Weekendens outfit – nyt lækkert jumpsuit

Somehow føler jeg, at min weekend simpelthen er fløjet af sted, og jeg synes næsten lige, det var fredag formiddag, hvor jeg så frem til et par dejligt lange dage i min families selskab – og nu er det mandag, jeg sidder igen bænket foran computeren og stirrer ud af vinduet på det dejlige solskinsvejr…

Jeg kan dog glæde mig over, at børnene hygger sig fantastisk meget udenfor med deres dejlige Farfar, der har taget turen fra Fyn for at hygge med dem i dag, hvor både skole og børnehave er lukket grundet 1. maj.Vi nåede dog at få klemt en masse hygge og praktiske gøremål ind i vores weekend, og det meste af tiden blev faktisk brugt i haven, hvor vi i den grad har gang i en masse projekter lige nu. Jeg har bl.a. bestilt en frygtelig masse fine planter lige her – og samtidigt er manden min sat i sving med at fælde træer og grave buske op, så vi kan få plantet de mange nye ting.

Børnene hjælper ikke just i haven, men de nyder at være ude sammen med os, og de seneste par uger har de især brugt dette sæt ude på vores stenterrasse – det er altså virkelig et kæmpe hit!
Det er lidt sjovt, det der med børn og haven, for det første års tid kunne de slet ikke finde ud af, hvad de skulle lave, når vi alle var udenfor.
Da vi boede i lejlighed var de jo kun udenfor, hvis vi direkte tog på tur et sted hen – hvor de så var vant til at vi hjalp til med underholdning og aktivering – så når de pludselig er overladt helt til sig selv, så kan de godt blive helt rastløse og frustrerede 😀

Men nu er det som om, de har fundet sig til rette i det – de tegner med kridt, laver hinkebaner, cykler, spiller hocky, klatrer i træer, fægter med pinde og laver små sneglebørnehaver – lige præcist som jeg husker det fra min egen barndom ♥

Min buksedragt her er simpelthen det fineste køb, jeg har gjort i Zara i meget lang tid – og NU kunne jeg altså ikke længere vente på så høje temperaturer, at jeg kunne lufte den med bare ben – så den røg på med et par varme nylonstrømper under 😉 Den er lavet i det fineste crepe-agtige stof, som er dejligt let og luftigt – og så er jeg tosset med broderiet bagpå – dét kan man da ikke undgå at blive glad af at se på! 😉

Jumpsuit: Zara -.- Solbriller: Gucci -.- Sneaks: Adidas

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *