Små detaljer fra mit hjemmekontor

img_9846

Billigt skrivebord i grøn marmor - marmorskrivebord

img_9862

img_9864
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

De første billeder fra mit kontor med mit grønne marmorskrivebord, en spritny skrivebordslampe i messing og den fineste lyserøde skrivebordsstol.

Mit hjemmekontor har fået en ordentlig overhaling, og de sidste håndværksmæssige ting er endelig på plads.
Lige da vi flyttede ind, fik jeg malet væggene hvide, så rummet kunne tages i brug med det samme, og jeg havde et sted at arbejde fra.

Nu efter jeg har haft det i et år, er der blevet lavet nogle lidt større ændringer – der er blevet blændet en dør af, der oprindeligt gik ind til spisestuen, der er blevet fræset en masse ledninger ind i væggen, og så har jeg fået malet den mest fantastiske støvede grønne farve.

img_9850

Så nu kan jeg endelig komme i gang med at indrette mig, og få det gjort hyggeligt og lækkert!
Mit skrivebord var min mor så sød og hurtig at skaffe mig ganske gratis fra storskrald – et smukt grønt marmorbord. Nogle gange har man altså lov at være heldig!

Flot skrivebordsstol til skrivebord og kontor

Jeg har længe været forelsket i den smukke rosa stol fra Ellos, men min mand har pure nægtet at tage dem ind i spisestuen (når ret skal være ret, så har han også været rigelig large i den retning med det lyserøde epoxygulv i vores lounge 😀 ), så derfor var det jo oplagt at bruge den som stol i  mit kontor. Den matcher på fuldstændig perfekt vis den fine urtepotteskjuler, og så er messingbenene spot on til min skrivebordslampe.

Flot skrivebordslampe - en flot lampe i messing til dit skrivebord

Skrivebordslampen er seneste tilføjelse til kontoret – og den har altså ikke været helt let at finde. Der er mange smukke udgaver, men når man ikke en gang selv helt er klar over, hvad man leder efter, så er det jo heller ikke nemt 😉
Jeg fandt lampen her hos Ellos – den er fra Bloomingville og er overraskende tung og i virkelig god kvalitet ift prisen, og så passer den jo perfekt ind til det mørkegrønne marmor og naturligvis benene på  min stol.

Jeg har lige fået hængt en lampe op i loftet, og fået nogle plakater, der skal rammes ind – og så skal jeg også have hængt denne op – en gammel Hamilton sætterkasse, som skal fyldes med gamle bogstaver og andet fint nips ♥

Så der kommer lidt flere billeder fra kontoret løbende – jeg er også på udkig efter et reolsystem til mine papirer, mapper osv. – men har endnu ikke fundet det helt rigtige, der passer derind. Jeg ville egentlig helst have et gammelt et med masser af patina, men selvom jeg trofast traver annoncerne på DBA igennem, så giver det ikke rigtigt resultat, så jeg overvejer faktisk lidt dette skab fra Ellos, som vil være en fin erstatning – dog lige en anelse over mit budget…

Skrivebord: storskraldsfund -.- Skrivebordsstol: Ellos -.- Skrivebordslampe: Ellos -.- Vaser: Kähler Hammershøi -.- Juletræer: Ferm Living -.- Urtepotteskjuler: Lagerhaus

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *