Dagens outfit – på vej i radioen

Jeg har fået nogle opfordringer på at vise flere outfits på bloggen, og det vil jeg faktisk rigtig gerne – problemet er bare, at jeg har nogle meget svære arbejdsvilkår på det område ift min fotograf – jeg mener; se lige her…

Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Haha – men jeg vil forsøge at guide og vejlede min søde husfotograf så godt som muligt og lover, at der fremadrettet vil komme flere outfits herinde – det er nemlig selv noget af det, jeg elsker allermest ved de blogs, jeg følger ♥

Jeg er snart på vej ud af døren – jeg har nemlig sagt ja til at deltage i et lille interview i radioen senere omkring blogs.
Jeg kommer til at tale som formand for Danske Bloggere i DJ, og jeg håber at kunne bidrage med lidt faglig viden på området – det kommer på P1 omkring kl 17, hvis du har lyst til at lytte med (jeg tror egentlig, at deres målgruppe er en smule ældre og måske lidt mere støvede end mine læsere ellers typisk er, men så lærer de forhåbentlig noget nyt i dag 😉 ).

Nederdelen her er helt ny, og jeg synes simpelthen, den er så fin og let i udtrykket – og den kan både bruges med en helt simpel t-shirt som her, med en tyk striktrøje – og faktisk findes der endda også en matchende skjorte, som jeg overveje at købe, så jeg kan bruge sættet sammen.
Nederdelen er endda på udsalg nu – typisk at det sker præcist en uge efter, at jeg lige har købt den 😉

T-shirt: T by Alexander Wang -.- Nederdel: Moves -.- Sneakers: Adidas Stan Smith

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *