#ifeelisensoric 3 – vind den smukkeste sommerkjole fra MarMar Cph

199    220

 

200-001

206

217

244

262
Indspilning i fuld skærm 05-05-2015 143933
 

Når Fidusen får en ny kjole, så er der én ting, der er altafgørende for hende – er det en dansekjole?

Det afprøves ved at snurre et par gange rundt – og hvis skørtet flagrer i luften, så er kjolen godkendt.

Det må bestemt siges at være tilfældet med denne helt fantastisk smukke kjole fra MarMar Cph. Både printet og snittet er efter min mening helt perfekt – og kjolen er som skabt til alle forårets og sommerens festlige lejligheder.

Kjole: MarMar Cph -.- Cardigan: Poppy Rose (gammel) -.- Sandaler: Angulus

Fidusen har allerede brugt den flere gange – men jeg må ærligt indrømme, at jeg blev en smule presset, da hun den allerførste gang spildte på kjolen. Vi havde været sammen med en del af familien, og i modsætning til sin storebror, så er det ikke slik og kage, der lokker Fidusen – hun er nemlig allermest glad for frugt og bær.

Det resulterede så også i en af de der virkelig genstridige pletter, som jeg altid frygter allermest, men hvor det specialdesignede pletprogram i vores Siemens iSensoric vaskemaskine virkelig er en ven i nødden – kan du mon gætte, hvad pletten er?

Hvis du nu lægger en kommentar her til indlægget, hvor du kommer med dit bud på, hvad pletten er – så er du med i lodtrækningen om en kjole magen til – fra MarMar Cph til 549 kr (dog helt ny og pletfri 😀 ) i en valgfri størrelse mellem 2-12 år.

Sidste chance for at deltage er den 31. maj kl 22, hvorefter jeg udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres her på bloggen – held og lykke!

Konkurrencen her er en del af en kampagne, hvor Siemens over 10 dage her på bloggen hver dag udlodder et lækkert stykke tøj og den sidste dag udlodder deres fantastiske Siemens iSensoric vaskemaskine – i alt er der næsten præmier for næsten 19.000 kr – læs mere om vaskemaskinen og konkurrencen her – og find alle konkurrenceindlæg via dette link. Husk at kigge ind hver dag for at se de nye lækre præmier.

siemensisensoric

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *