Press for champagne – musthave til vores lounge

juni161
Indlægget indeholder reklame - læs mere her


Mens vi knokler med maling, filt, paneler og hvad ved jeg, brygger jeg stadigt videre på indretningen af de forskellige rum – jeg synes virkelig ikke, den her håndværksmæssige proces er specielt inspirerende – jeg egner mig vist mere til det der med at købe fine ting 😀

Nu hvor vores lyserøde epoxygulv endelig er på plads, og vi næsten er færdige med at spartle væggene med KABE – og så er rummet sådan set egentlig færdigt. Og SÅ kan jeg give den gas med shoppingen!

kabe spartel på væg

Planen er stadigt, at vi skal have den fine daybed fra by KlipKlap – jeg havde dog oprindeligt besluttet mig for, at hynderne skulle være rosa – men det bliver nok lidt for meget, når gulvet også er det 😀 – så jeg er nok ovre i en grå i stedet.

Derudover skal vores smukke barvogn derud at så – med smukke krystalkarafler fyldt med alle min mands favoritter fra spiritusverdenen, men jeg er ikke så vild med den slags – undtagen, når klokken er alt for mange, og jeg står på en bar og pludselig får lokket alle med på shots 😀

Og det er dér, denne fine knap fra dagens indlæg, kommer ind i billedet. Det er nemlig den fineste knap i en antik guldramme, som ringer rigtigt, når man trykker på den – med teksten “press for champagne”.

Så kan jeg mageligt sidde på min fine daybed og bimle med klokken, indtil min mand bringer mig et glas champagne 😀 – er den ikke genial?

Du kan købe klokken lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Det lyder altså som et rum alle burde eje!

  Jeg er nysgerrig angående det fine lyserøde gulv – har I selv lavet det og hvordan fandt I den skønne farve??

  • Ja ikke? <3
   Nej vi har haft en entreprenør til at lede istandsættelsen af vores hus, og det er hans maler, der har stået for det.
   Vi fik et farvehæfte med flere tusinde forskellige nuancer, vi blot kunne vælge mellem - det er vandbaseret epoxy, de har brugt ovenpå et støbt gulv 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *