Vi har købt nyt spisebord – med denne 25% rabatkode til Ellos

Spisebord fra ellos med rabat

Spisebord fra ellos med rabat
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Vores spisestue har netop fået den helt store overhaling, hvor der er blevet blændet en dør af, viv har fået fjernet det gyselige savsmuldstapet og der er blevet sat nyt filt op og malet den skønneste mørkeblå farve på væggene.

Mit kup af en barskænk står stadigt i stuen, den smukke krystallampe hænger over spisebordet – men spisebordet… ja det trænger altså til en udskiftning.

spisebord

Vores nuværende blev købt for den nette sum af 150 kr, da vi stadigt boede i lejlighed – så vi havde et ekstra bord, når der blev holdt familiefødselsdage.
Da vi flyttede, så var vores eget spisebord pludselig meget, meget småt i en meget stor spisestue – så vi tog reservebordet ind, selvom det er fyldt med ridser, huller og mærker.
Jeg har egentlig længe været overbevist om, at jeg gerne ville have et plankebord, men mens jeg sparede op, kunne jeg mærke, at jeg faktisk var begyndt at blive en smule træt af dem – de har jo været overeksponeret på alle sociale medier de seneste år.
Da vi så fik malet væggene blå var det dødsstødet til drømmen om et plankebord – det ville simpelthen blive for groft, mørkt og rustikt – og jeg kunne tydeligt se, at et mere fint og lyst bord ville klæde rummet meget bedre.

Jeg har samtidigt hele tiden drømt om de smukke Dråben stole af Arne Jacobsen hos Fritz Hansen, og de kommer også meget flottere til sin ret, når de står om et lyst bord, tænker jeg.

januar17

Så de sidste par måneder har jeg igen været på bord-jagt denne gang i en helt anden genre, og nu tror jeg faktisk, jeg har fundet bordet! Det er fra Ellos og er lyst, let og fantastisk smukt. Med tillægsplader er det 3 meter langt og fylder dermed spisestuen flot ud – og så er prisen faktisk en sand fornøjelse for et bord i massivt træ på den størrelse.

Min mand og jeg har begge gået og tygget på de seneste uger, og nu hvor der er en rabatkode, som giver 25% rabat på hele din ordre fra Ellos – og den gælder altså også møbler (jeg synes ellers ofte, de er undtaget fra rabatkoderne), så har vi faktisk netop bestilt det i dag.

Du finder bordet lige her – og rabatkoden, som giver dig 25% på hele din ordre er: 355401 – Det er dog sidste dag i dag, så du skal shoppe lidt hurtigt 😉

Du kan se mange af de andre ting, jeg gerne ville købe for rabatkoden i mit indlæg lige her.

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *