Whiskeybar til vores bryllup

I det lokale, hvor vi skal være efter selve middagen til vores bryllup, er der et skønt læderarrangement i det ene hjørne, som med det samme fik mig til at tænke på, at det ville være oplagt som et herrehjørne med en god gammeldags whiskeybar. Min kæreste arbejder bl.a. med luksusspiritus, så på den måde vil det være i god stil med vores tanke om, at der der med alt i brylluppet skal være en klar reference til OS i de ting vi planlægger og arrangerer.

Straks begyndte jeg i tankerne at finde billeder frem a la Mad Men – fine gamle krystalkarafler, et gammelt serveringsbord og smukke glas.

På Pinterest fik jeg samlet en masse fine inspirationsbilleder, og efter nogle opkald rundt til min mor og min kommende svigermor, så var karaflerne i hus.

Bakkebordet var jeg så heldig at finde i en smuk, smuk udgave til stort set ingen penge – det var virkelig et KUP! Vi har længe ønsket os sådan et bord, når vi en gang rykker videre til omgivelser, hvor vi har lidt mere plads – og elles har søde Fie allerede gentagne gange tilbudt at købe det af os efter brylluppet 😉

Min kæreste ville egentlig helst have de rigtige spiritusflasker til at stå fremme – man misser åbenbart aldrig chancen for lidt god PR 😀 – men vi har indgået et kompromis, så jeg får lov at bruge de fine gamle karafler, mod at det til gengæld tydeligt bliver skiltet med, hvad der er i de forskellige flasker.


Til formålet har jeg fundet nogle virkelig fine skilte på Etsy – som bliver indgraveret efter dine egne ønsker. På den måde kan det måske blive en kombination af mærket på spiritussen og så datoen for vores bryllupsdag – så vi kan gemme skiltene som et kært minde efterfølgende.
De koster faktisk ikke alverden – $7 stykket inklusiv indgravering – og igen er det noget, som gør det hele lidt ekstra personligt.

Du kan finde sælgeren på Etsy lige her.

Alt i alt har jeg brugt ca. 500 kr på det hele (spiritussen har vi i forvejen) – og jeg elsker virkelig idéen om sådan et helt old school herrehjørne til festen.

Billedkilde: se links til alle billederne lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *