Vind en gave til Fars Dag – en luksusradio fra Pure til 1.899 kr

evoke

evoke3

Indspilning i fuld skærm 25-05-2015 163909

OBS: Den heldige vinder er nu fundet ved tilfældig lodtrækning – det blev Line Belmann Nielsen – stort tillykke!

Der er ikke ret lang tid til Fars Dag – og hvis du, ligesom mig, også kan have svært ved at finde på den helt rigtig gave til din far -eller dine børns far, så følg endelig med her. Der udloddes nemlig en Pure Evoke D6 DAB-radio til en værdi af 1.899 kr, som vil være den perfekte luksusradio til manden, der (næsten) har alt.

Først og fremmest er radioen helt fantastisk lækker at se på – den har et elegant trædesign, som også er valgt pga dets unikke akustiske egenskaber. Jeg kan lige se radioen for mig herhjemme, hvor den vil udgøre en perfekt makker til vores fine bakkebord med gamle krystalkarafler, som vi har haft stående i vores stue, siden vi brugte det til vores bryllup.

Jeg må faktisk erkende, at vi slet ikke har en radio herhjemme. Vores anlæg er blevet erstattet af en højtaler, som vi benytter sammen med vores smartphones, når vi skal høre musik – men jeg savner altså at høre radio! Det smarte ved denne fine sag fra Pure er, at den faktisk også kan fungere som en trådløs højtaler til din smartphone via Bluetooth, samtidigt med, at det er en DAB-radio – og så kan du endda også indkode dine 30 favoritkanaler, så du nemt og hurtigt kan tune ind på dem.

Mon ikke, du kender en far, der vil blive glad for sådan en lækker sag i Fars Dags Gave? 🙂

Sådan deltager du i konkurrencen:

Du skal hoppe ind på bloggens Facebookside, hvor du finder opslaget med radioen. Der er også en nærmere beskrivelse af, hvad du  skal gøre, for at være med i konkurrencen.

Sidste chance for at deltage er lørdag d. 30/5 kl 22

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Åh den ville være perfekt herhjemme 🙂 jeg savner virkelig en radio i køkkenet, dem vi har haft sender bare støj 🙁 perfekt til manden når han svinger gryderne 🙂

    • Og selvfølgelig skal vi høre en lækker sommersang 🙂 som Nossa med Michael Telo tror jeg den hedder som hittede for et par år siden – den holder stadig 🙂

  • Vil bare lige anbefale app’en My tuner radio; en masse radiokanaler, som man så bare streamer via sin smartphone 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *