Fashionable sneakers til foråret

Opdateret for nylig30 Opdateret for nylig31
Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Jeg er ikke en typisk sneakerspige, og det kan tælles på én hånd hvor mange par, jeg har ejet i mig liv – faktisk har jeg vist kun haft tre par 😀
Jeg har dog været overraskende glad for dette par – og jeg vil også godt vedkende mig, at finde man nogle, som er mere fashionable end sporty, så ER det jo helt fantastisk lækkert at have sneakers på fremfor fx et par høje støvler 😉

Jeg har derfor fået lidt hjælp fra en særdeles kyndig ekspert udi fashionable sneaks til at få udvidet min horisont – og måske jeres?
Og i løbet af alle de forslag, som jeg venligst fik tilsendt i en lind strøm, gik det hurtigt op for mig, at alle mine favoritter – med en enkelt undtagelse – faktisk er fra Adidas’ Stan Smith model. Den er nemlig helt tilpas enkelt, klassisk og stilren til at jeg kan passe den ind i min garderobe – og så MÅ det også næsten være et tegn, at & Other Stories er begyndt at føre netop den model! 😛
Her kommer i hvert fald et fint udvalg af lækre sneakers, som jeg gerne vil gå foråret i møde i – og det første par er faktisk allerede klikket hjem 😉

Grå ruskind -.- Hvid med sort hæl -.- Hvide med sort print -.- Mintgrønne læder -.- Hvid nubuck læder med sort hæl -.- All white

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *