25% på masser af mine favoritmøbler hos Ellos

Rabatkode Ellos 2017 på møbler

Rabatkode Ellos 2017 på møbler
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

En god rabatkode til Ellos for januar 2017 på 25% rabat også på møbler. Du finder rabatkoden til Ellos længere nede i dette indlæg.

Jeg har rigtig mange ting på min virtuelle ønskeseddel hos Ellos, og den funktion er altså virkelig god at have, fordi Ellos jævnligt udbyder rabatkoder, og så er det dejligt nemt lige at finde sin (lange) ønskeseddel frem og se, hvilke af tingene man VIRKELIG ikke kan leve uden, når de nu fås med en god rabat.

Det er ikke så ofte, der er rabat på møbler – men det er der altså nu, og endda hele 25% rabat med denne rabatkode til Ellos der gælder her i januar 2017!  

Denne rabatkode til Ellos hedder 355401 – den gælder til og med den 8 januar 2016 – (klik her for at bruge den).

Så jeg har fundet ønskesedlen frem – og her er et (lille ehrm) udpluk af mine ting derfra.

elloskollage

Du får 25% rabat på hele din ordre hos Ellos med rabatkoden: 355401 – den gælder til og med den 8 januar 2016.

 • Gulvtæppe
  • Tæppet vil passe perfekt ind på mit kontor, hvor det kolde grønne marmor på skrivebordet mangler et lidt varmt og blødt modspil. Og så er det helt tilpas lækkert og stilrent, så det nemt kan passes ind.
 • Sort skab
  • Det her skab MANGLER jeg til mit kontor. Det er ca. 150 cm bredt og 150 cm højt, så det er stort nok til at rumme de fleste af mine papirer og kontordimsedutter, men uden at være alt for stort. Jeg har længe holdt øje både på Den Blå Avis og på Ellos efter noget lignende uden held – men dette er netop dukket op her efter nytår.
 • Sengeborde
  • Begge børn har ytret ønske om et natbord til deres værelser, og eftersom min datter har et helt hvidt reolsystem og min søn et naturfarvet og hvidt, så passer disse natborde perfekte indtil dem.
 • Sengebord messing
  • Jeg har ledt og ledt efter natborde til vores soveværelse. Vores seng står nemlig i en form for indhak, så der er stort set ikke gulvplads ved siden af sengen til et natbord. Dette fine natbord i messing er væghængt – hvilket jo i sagens natur gør det helt perfekt – og så passer det helt fantastisk til art deco stilen i vores soveværelse.
 • Lucky stol
  • Denne fantastisk fine stol, som jeg allerede har på mit kontor, er faktisk kommet i tre forskellige farver – og de er ærlig talt helt vidunderlige på hver deres facon. Jeg får ALDRIG lokket min mand med på idéen – men hvor ville jeg elske at have dem som spisebordsstole i et skønt mix af alle 3 farver
 • Spisebord i lyst eg
  • Jeg har længe luret på dette fine spisebord og jeg tror faktisk, at det lige om lidt bliver klikket hjem til vores spisestue. På produktbilledet gør det sig ikke så godt, men på nærbillederne kan man se, hvor lækkert og stilrent det er med fine feminine træk. Der kan tilkøbes to ekstra plader, så det bliver hele 3 meter langt – hvilket gør det perfekt til vores store spisestue. I forvejen er prisen faktisk særdeles fornuftig for et spisebord af den størrelse, men når man så oven i købet får 25% så er det jo næsten dumt ikke at slå til… ikke? 😉
 • Bordlampe i glas og messing
  • Denne smukke lampe så jeg faktisk første gang i et boligmagasin, hvor jeg skyndte mig at tage et billede af stylenavnet, så jeg kunne finde den, når jeg kom hjem. Jeg har planer om at den skal stå og lyse fint på vores antikke barskab i spisestuen, hvor den vil komme ekstra flot til sin ret med vores mørkeblå væg som baggrund – men egentlig er det jo lige præcist sådan en lampe, der passer perfekt stort set overalt – på en hylde, i en vindueskarm eller på et bord.
 • Mørkeblå veloursofa
  • Min mand er ganske vist ikke indviet i mine planer lige på dette punkt, men jeg føler mig ganske overbevist om, at denne sofa vil være helt fabelagtig i vores soveværelse. Vi har lidt det luksusproblem, at vores soveværelse er gigantisk stort. Der er derudover både en lille walkin samt en 10 indbyggede skabe – så vi mangler faktisk lidt til at udfylde al pladsen. Vi har købt denne sengegavl i en lignende nuance – så sofaen vil jo matche perfekt. Og i det hele taget, så er den faktisk slet ikke til at stå for – og det er sådan en god måde at få drømmen om en veloursofa opfyldt på uden at skulle gå all in.
 • 2 indskudsborde i marmor og messing
  • De her to borde har jeg længe haft kig på, og de er virkelig et fund til prisen! Jeg vil rigtig gerne have dem ind i vores lounge, hvor de er perfekte til at huse pynt, nips og små fine stilleben – og evt. den fine lampe jeg også har blandt mine favoritter.
 • Pendel i mat hvidt glas
  • 300 kr koster denne fine pendel – vel og mærke før rabatten er fratrukket. Det er jo rørende billigt, når den så samtidigt er så fin! Vi mangler en lille lampe i et lille fællesrum med min fine lyserøde sofa, og her tror jeg faktisk, denne ville være helt perfekt.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *