Om at blive spottet af søde læsere – og lidt om mine sneakers

IMG_3237 IMG_3234

I går aftes skulle min mand tage et billede af mit outfit – hans fornemste opgave som min Instagram-husband (hvis ikke du har set videoen, så se den her – den er SÅ sjov), som han selv siger 😀

Min datter ville også være med og insisterede på at tage et billede af mine sneakser på en sten, vi gik forbi. Jeg stod pænt og balancerede og poserede, mens min mand og datter fotograferede – og nåede lige at tænke, at det var heldigt, vi var så langt væk hjemmefra 😀
Umiddelbart derefter tikkede der så følgende besked ind på instagram 😀
Typisk når man lige står i sådan en situation 😀 – men heldigvis fra en sød læser 🙂

instagram

Men i hvert fald, så var der en del af jer, der efterfølgende har skrevet og spurgt ind til mine sneakers, efter at have set dem på Snapchat og Instagram – og det forstår jeg ærlig talt godt, for jeg er også svært glad for dem. Jeg er også blevet stoppet en del gange på gaden af folk, der gerne vil vide, hvor de kan fås – og mig, som ellers aldrig går med sneakers 😀
Jeg bloggede om dem allerede i marts her – og nu er de så rent faktisk på udsalg, så hvis du er hurtig, kan du gøre et kup.

De er fra Adidas i deres Stan Smith model – en udgave med print i pony-hår – og du finder dem lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *