Et billigt alternativ til vores spisebordslampe

elloslampe

elloslampe2
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Jeg tror næsten, at noget af det, jeg har fået allermest henvendelser til her på bloggen (udover mine bryllupsinvitationer og min gateau marcel kage) er vores lampe over spisebordet. Og det forstår jeg ærlig talt også godt!
Jeg er simpelthen SÅ glad for den – og efter vi har fået malet vores vægge i spisestuen i en kølig men rolig blå farve, så kommer lampen endnu mere til sin ret.

Jeg har dog desværre måtte skuffe rigtig mange af jer, for lampen kan ikke længere opstøves online. I starten var der en del, der nåede at købe den – men nu er den desværre helt udgået hos leverandøren.

Jeg har dog fundet en anden lampe i samme stil – og som tilmed er betydeligt billigere – og som vigtigst af alt er tilgængelig 😉
Der var nemlig også en anden udgave af vores lampe, hvor pærerne lignede smukke krystalkarafler i forskellige udgaver – og den minder utroligt meget om den, jeg har fundet her – denne er bare en mere stilren udgave.

Jeg ville – som det også er vist på billedet, hænge de tre forskellige udgaver sammen, for at få det der lidt rustikke tilfældige look, man opnår på den måde – og så ville jeg hænge dem i lidt forskellige højder – som vi også har gjort med vores egen lampe.

Du finder lamperne her, her og her (der er tre forskellige, som jo så skal sættes sammen) hos Ellos – og de koster samlet 1500 kr, hvilket trods alt er en pæn fornuftig pris for så smuk en spisebordslampe 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *