22, hvorefter jeg udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres her på bloggen – held og lykke!

Konkurrencen her er en del af en kampagne, hvor Siemens over 10 dage her på bloggen hver dag udlodder et lækkert stykke tøj og den sidste dag udlodder deres fantastiske Siemens iSensoric vaskemaskine – i alt er der næsten præmier for næsten 19.000 kr – læs mere om vaskemaskinen og konkurrencen her – og find alle konkurrenceindlæg via dette link. Husk at kigge ind hver dag for at se de nye lækre præmier.

siemensisensoric

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *