Dagens outfit – med min nye polkaprikkede yndlingskjoleDagens outfit er måske så meget sagt – jeg er nemlig sendt til tælling med et voldsomt hold i nakken som har været der lidt on off den sidste halvanden uge, men som desværre nu er blevet helt slemt.
Jeg har samtidigt ældstebarnet hjemme, som er syg, så vi to stakler kan passende have lidt ondt af hinanden og hygge sammen 😉

Heldigvis kan jeg sagtens netshoppe både julemad og julegaver, så jeg ligger og styrer slagets gang med min computer i sengen og forsøger ikke at stresse alt for meget over, at vi nu har åbnet over halvdelen af lågerne i vores julekalendere (som min søn pænt gjorde mig opmærksom på i går) uden at jeg på nogen  måde føler mig klar til at holde juleaften herhjemme.

Men tilbage til kjolen fra Ganni* – Monette Georgette hedder modellen – for den er i virkeligheden så fin, at den burde løbe med al opmærksomheden her i indlægget!
Jeg har kort nævnt den før, men jeg har simpelthen sværmet om den i månedsvis, og for nogle uger siden slog jeg til og købte den, og ÅH hvor er den altså fin! Jeg bliver ellers ofte skuffet, når jeg sådan på afstand har forelsket mig i noget over en længere periode, men det er bestemt ikke tilfældet her!

Den har et bredt stykke smock, som kan sættes på hoften og trækkes op eller ned alt efter, hvor meget ben man ønsker at vise (if you’ve got it, flaunt it!), og det gør også at overdelen poser så fint, at skørtet flagrer festligt men at den alligevel sidder lidt til.

Overdelen er en smule gennemsigtig – ikke helt så meget som det ser ud til på billederne – men den er altså ret tækkelig med en sort BH under! – i hvert fald har jeg haft den på til flere ret formelle og vigtige møder, så det håber jeg ikke, jeg er den eneste der mener – ellers har det været en anelse akavet 😀

Kjolen kan købes her i alle størrelser -.- Og her i enkelte størrelser*, hvor du til gengæld får 40% rabat (også på alt andet i shoppen) med koden PRE-SALE

Kjole: Ganni* -.- Taske: Leowulff*-.- Øreringe: Suiava -.- Sneakers: Adidas

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Så flot kjole til dig😊 Har du taget den i 34 eller 36? Tænker jeg springer ud i den, som julens kjole, men er lidt i tvivl mht størrelse😉

    • Tak Maria – den bliver du helt sikkert også meget glad for!
      Jeg bruger den også nogle gange med en strikket bluse så det bare ligner en nederdel.
      Den er en 36 og kunne nok faktisk ikke være mindre over hofterne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *