#ifeelisensoric 9 – vind sommerens smukkeste kjole fra Stine Goya til 1.400 kr

164

165

177

166

175

180

181

145-002
Indspilning i fuld skærm 05-05-2015 143933

 

OBS: Den heldige vinder er fundet ved lodtrækning -det blev Karen S, som har fået direkte besked. Stort tillykke 🙂

Jeg tør godt at sige, at denne kjole – efter min mening – er sommerens smukkeste kjole. Det print er simpelthen SÅ fint, og kjolen har en rigtig smuk facon, der passer godt til de fleste.

Den kan du vinde i dag – hvis du er heldig – og så håber jeg, at vinderen bliver lige så glad for sin, som jeg er for min!

Jeg har brugt den til både barnedåb, Rubinbryllup hos mine svigerforældre, kæresteaften med min mand i Venedig og en god middag med veninderne – der er stort set ikke den anledning, den ikke passer til!

Den er fra Stine Goya – som simpelthen har lavet den fineste kollektion her til sommer. Hun har normalt ikke været en af de designere, jeg har sværmet specielt meget for – men det har virkelig ændret sig, og jeg har adskillige ting i skabet allerede – og endnu flere ting på min ønskeseddel 😉

Det gik dog galt, da jeg skulle gøre mig klar til mine svigerforældres rubinbryllup og jeg lidt for modigt havde taget kjolen på, før jeg var færdig med at lægge makeup. Jeg kunne ikke fange pletten med kameraet, men jeg tænker, du næsten kan gætte dig til det ud fra det sidste billede her på bloggen? Heldigvis er pletten netop noget af det, vores Siemens iSensoric vaskemaskine har kodet ind i sit pletfjerningsprogram 😉

Hvis du nu lægger en kommentar her til indlægget, hvor du kommer med dit bud på, hvad pletten er – så er du med i lodtrækningen om den her fuldstændig fantastisk smukke kjole fra Stine Goya til 1.400 kr (dog helt ny og pletfri 😀 ) i en str. XS/S (den er MEGET fleksibel i størrelsen grundet faconen på kjolen.

Og husk endelig at kigge forbi bloggen i morgen, hvor jeg udlodder førstepræmien her i konkurrencen – nemlig en spritny Siemens iSensoric vaskemaskine til en værdi af 11.495 kr.

Sidste chance for at deltage er den 31. maj kl 22, hvorefter jeg udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres her på bloggen – held og lykke!

Konkurrencen her er en del af en kampagne, hvor Siemens over 10 dage her på bloggen hver dag udlodder et lækkert stykke tøj og den sidste dag udlodder deres fantastiske Siemens iSensoric vaskemaskine – i alt er der næsten præmier for næsten 19.000 kr – læs mere om vaskemaskinen og konkurrencen her – og find alle konkurrenceindlæg via dette link. Husk at kigge ind hver dag for at se de nye lækre præmier.

siemensisensoric

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *