Små glimt fra vores spisestue – og et nyt gulvtæppe

img_9779

img_9788

img_9791

Vores spisestue har stået med afpillet tapet og nøgne rå vægge siden starten af sommeren, hvor jeg fjernede vores forhadte savsmuldtapet, fordi der i samme omgang var blevet blændet en dør af.
Jeg havde egentlig planer om selv at fuldspartle og sætte nyt filt op derinde, og jeg havde egentlig også set en god del guides til at sætte tapet op på youtube – men det blev altid bare ved tanken…
Derfor endte vi med at hyre en maler til at gøre det for os – og han mangler bare lige de sidste ting ved paneler og stukken, før den del er færdig – og ÅH hvor er det en lettelse, og hvor bliver det altså et fantastisk fint rum.

Her er lige et par små smugkig fra stuen – så jeg kan vise vores nye tæppe – så skal jeg nok vise hele spisestuen, når maleren er færdig og vi har fået nogle ting op på væggene 🙂

Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at skulle have et tæppe på gulvet. Selvom mine børn er ret store, så falder der altså stadigt ofte mad på gulvet, og jeg synes hurtigt, det kan blive noget rod med tæpper og madrester. Men; akustikken i rummet er simpelthen forfærdelig, fordi der er så højt til loftet, så vi var nødt til at gøre et eller andet.
Jeg har derfor længe været på jagt efter et smukt korthåret (det lyder næsten som om, jeg taler om en hund 😀 ) tæppe, der passer ind til rummet – og forleden i Malmø fandt jeg over det helt rigtige.
Tæppet var desværre ikke stort nok – så vi har købt to, der ligger side om side, og det fungerer heldigvis rigtig fint.

Spisebordet er gammelt og slidt, så vi snuser rundt for at se, hvad det mon skal erstattes med – og så skal det lille grønne skab i hjørnet væk, og i stedet skal vi forhåbentlig snart have bygget en stor hvid reol, der fylder hele endevæggen hen over terrassedøren.
Sidst men ikke mindst, så håber vi at få en brændeovn ind i et hjørne ved siden af barskabet – det ville jeg elske her på de kolde vinterdage – ikke mindst også pga. al hyggen 🙂

Tæppet er købt i en af mine yndlings boligbutikker – Lagerhaus – og de sender faktisk også til Danmark fra deres webshop.
Selve tæppet finder du lige her 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *