Indretning af vores… lounge?

Vi har lidt et rum i overskud i vores hus. Ren luksus, det ved jeg godt – og som sådan klager jeg da heller ikke, men det er det rum, der skal laves allermest på, så derfor er det sådan lidt ærgerligt, at rummet ikke har en rigtig funktion.

Man går igennem det for at komme ud på vores badeværelse, og derfor kan det heller ikke bruges som et værelse. Stuer har vi allerede 3 af, børnene har et legeværelse på over 20m2, jeg har mit helt eget kontor – så ja; det er sådan lidt et overskydende rum 😉

Jeg gik et godt stykke tid og summede over, hvad vi dog skulle bruge det til – og nu bliver det simpelthen en slags lounge. Jeg elsker tanken om, at vi faktisk bare kan indrette efter, hvad der ser flot ud – uden at skulle tænke praktisk! Og en lounge – hvor dekadent kan det næsten blive 😉

Billedkilde
Billedkilde

Væggene bliver helt rå- og jeg har planer om at male dem med noget effektmaling som enten Kabe eller Kalklitir som giver en rigtig flot og rå effekt, der nærmest minder om en flot betonvæg. Jeg pønser også lidt på, at få sat et gammelt vindue i væggen mellem rummet og vores køkken for at åbne lidt op og skabe en sammenhæng mellem rummene – men det afhænger altså lidt af, hvilken pris håndværkeren vender tilbage med på det 😉

På gulvet skal der lægges epoxy. Rummet har tidligere været brugt til køkken, og der er derfor ikke lagt gulvbrædder der, hvor køkkenelementerne stod – og derfor er vi nødt til at have en ny gulvløsning. Epoxy og det rå look vil gå rigtig fint til væggene.

loungeb

loungeb1

I loftet skal der være en antik prismelysekrone! 😀 – jeg har ønsket mig  sådan én, siden jeg var en lille pige, og nu skal det være. Jeg tænker, det vil være sådan en fin kontrast til de rå omgivelser.

lounge1

lounge2

Som det primære møbel i rummet skal der være en daybed. Den giver den helt rigtige loungestemning og jeg har da også en ganske særlig model i tankerne allerede. I sommers så jeg nemlig den mest fantastiske daybed fra by KlipKlap – yes, dem der laver de skønne folde- og tumlemadrasser. Jeg forelskede mig hovedkuls i den, og jeg kan nok faktisk ikke helt sige mig fri for, at hele rummet er indrettet omkring den 😉
Den kommer først i handlen her indenfor den næste måneds tid – og puderne til den kan vælges med flere forskellige farver og stoftyper – du kan se den (og forudbestille den 😉 ) her.
Det helt fantastiske er, at man kan vælge kun at have en hynde på den ene halvdel, så den anden halvdel kan bruges som bord – eller til at lave et fint lille stilleben på. Ja faktisk kan du endda også bestille to rygpuder, og så har du stort set en sofa.

lounge3

 

I et hjørne af rummet skal vi have vores fine barvogn fra brylluppet – med en masse smukke krystalkarafler på – så kan man jo passende slænge sig på day bed’en med en sjus 😉loungee

Sidst men ikke mindst, skal der være en kæmpe palme for ligesom at fuldende loungestemningen.

Der er ret lang vej igen med det rum, fordi vi er midt i en forsikringssag omkring ulovlig el i loftet, men hold nu op hvor jeg glæder mig, til det står helt færdigt 🙂

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *