25% rabat på møbler hos Ellos


Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Ellos har lige nu en fantastisk rabatkode, der giver 25% rabat på alt fra Ellos Home Collection – inkl møbler. Og det er altså sjældent, at der er så høje rabatter at hente på møblerne også.

Jeg har faktisk netop i dag modtaget et skab, som jeg har købt for efterhånden længe siden. Men grundet en noget uforsigtig håndtering fra Postnord, da de skulle levere det, og det derfor gik i stykker og skulle returneres osv. så er det altså først kommet i dag – og hold nu OP hvor er det lækkert altså.

Det er dette skab – og jeg har købt det ind til mit kontor, hvor det passer fuldstændig perfekt ind med sit industrielle look, som er en fin kontrast til de ellers meget lyserøde og pastel nuancer derinde.

Jeg er også ligevedognæsten at købe en sofa, som vi har sværmet om længe. Den har dog været udsolgt i en del måneder, men nu er den næsten kommet på lager igen – og den ville altså virkelig gøre sig fint i vores soveværelse, hvor vi er så heldige at have rigelig med plads til sådan en fin sag – det er denne sofa.

Ellers, så ville jeg nok benytte mig af muligheden til at købe dette gulvtæppe – som vi har i vores TV-stue, evt. disse lyskæder, som også kan bruges udenfor, og som er perfekte til terrassen (eller altanen) en lun sommeraften som nu.

Og var jeg ikke allerede så heldig at have denne fantastisk flotte lampe, så havde jeg fluks anskaffet mig den med rabatkoden – du kan se billeder af lampen på mit eget kontor lige her.

Rabatkoden til Ellos hedder: 355729 – den gælder til og med den 28/5 2017 – altså til på søndag. Den kan som sagt bruges på alt fra Ellos Home Collection – inkl. møbler – klik her for at bruge rabatkoden.

Nedenfor ser du nogle af mine favoritter fra Ellos – flere af tingene er også allerede rykket ind herhjemme 😉

 • Gulvtæppe
  • Tæppet vil passe perfekt ind på mit kontor, hvor det kolde grønne marmor på skrivebordet mangler et lidt varmt og blødt modspil. Og så er det helt tilpas lækkert og stilrent, så det nemt kan passes ind.
 • Sort skab
  • Hvis jeg ikke netop havde købt verdens fineste skab til mit kontor – så havde jeg investeret i dette! Jeg synes, det er et fund til prisen – og når man så endda får yderligere rabat, så er det altså med at slå til! Det ville også være virkelig fint som et vitrineskab i en spisestue, tænker jeg.
 • Sengeborde
  • Begge børn har ytret ønske om et natbord til deres værelser, og eftersom min datter har et helt hvidt reolsystem og min søn et naturfarvet og hvidt, så passer disse natborde perfekte indtil dem.
 • Sengebord messing
  • Jeg har ledt og ledt efter natborde til vores soveværelse. Vores seng står nemlig i en form for indhak, så der er stort set ikke gulvplads ved siden af sengen til et natbord. Dette fine natbord i messing er væghængt – hvilket jo i sagens natur gør det helt perfekt – og så passer det helt fantastisk til art deco stilen i vores soveværelse.
 • Lucky stol
  • Denne fantastisk fine stol, som jeg allerede har på mit kontor, er faktisk kommet i tre forskellige farver – og de er ærlig talt helt vidunderlige på hver deres facon. Jeg får ALDRIG lokket min mand med på idéen – men hvor ville jeg elske at have dem som spisebordsstole i et skønt mix af alle 3 farver
 • Spisebord i lyst eg
  • Jeg er jo rent faktisk allerede så heldig, at dette fantastisk smukke spisebord står i vores spisestue (se billeder af det lige her), men jeg fik i sin tid virkelig mange forespørgsler på det, og jeg lovede at give lyd, når det igen kunne anskaffes med rabat – og det kan det altså nu!
 • Bordlampe i glas og messing
  • Denne smukke lampe så jeg faktisk første gang i et boligmagasin, hvor jeg skyndte mig at tage et billede af stylenavnet, så jeg kunne finde den, når jeg kom hjem. Jeg har planer om at den skal stå og lyse fint på vores antikke barskab i spisestuen, hvor den vil komme ekstra flot til sin ret med vores mørkeblå væg som baggrund – men egentlig er det jo lige præcist sådan en lampe, der passer perfekt stort set overalt – på en hylde, i en vindueskarm eller på et bord.
 • Mørkeblå veloursofa
  • Min mand er ganske vist ikke indviet i mine planer lige på dette punkt, men jeg føler mig ganske overbevist om, at denne sofa vil være helt fabelagtig i vores soveværelse. Vi har lidt det luksusproblem, at vores soveværelse er gigantisk stort. Der er derudover både en lille walkin samt en 10 indbyggede skabe – så vi mangler faktisk lidt til at udfylde al pladsen. Vi har købt denne sengegavl i en lignende nuance – så sofaen vil jo matche perfekt. Og i det hele taget, så er den faktisk slet ikke til at stå for – og det er sådan en god måde at få drømmen om en veloursofa opfyldt på uden at skulle gå all in.
 • 2 indskudsborde i marmor og messing
  • De her to borde har jeg længe haft kig på, og de er virkelig et fund til prisen! Jeg vil rigtig gerne have dem ind i vores lounge, hvor de er perfekte til at huse pynt, nips og små fine stilleben – og evt. den fine lampe jeg også har blandt mine favoritter.
 • Pendel i mat hvidt glas
  • 300 kr koster denne fine pendel – vel og mærke før rabatten er fratrukket. Det er jo rørende billigt, når den så samtidigt er så fin! Vi mangler en lille lampe i et lille fællesrum med min fine lyserøde sofa, og her tror jeg faktisk, denne ville være helt perfekt.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

 • Nu, hvor du er så sød at videregive tippet til os, vil jeg lige tippe tilbage, at koden til møbler er 355739 – den anden er til toppe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *