Vores smukke barskab

IMG_6872

IMG_6876

IMG_6884

IMG_6886
Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Jeg har tidligere vist et par glimt af vores fine barskab, men lovede at fortælle lidt mere om det i et andet indlæg.

Jeg tror næsten, at barskabet har været mit bedste køb på DBA indtil videre – og jeg har altså allerede nået at foretage mig en del 😀
Jeg havde længe været på udkig efter et vitrineskab eller en skænk, jeg kunne have i vores spisestue. Det er et ret stort rum, hvor vi egentlig kun har vores spisebord, så møblet ville få en ret fremtrædende plads – og det skulle kunne rumme alle mine fine krystalglas og vores porcelæn fra Royal Copenhagen.
Jeg have hele tiden haft i tankerne, at det skulle være med store glaspartier, så man kunne se de fine sager, der skulle opbevares deri. Så jeg søgte på skænk, vitrineskab osv. i en lang periode uden lige at finde det helt rigtige.

En dag skulle jeg lede efter en fin barvogn til en veninde – i stil med vores, du kan se her – og jeg forsøgte med lidt forskellige søgeord – bl.a. barskab, hvorefter dette fine eksemplar fra 1940 dukkede op.
Jeg var hurtig på tasterne og fik det erhvervet for en yderst rimelig sum penge. Jeg ELSKER det smukke mørke nøddetræ med de fine aftegninger. De runde sider og ikke mindst de flotte metalkanter på hylderne i siden, så man tydeligt kan se at at lågerne er stabile nok til at rumme mine smukke krystalglas fra mit barndomshjem.

IMG_6891

Det passer rigtig fint til vores smukke barvogn, som rummer antikke krystalkarafler, min mands favoritflasker og smukke glas – og jeg glæder mig til, at vi til foråret kan invitere venner og veninder på besøg til fredagscocktails ♥

Jeg har efterfølgende set flere stort set identiske barskabe på Den Blå Avis, så jeg tror bare, det gælder om at kigge derind løbende og søge på barskab eller lignende.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *