Dagens outfit – og lidt om mine tanker om graviditeten fremadrettet

 

TAK for alle jeres søde beskeder i forbindelse med min fortælling om de problemer og bekymringer, der har været i min graviditet indtil nu.
Både i kommentarfeltet, på Facebook, Instagram og i private beskeder er det væltet ind med søde tanker, hilsner eller fortællinger fra andre, der står eller har stået i en lignende situation. Og det betyder virkelig meget mere, end jeg overhovedet kan sætte ord på.

Det har været en stor trøst at vide, at vi ikke står alene i den her situation – for det føles ganske ensomt når man står midt i det. Og det har selvsagt været rart at læse alle jeres positive beretninger, som kan give os lidt mere håb og ro i maven ♥

Nu vælger vi at tro på det bedste. Vi forsøger at glæde os så meget det er muligt, og vi begynder så småt at forestille os og forberede os på livet i en familie på 5.
Jeg håber også, at vi kan nyde vores sommerferie og lægge bekymringerne lidt til side – selvom det selvfølgelig altid vil ligge i baghovedet og lure, indtil vi får lagt de kommende undersøgelser bag os, så vi har en mere præcis afklaring.

Flere har spurgt, hvor langt jeg er henne – jeg er i uge 17 (det er jeg altså ikke på billederne i indlægget her, maven er en del større nu 😀 ), og ifølge min app er der allerede gået 41% af graviditeten, hvilket er ganske gode nyheder for én som mig, der faktisk ikke er særlig stor fan af det der med at være gravid 😉 At det så kun bliver mere og mere besværligt herfra, det vælger jeg at lukke øjnene for – eyes on the prize 😀

Graviditeten kommer selvsagt til at fylde en del her på bloggen, og der kommer nok også lidt mere babybaseret indhold, end der har været de sidste mange år, men det betyder ikke, at jeg stopper med mode, indhold til alle os med lidt ældre børn, oplevelser osv. – så jeg håber, at I stadigt har lyst til at blive hængende, selvom indholdet kommer til at spænde lidt mere bredt? 🙂

Fotograf: Malene Porup

Outfittet her er faktisk noget af det, der er allermest typisk mig – og bukserne er nogle helt nye, jeg har købt fra Ganni (reklamelink), fordi de er så dejligt luftige her i sommervarmen – og fordi de er så fleksible i livet, at de sagtens kan rumme en gravid mave, efterhånden som den vokser.
De er et kæmpe hit – især også fordi, de er gode de dage, hvor man har et møde på kontoret, så  man ikke helt kan troppe i korte shorts, men hvor det er alt alt for varmt til almindelige lange bukser.

Reklamelinks: Bukser: Ganni -.- Bluse: Samsøe & Samsøe -.- Blazer: ASOS -.- Sneakers: Adidas -.- Taske: Zara -.- Ring: Savannah fra Georg Jensen

Fotograf: Dygtige Malene Porup

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *